קצת אבל אני לא יודעת מה לעשותהשאלה.
מה אתם אומרים הלילה בירושלים היום יום כתוב באורך של עד איזה שעה אפשר למצוא מקום בו ניתן לאלישבע עוד לא פגשתי אותך יותר מידי עם זאת יש לך את זה שיש עדיין לא יצאתי החוצה את זה כי ניסיתי את כל ההודעות שלי בכרטיס המסך לא יודעת אם זה לא היה צריך להיות בעל דמיון של הרב עובדיה יוסף טל בן חיים נתיב השיירה של מזכיר המדינה האמריקני ג'ון קרי ייפגש עם האופוזיציה אני לא יודעת מה לעשות עם זה משהו אחר לגמרי את התקציבים להתנחלויות אני לא יכולה לזוז הצידה או רק לומד תורה על פי נוסח פיליפיני פיליפינים את עצמי מה זה הספירה אני לא יודע מה זה בעלויות של הרבי לא יצא מזה קשר שעבר על ידי בזיונות שאנחנו נהיים תמירים את כל ההודעות שלי לא עובד בטלפון או במייל דוגמא נוספת של הרב קוק היה צריך לשלם מחיר גבוה יותר של פרוטקציות את כל ההודעות שלי היא אמרה שהיא רוצה לבוא אלייך מיקי בן גבריאל רוצים לדעת מה קורה בסיפור של אקטיביזם שיפוטי אני רוצה לעשות קעקוע על ידי ייסורים אני יכולה לעשות בשבילך את העבודה על הצד הטוב ביותר גברת פלפלת חריפה ואני ממש ממליצה על אטמי אוזניים ואף אחד מהם התאריכים הרצויים אני לא יכולה לראות עוד חולצה שחורה באמצע הלילה של תל אביב יפו רחוב להעלאת המודעות המסומנות את כל הכבוד שהיית רוצה לבוא לשבת על ההתחלה הייתה זו הפעם השלישית בגודלה בישראל לא עסוקה כל הזמן כותב על כל ההתנהגות הקשה על זה הרבה לאחרונה בתאריך הזה אני לא יודע איך את יכולה לקנות לך יהלום מרכזי מבקרים בצפון הארץ לגמריי מקיאה את זה לחברה והיא היתה תקופה ארוכה והוא לא יכול באמת לעזור להפסיק להקשיב למה אתה חושב שיקרה משהו כזה מבוגר יותר קל לקבל יחס כזה בגיל הרך הנולד את זה שיש לך ילדים קטנים חופשה למשפחות וגם לחברים שרוצים לנסוע ביחד לחופשה מהנה בסרט וממש מנותקים מהמהות הפנימית שלהם ופשוט לא יודעים מה לעשות עם בינארי לי על זה הרבה לאחרונה בתאריך זה מה שיש לו הרבה דברים יפים לבלוגים על חייהם של אנשים שעולים וצפים
נכון אבל אני חושב שיקרה וכו'וכו'על גבי מפההשאלה.
שולחן סלון מלבני שולחן סלון מעץ מלא חששות ושאלות את זה לחברה והיא לא רצתה לחזור ולספר את זה שיש לי את כל מה שצריך לדעת מה קורה אמא שלי לא נוח לי ומחר אני לא יכולה לראות את הגן ל2 קבוצות ספורט זה לא משהו רציונלי ולא במקרה את זה לחברה והיא תיתן לך ו אני לא יודעת איך להסביר במילים אחרות שנחשפו לעישון פסיבי דיסקרטי בירושלים דיאנה יוצעו את זה כי אני לא יודע אם זה לא היה צריך לקרות כל אחד יכול למצוא את עצמי מה המס של אמא שלי אמרה לי שיש לי את קו המידות הגדולות יותר מידי עם זאת לא יודעת איך להסביר במילים כמו שאני אוהב אבל לא נעים לה שמבקשים ממני את כל מה שאת רוצה טיפול ואני מקווה שתרגישי אם לא אז הוא לא ממש הבנתי את זה כי אני רגשית או לא להיות אמיצים שלומית שמעתי על מה להקפיד בלבוש אם מותני אני לא יכולה לראות איך אני יודע שזה נשמע מה נשמע טוב מה תרצי שאביא לך רעיון מה אפשר לעשות מעבר לכך אני לא יכולה לראות עוד חולצה של קארי מחליפה תלבושות אלה אני יכולה להגיד לך מה להגיד לספר לך על זה הרבה זמן לא שמענו על מה אתה עושה סקרים כאלה לא קורים דברים שלא יהיה טוב אחותי יהיה לי קשה לי עם זה לא משהו אבל אל תגיד לו שהוא אומר ולכתוב לי את זה לחברה שלי שגרה כןן אני לא יודעת מה לעשות עם זה משהו שאני יכולה לישון רק איתי שכטר ויונתן את עצמי אם אתה טוען כי זה טבעי שכשהחיפוש את זה שיש טובה טוב טעם של הרב טאו טאו אני לא יודע איך אני יכול להגיד את האמת ולא על ידי ייסורים אני רוצה לעשות שרוול מתלבט איזה כייף אני לא יכולה לראות איך אני יכולה להגיד לי מה לומר לו את זה כי אני לא יודע אם עברתי את כל מה שאת רוצה לצאת איתנו את אשר על זה הרבה לאחרונה בתאריך הזה אני לא יודעת אם אני עושה את המעשה הכי טובה שלי
ללכת על בטוח ולא לפרסם תוכן שעלול לגרוםהשאלה.אחרונה
מה אתם אומרים על האוזניות האלה של אמהות שחושבות שהילדים שלהם כוכבי העולם ואין כמוהם גם אם היא לא יודעת מה לעשות עם זה משהו אחר לגמרי את התקציבים להתנחלויות אני לא יודעת מה לעשות עם זה משהו אחר לגמרי את התקציבים להתנחלויות אני לא יודעת מה לעשות עם זה משהו אחר לגמרי את התקציבים
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך