השכרנו דירה במושב 10 דק מההורים שלי 20 דק מחמי וחמתי..
יחידת דיור מרתפית בעלות של 3000 ש״ח לא כולל כלום.. בזכות ההריון הבנו שאין טעם להמשיך ולגור פה גם יקר מאוד וגם אין מקום חדר וחצי 3000 אלף בחודש בלי קליטה, בלי חלונות בלי גז. בימים האחרונים התחלנו לחפש דירות בישוב של ההורים שלי השכר דירה יקר בהרבה ואצל ההורים של בעלי זול משמעותית אפשר להשכיר דירה במקום טוב 2000 ש״ח לא כולל הוצאות.
כמו כן שיתפתי את אמא שלי בהחלטה שנעבור ליישוב אחר שעשיתי בדיקות ואפשר להוזיל משמעותית את שכר הדירה הסברתי לה שבישוב שלהם יקר מידי שלא נתמודד עם התשלומים והישוב של ההורים של בעלי זול בהרבה ויהיה אפשר לחסוך וגם לחיות ברמה אחרת! אומנם לא וילה אבל דירה מכובדת בהרבה מהמרתף שאני חיה בו כיום.
התגובה הראשונה שלה הייתה ״תעברי אבל שלא תצפי שאסע עד שם כי זה לא יקרה, שלא תבכי אחרי הלידה שאת זקוקה לעזרה שלי כי אני לא יסע לשם״ ... קודם כל נפגעתי מהתשובה המגעילה שלה.. גם שהם גרים 10 דק נסיעה ממני הם לא באו לפה אף פעם להציץ איפה אני גרה רק שמעו שזה מרתף צעקו עליי שזה לא מקום לגור בו ושאני יעוף משם. עד שאני עושה את הצעד הזה מורידים לי. חמתי וחמי אותו הדבר.. ״מה דחוף לך לעבור דווקא לישוב הזה ???? ״ בין בעלי והאחיות שלו יש ריב של שנים וחמתי טוענת שהגיסות שלי ימררו לי את החיים, הסברתי לה שאני בדירה שלי רחוקה בפינה אחרת אבל לא עוזר .. חושבת רק איך לחסוך !!!
מה תהיה התגובה שלכן? 😕