התקווה או אני מאמין?אנונימי (פותח)

אם יש לנו גם את התקווה וגם את אני מאמין, אז ברור לנו שאני מאמין זה הימנון המייצג את השאיפה שלנו לחיים עפ"י התורה, חיים אמיתיים, ולכן התקווה מייצג את העינין הגשמי של המדינה, הוא בא באותה חבילה עם הממשלה ועם הדגל,  אם כן למה אנו עומדים בגאון ושרים בכוונה עצומה שיר שאינו מבטא את שאיפותינו האמיתיות הרוחניות,ביחוד שעכשיו אנו נגד כל החבילה הזאת שכל כך פגעה בנו בתקופה האחרונה, שגירשה, החריבה,והרסה את כל מה שבנינו במשך תקופה ארוכה. אז למה למען ה' אנחנו שרים את ההימנון שבא פשוט נגדינו, וכך בעצם אנו מחזקים את ממשלת הזדון שעומדת מאחורי ההמנון הזה. ועוד שההימנון והעומדים מאחוריו בגדו בנו, למה שאנחנו נמשיך לשיר בגאון, את מי אנחנו דופקים, את אגד??????????????????

שאלה נדושה אבל בכל זאת!!אביעד

כמו כ"א אני אגיד לך שהממשלה היא לא א"י ולכן אין סיבה להוציא את הכעס שלך על ישראל בעוד הכעס שלך הוא בכלל על הממשלה!

ועד שההמנון הזה נקבע ליהיות ההמנון הרישמי של מדינת היהודים ואם אינך משייך את עצמך למדינה הזאת אינך צריך באמת לשיר את "התקווה"

אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף את "אני מאמין"  

בדיוק!!ברבי
חלאס להכליל את כל א"י ואת כל מדינת ישראל בתוך הממשלה... חוצמזה זה ההמנון שנבחר להיות של המדינה וזה מה שמייצג אותנו ולכן חייבים לכבד את זה.. חוצמזה שהשיר מבטא גם את השאיפות שלנו.. אולי לא לגמרי אבל גם... אני אישית מאוד מזדהה איתו... ודוגרי- נושא נדוש...... יום טוב
חצי צדק!פורומיסט

ב''התקוה'' כל המילים נכונות! [תנתחו את זה]

אך עצם זה שזה ההימנון אז אתה 2\1 צודק!

המילים בהתקווה לא נכונותאלעזר
האם אתה יהודי שמצא איזה מקלט זמני במדינה, ועוד רגע המדינה מושמדת ואתה בכוחותיך האחרונים צועק "עוד לא אבדה תקוותנו"
האם אתה יהודי רק עמוק עמוק בנפש שלך?
האם במשך 2000 שנה ייחלת רק להיות עם חופשי כאן בארץ?
זה מה שמובן מהמילים של התקווה. ואל תתחילו להתפלפל, זה מה שמבינים בלי לחפור יותר מידי.
אגב, הרב קוק חיבר את "לעד חיה" כשיר תגובה ל"התקווה" שהוא שיר כפרני,ובו מתוקנות כל הבעיות שהיו בהתקווה.
זה ממש לא ככה!אפוש

בס"ד

זה שאולמרט וכל החבורה שרים את זה זה לא הופך את זה לשמאלני או גשמי,

"נפש יהודי הומיה" "ארץ ציון וירושלים" זה משפטים שאנחנו מאמינים בהם הם מסמלים את השאיפות

שלנו...

"אני מאמין" זה ההימנון שלנו ! זה לא דבר שאפשר לערער עליו! זה הסמל של העם {אני מדגישה העם ולא המדינה!}

נכון אנחנו מבכים את המדינה הזאת אבל לרדת לשפל הדרגה של לא לשיר את ההמנון?!

אנחנו נשיר אותו בגאון כמו שהיהודים בשואה שרו אותו! להם עמדו קני רובה צמודים לראש והם שרו את התקווה!

הינה תשמעו את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3253131,00.html#n

אנחנו לא ניכנע ולכן  נשיר את התקווה!

הידעתם?

בבחירות להימנון המדינה התחרו צמור שלושה שירים:

* "התקווה"

** "אני מאמין"

*** "לעד חיה בלבבנו"

בצפיה לבניין א"י השלמה המקדש ואריאל!

את התקווה שיפצו פקידי הסוכונות. התקווה המקורי הואצחקן
ב"ה
לא כפרני !!!
שמעתיאנונימי (פותח)אחרונה

לא זוכרת ממי, אבל שהמדינה שינתה את המשמעות של המלים "להיות עם חופשי בארצנו" להיות חופשי מהמצוות!! (יש כזה דבר להיות חופשי לא שומר תורה ומצוות?...) את זה אנחנו שרים באדיקות גדולה כ"כ?!

דרך אגב- יש ב'התקווה' משהו שמזכיר אמונה ברבש"ע? ולא 'התקווה בת שנות אלפיים' אלא האמונה, והיא הרבה יותר!... בקיצור- 'התקווה' זה לא משהו טהור כ"כ, ועדיף הרבה יותר לשיר 'אני מאמין'!

עוד נקודה ששמתי לב אליה- בד"כ שרים קודם 'אני מאמין' ואח"כ 'התקווה', ורק בהתקווה מבקשים לעמוד. עומדים קודם כל ל'אני מאמין' ואז ממילא נשארים לעמוד ל'התקווה'..

שנזכה בביאת המשיח ובתחית המתים ולאמונה שלימה בבורא יתברך שמו!!!

יום טוב לכולם! 

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך