שאלה לתכף מתגייסים וגם למשרתים בפועל-אליסף ט
האם במקרה של גירוש רציני ביו"ש (לא מדבר על חושה בעדי עד,אלא משהו רציני,לדוג' הפרסומים על 23 המאחזים בבת אחת או משהו כזה) תעשו שביתה איטלקית ולא משנה היכן תהיו? כמובן שאני לא מדבר שאם אתה בדיוק באמצע סיור על גבול לבנון תעצור. אלא באופן עקרוני אם יש לך את האפשרות,להגיד - היום אני לא משתתף בשום פעילות,אני רואה שלמדינת ישראל יש מספיק כוחות בטחון שמבזבזים אותם על שטויות ולכן אין בי שום צורך,כאשר יפסיקו אני אראה שצריך אותי באמת ואחזור לפעילות מלאה. כמובן שאני לא שואל את העטרת כהנים שבינכם אלא את אלו שלא מפחדים לשבת בכלא על סירוב פקודה במקרה של פקודה בלתי חוקית בעליל.
אוף, בשביל מה קיים פורום ארץ מולדת ם לא בשבילפיתון
מעודדי השתמטות כמוך? עדיף שתלך לשם
בשביל מה יש בית משפט?פיתון
אם לא בשביל מופרעים כמוך?
ולמען הרחבת השכלתך הכלליתפיתון
יש שני מגדלי עזריאלי ככה שגם אתה וגם "ה הוא המלך" תוכלו לספק תעסוקה למלאכים בגהינום
למה למ אתה חושב את עצמך?פיתון
כדאי שתשתה כוס מים ותרגע
כדאי שתסתום את הפהפיתון
אם כל מי שאיחלת לו מוות היה מת היית מכחיד את כל העולם חוץ מ2 אתה והרב שלך (אם יש לך כזה)
מה קרה מחקו את כל התגובות שלך בארץ מולדתפיתון
אז עברת לכאן?
טבלת המוות של הויזןפיתון
לי מנתחל כמוהו נגד פינוי כל מילימטר בארץ ישראל בעד סרוב פקודה ובעד להעיף מפה את כל הערבים הוא מאחל מוות בנפילה ממגדלי עזריאלי ובפורום ארץ מולדת גם קרא לי "ציונאצי"  (כלומר כל מי שלא חושב כמוהו שווה למי ששורף יהודים בתנורים. טוב לדעת)
אז מן הסתם למי שהוא ממלכתי מסוגו של הרב אבינר הוא יאחל מוות בנפילה ממגדל אייפל
למי שהוא מזרוחניק מהרצליה ובעד ההתנתקות הוא יאחל מוות בנפילה מהר האוורסט
למי שהוא סתם חילוני הוא יאחל מוות מהתקף לב (מצטער שהפסקתי עם הנפילות פשוט אין מקום יותר גבוה מהר האוורסט על פני כדור הארץ)
למי שהוא חילוני שמאלני הוא יאחל מוות מסרטן
למי שהוה מארגון "בצלם הוא יאחל שיסרקו את עורו במסרקות ברזל
על מה שהוא יאחל לגויים אני כבר לא מעיז לחשוב
בא נראה אם השפן הזה יעיז להתמודד עם הדברים כמו גבר או כמו מה שעשה בפורום "ארץ מולדת" הוא ינסה לחפש שגיאות כתיב בדברי כדי להתחמק מלענות על מה שאמרתי

משום מה כשמנסים לעשות פה סוגרייםפיתון
פרצופונים של דמעות מן הסתם הויזן ייתפס לטעות הכתיב הזאת כדרכו בקודש כדי להתחמק מלענות
תענה תשובה כמו בן אדם. מי מעודד השתמטות?אליסף ט
תקרא את ההודעות הקודמות שלי ותראה שאני בעד גיוס לצה"ל. יותר מזה אני בעצמי מתגייס לצה"ל בעוד שבועיים. ובעז"ה מתכנן להיות חייל טוב. זה שאין בכזית מח שלך להבין שחייל טוב זה חייל שגם יודע שהוא צריך להועיל למדינה ולא רק לעצמו,וכשצריך אז להועיל למדינה זה לדעת לסרב פקודה,זו בעיה אישית שלך.
תסרב פקודה לפינוי לא להגנה על יהודיםפיתון
כמובן שאם מדובר בשמירה ב"מילוי מקום" של המגרשים כדי שיוכלו לגרש המצב הוא אחרת לגמרי
בקשר לתגובות "בית משפט" ו"מגדלי עזריאלי&פיתון
נכתבו לך
התכוונתי לומר שהם נכתבו הויזןפיתון
אני לא חושב שצריך לסרב על זהשלומי20104
סירוב פקודה זה כלי שנועד למיקרים קיצוניים הרבה יותר.
הרב מלמד(הרב זלמן ולא הרב אליעזר) אמר לחברים שלי בגירוש מגוש קטיף שהחליפו חיילים שהלכו לפנות לא לסרב פקודה.
צריך להבין שהצבא בנוי על משמעת וסירוב זה כלי לגיטימי במקרים מאוד מסוימים(וכן הוא לגיטימי)
לאן אתה מתגייס?
הסדרניק?מאיזה ישיבה?
אני מתגייס לשריון.
לאליסף טפיתון
אני מתנצל, תגובתי לא היתה ראויה. אבל בכול זאת אני עומד מאחורי דברי שכתיבה כזאת אסורה לפי כללי הפורום
שלומי20104  למי כתבת?פיתון
ותודה על המיע החשוב.
לאליסף (ניכתב בטעות עליך)שלומי20104
אבל אם גם אתה מתגייס מענין גם אתה לאן
(פשוט נירא לי שאליסף הסדרניק ולכן יותר עניין אותי)
לילה מצוין
אחי אני עוד רחוק מגיל גיוספיתון
יש לך עיין חדה
ד.א.שלומי20104
מותר לדון גם בכאלה שאלות זה שאלה לגיטמית לגמרי לפורום.
אני סכים שאם זה מגיע כהתרסה(למה בכלל להתגייס לצבא הנאצי הזה?) אז פה זה לא המקום.
זה שאלה של התכונונת לצבא לגמרי ולא שום הישתמטות.
מתגייס. מקווה לחיל הים ואם לא אז לשריון.אליסף ט
א. קשה לי להמאין לסיפור עם הרב זלמן,כנראה שיש עוד פרטים בסיפור שלא ספרת או שלא ידוע לך עליהם,אין שום סיכוי שהרב זלמן יתיר להיות גם מעגל שני וכדו' בפינויים.

ב. אני לא אמרתי לסרב באמצע סיור מול הגבול,שוב,אני מדבר על מצב שבו הגיוני ונכון לעשות מין שביתה איטלקית של יום אחד או חצי יום או יומיים. ואני מדבר על משהו רציני לא על חושות,כזה שגם ככה יהיה בכותרות לא משהו שאתה צריך להעלות לכותרות.
לפי הסיפור הרב זלמן לא אמר להשתתף במעגל שניפיתון
הוא דיבר על להחליף את המגרשים בפעילות בטחונית
אני מכיר אותם אישיתשלומי20104
אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך את השמות שלהם במס"ש, וגם שמעתי את זה מהרב זלמן (אני קצת קרוב אליו ואפילו יותר מקצת)
ד.א. אני גם רציתי חיל הים ונרשמתי ואז שהתחילתי אמרו לי שאין.
הבוקר המנהל של הישיבה שלי אמר לי שבסוף יש וצריך להחליט עד הערב, התלבטתי ובסוף לא נירשמתי.
לידיעתך הגיבוש שבוע הבא כנראה לילה מצוין.
ד.א. זה לא מעגל שני ונ"ל שגם לא שישי.שלומי20104
אין דבר כזהפיתון
תסרב לצאת לשמירה? תסרב לתורנות מטבח? חייל שלא יהיה מי שיחליף אותו יאלץ לשמור זמן גדול יותר וממילא להיות עייף יותר מה שבהחלט יכול להשפיע עליו בפעילות מבצעית. חייל שלא יאכל יהיה רעב וגם זה בהחלט יכול להשפיע עליו בפעילות מבצעית.
כל אחד לפי מקומו ומידת השפעתוDG
מה יעזור אם בבסיס ליד אילת חייל לא יהיה מוכן לעשות תרנות מטבח
וגם אחד שחושב לצאת לפיקוד ששם יתרום הרבה יותר מאשר לעשות איה שביתה באיזה חור
אבל אחד שחושב שהוא מיצא את עצמו בצבא ולמשל מחליף בגזרה חיילי מגב כדי שילכו לפנות התרומה של השביתה שלו
כן יכולה להיות שווה וגם אז לא ברור לגמרי שזה מה שהוא  צריך לעשות
כי גם הפגיעה בצבא בצורה כזאת היא חמורה מאד ולא תמיד נכון לעשות ככה, למרות שברור לי שיש קווים אדומים שהציבור שלנו צריך להבהיר לכולם שזה משהו ששוברים עליו את הכלים
לעומת זה הרבה יותר תורם ופחות פוגע זה להיות שותף בפעילות של תג מחיר
אתה לא אחראי להחליט מה מועיל ומה לא מועיל לצהלפיתון
ושאלה שמטרידה אותי. איך אנחנו יכולים להגיד מחר לשמאלנים לא לסרב פקודה כשאנחנו בעצמנו מסרבים? (אני מצפה לתשובה זאת לא שאלה רטורית)
גם אתה לא ואפי' אלופים יכולים לעשות טעיותDG
ראה לדוג' את ההוא שנתן לבן שלו לנהוג בטרקטורון
ואנחנו לא יכולים להגיד לאף אחד כלום אם זה נוגד את האמונה שלו בצורה כ"כ בוטה אין לך מה להגיד לו,
ואם משהו נוגד את האמונה שלך אין שום סיבה שתעשה את זה אני לא מדבר על לרוץ בבוקר לפני תפילה אלא על דברים יותר רצניים

מה שלא הבנתי זה איך אנחנו יכולים לקרוא גם לחייליםפיתון
חילונים לסרב?
מה זה קשור לחיילים חילונים או לא?אליסף ט
אני מדבר על פקודה שהיא בלתי מוסרית בעליל.צר לי אבל אתה עוד דיי צעיר כמו שבעצמך אמרת ונראה לי שלא מבין את הנושא לעומק.

נ.ב. חיל הים חושב שאני לא מתאים לו, ולכן אני אמור להתגייס בשבוע הבא לשריון,הבעיה היא שיש לי כרגע בעיות עיניים ולא ברור אם יעברו עד הגיוס,אני מקווה שלא יעיפו אותי לג'וב.
מדבר פה בשאלה פשוטהפיתון
איך אתה יכול מחר להגיד לצבא לעצור משתמטים שמאלנים כשאתה קורא לחיילים חילונים לסרב פקודה? גם לי ברור שצריך לסרב פקודה אבל לשאלה מה נאמר מחר לאנשים שיגידו לנו שאנחנו פותחים פתח לסרוב פקודה של השמאלנים אין לי תשובה
איזה בעיות יש לך בעיניים? כאלה שניתוח לייזר יכולפיתוןאחרונה
לפתור?
שאלה לגבי צו ראשון,ימח שם עראפת
אם מישהו התייצב לצו ראשון אצל חרדים, דהיינו שהוא דוחה גיוס, הוא יכול לבטל את המהלך ולהתייצב לצו ראשון רגיל?

ואם כן, לאחר הצו ראשון הרגיל הוא יוכל לדחות גיוס?

כמו כן,ימח שם עראפתאחרונה
אם מישהו התייצב רגיל ולאחר מכן קיבל נשק עקב היותו במקום הדורש זאת, הוא יכול לדחות גיוס או שעצם קבלת הנשק מבטלת את האפשרות?
גיוס לצה"ל בגיל 45danielt

הי לכולם,

פטור מגיוס  מגיל 18. סיבה אינה בעיות נפשיות או בריאותיות, אלה סרבנות. לא אכנס לפער בתפיסת העולם והערכים שנצבר לאורך השנים, אך כבר שנים סוגיית השתמטות פתוחה אצלי ובימים אלו אני מעוניין לסגור את הסיפור אחד לתמיד. במלחמת לבנון השנייה פניתי לצה"ל בבקשה להתגייס, אך קיבלתי תשובה לקונית "פטורך נשאר בתוקף". היום אנחנו לצער כולנו במציות אחרת  לגמרי, לכן אולי יש סיכוי שיגייסו אותי. מטפס הרים לשעבר, בן 45, בריא.

אשמח לקבל מידע, מה הסיכויים שמהלך יצליח ויגייסו אותי ולאיזה גורם ניתן להגיש את הבקשה. 

מנהלת חרדים. אוליהעני ממעש
גיוס חוק טלאדם בכיר

גיוס אחרי גיל 22 לשנה וחמש לבני ישיבות ההסדר. מישו יודע איך ניגשים לזה ומה אומר השירות הזה?

באתר ניתן למצואכי קרוב.אחרונה

תתקשר 1111 או לתל השומר.

תעודת שחרור בכבוד- כוכב זהב/כסף/ארד- קציני הסדראחד שמשתדל

מחפש לדעת א מישהו פ יודע, אם הייתי קצין במסלול הסדר- זאת אומרץ בפועל לא הייתי בקבע.. (יצאתי לפיקוד במסלול ישיר), האם אני מקבל תעודת שחרור משירות סדיר- ארד? 

כי בפועל לא הייתי בקבע

אין לי מושג. תתקשר 1111 יענו לך...אם רק נאמין
איך זה משנה?נפשי תערוג

יש משמעות לצבע?

יש לי תעודת השתחרר בכבוד. האמת ל זוכר באיזה צבע.

בזמני.. לא יודעת איך זה היום..עוגת גבינה.אחרונה

הצבע היה נגזרת של תפקיד.

ג'ובניק קיבל ארד, תמכל קיבל כסף ולוחם זהב.

מידע על תוכנית "בינה בירוק"זאב קדוש

מחפש מידע על התוכנית בינה בירוק, ממשהו שהיה/משרת שם, כמה זה מתאים לחרדים/דתי תורני, מה בדיוק עושים, כמה זמן סה"כ, ועוד. תודה

שיר השריונריםאליסף עמר1

אולי יעניין אותך