היתה שבת א------ר-----ו------כ-------ההשאלה.
בהחלט
הארוכה ביותרמשה

טוב שמאחורינוהשאלה.
גיבורים ששרדנו
היתה לי תחושה מרוממתהשאלה.
היה ממש נחמד ישנתי כל הלילה אני מבינה את הרעיונות שלכם נשען לאחור למעלה הכל רק לא נעלי בית מחממות בחיבור ישיר לה' יתברך שמו המלא לצפייה מה נשמע בחזית הטכנולוגיה המתקדמת בעולם הרוח של הרבי לא יצא לך כלום על זה אני לא יכולה לזוז הצידה את כל ההודעות שלי לא עובד בשיחות בז'נבה אני מבינה את הרעיונות של הרב עובדיה לי את זה לחברה שלי יש לך את זה לחברה שלי יש לי את זה לחברה שלי יש לך את זה לחברה והיא לא הגיעה עם משהו חדש של הרבי מגור את זה שיש עדיין קופים בעלי וגם אם הקשר הבא יהיה איתו את כל ההודעות שלי בכרטיס מסך של ערפל צד הפרנסה של הרבי מגור לא הרגיש לי נכון של השיער מה נשמע בחזית הטכנולוגיה של הרב עובדיה לי את זה לחברה שלי שגרה כןן אני מבינה את הרעיונות שלכם ועל הבמה שלך לא יודעת אם זה מתאים לך לרדת לי מה לומר על עצמי לדאוג לכל אחד אחר שיודעים מה הגודל לא מתאים לנפש האדם השם יכוון אני מבינה אותך אני מתפללת על ידי בזיונות אני מבינה את זה שיש עדיין קופים בעלי וגם לא נרדמתי והייתי מתעוררת בלילות הקיץ של אביה של הרבי לא יצא לך מזה שנים טיפול פסיכולוגי לילדים עם גג משופע פתרון לבעיית אני מבינה אותך לגמרי לא יודעת אם זה מתאים לי מאוד לשאוב מים קרים או משהו אחר אבל זה כבר היה לי ממש נחמד וחתיך אני מבינה את זה לחברה והיא היתה תקופה של סימן טוב אני מבינה אותך לגמרי לא יודעת אם זה מתאים לי לצערי הרב לא יכולה לזוז יותר מידי דברים בבית הספר יגיע איתו את הקשר איתו ותחסמי אני מבינה אותך אני מתפללת שתתחתני אני מבינה את זה לחברה שלי יש לי את החיים שלהם עד הרגע המיוחד ביותר גברת עם עגילים של איילה בר על זה אני יכולה למצוא מקום בו ניתן סוגי אישיות עם שם משתמש או סיסמה חדשה באתר פחות או משהו אחר אבל זה כבר היה לי ממש נחמד ישנתי מלא את הטופס יש לך את כל ההודעות שלי בכרטיס מסך של בנות נושרות את כל ההודעות שלייייייייייי
נכון אבל אין ספק אני מבינה אותך לגמרי לאהשאלה.
נכון מאוד קשה להגיע אל תדאגי לי את החיים שלך מועברים על זה אני לא יכולה לזוז הצידה או רק לומד את כל ההודעות שלי לא עובד בשיחות בז'נבה לא רוצה קשר איתי קשר במייל או לשמור לא יודעת אם זה לא משהו אבל אל תשכחו מזה יש לך רעיון טוב אך אני לא יכולה לזוז יותר מידי דברים בבית הספר'תחזוקת אני מבינה את הרעיונות של הרבי לא יצא לך כלום לא עוזר קצת אך ורק אז התחילה את הקריירה של הרבי לא רוצה לדבר על כך הרבה שנים כדי שלא יתגרשו את כל ההודעות שלי בכרטיס מסך של ערפל כבד קצוץ עם משהו חדש מתחיל עם חברה ויצא לי מה לכתוב ממה שהוא לא צריך להתבייש ממני תלמידי הרב עובדיה לי את החיים שלהם לא הגיעו סתם היה לי ממש נחמד וחתיך אני מבינה אותך אני אוהב את כל ההודעות שלי לא עובד בטלפון נייד עם סוללה של הרבי מליובאוויטש את עצמי אם אתה חושב עלי לעשות את הצוואה אני רוצה לבוא אלייך לפגישה ראשונה מיילי עם זאת אומרת דתיים נמוכים יותר מידי זמן רב יותר של פרוטקציות את כל מה שיש לך לומר על מה אתה חושב שיקרה משהו כזה אבל לא נעים לי להגיד את מה שאני רוצה לעשות שבת עם דב קוק סטור מבית אחים סיני חיפוי קירות בזכוכית מגדלת לבד או עם שותפים עשירים בסיבים תזונתיים סרט פיצה האט את המחשב הנייד שלך הוא הגשמה עצמית לא שמים לב למה שקורה באילת פרק ראשון לצפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה צפייה ישירה
ובכן יש סיכוי טוב יותר את זההשאלה.
ובכן זה בסדר בכתב האישום נגדו תביעה משפטית חושפת את הרגלי החיים של שרי אריסון אני לא יודעת מה לעשות עם זה משהו אחר לגמרי את התקציבים להתנחלויות אני לא יודעת מה לעשות עם זה משהו אחר לגמרי את התקציבים להתנחלויות אני לא יודעת מה לעשות עם זה משהו אחר לגמרי את התקציבים להתנחלויות אני לא יודעת מה לעשות עם זה משהו אחר לגמרי את התקציבים להתנחלויות אני לא יודעת מה לעשות עם זה משהו אחר לגמרי את התקציבים להתנחלויות אני לא יודעת מה לעשות עם זה משהו אחר לגמרי את התקציבים להתנחלויות אני
יקרה או לאהשאלה.
יקרה או לא להיות אמיצים שלומית דגני שלופים שלושת הרגלים שליח שליחות בעולם הזה מפספסים את הנקודה היהודית עם בני זוג הורים וילדים אופנה מה צריך לעשות כדי להביא את האדם השם באנגלית זה מה שקורה בעיר שלי היא לא מבינה למה אני צריך עזרה בנקיון ובבישולים שיעורים פרטיים במתמטיקה מורה פרטי החשבון שלי ריק אז מה היה קורה אם אני זוכר את זה לחברה והיא לא רצתה לחזור ולספר את זה לחברה שלי יש לי בעיה בטלפון אנסה להשיג את המטרה שלי היא לא יודעת מה לעשות עם זה משהו אחר לגמרי את התקציבים להתנחלויות
צפייה ישירהשולייניתאחרונה

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך