רעיונות לחופש הגדולמאושרת(=
אז השנה לא שולחים לרעיונות, ואני כל החופש עם הילדים בבית (5,3,1.9, ועוד אחד בבטן😍) מתכננת לוח חופש מסודר כדי שלא נצא מדעתנו.. אז לטובתי ולטובת כולם אשמח לפתוח שרשור עם רעיונות להפעלות בבית!
לדוגמא:
- יום מים (להביא סיפור שקשור למים, יצירה- להכין דגים מסול שדגים אותם עם חכה ומגנטים, לעשות בריכה, מלחמת מים וכו'..)
- יום אוכל (להכין משהו ביחד, לשחק את משחק הטעמים, סיפור על אוכל, ביצירה לקשט קערות לקרונפלקס..)

כמובן שמתכננת גם יציאות לאטרקציות מחוץ לבית, אבל רוצה למלא את הימים שבתוך הבית!

רעיונות והצעות יתקבלו בברכה!
בברכת חופש שמח לכולם😆😆
הנה עוד-יעל מהדרום
לק"י

לקשט אדניות או סתם מיכלים ולזרוע בתוכם זרעים (למי שיש גינה- אפשר בגינה).
לצייר על דפים גדולים/ קיר מכוסה בנילון עבה.
צבעי ידיים.
יצירות מגלילי נייר/ קופסאות קרטון וכו'.
להכין תאטרון בובות, ולעשות הצגה (אנחנו הכנו פעם את הבית של מיץ פטל- קצר הצלחה).

תעשי סיבוב במקסטוק, ותשאבי רעיונות מחומרי היצירה.
לצייר לוח גדול של סדר יום קבועחילזון 123

לא חייבים לדייק בשעות בדיוק אבל ככה הם יכולים להסתכל ולראות מה צפוי להם
נגיד: אוכלים משהו קטן, מתפללים, משחקים במגנטים,אוכלים ארוחת בוקר,עושים איזה פעילות או משחק קופסא או סתם משחק משותף,יושבים בספות ואוכלים פרי וקוראים ספר, רואים סרט, אוכלים ארוחת צהריים
בקיצור לפי מה שמתאים לכם לארגן איזה סדר פחות או יותר
וכל פעם להראות להם מה עוד נשאר
לא חייבים פעילויות ויצירות ממש מיוחדות

רעיוןבת 30
שיהיה משהו מיוחד ביום קבוע בשבוע. נניח- פעם קבעתי שכל שלישי אחה''צ עושים אוריגמי. והן ממש חיכו לזה מצד אחד, ומצד שני לא ניג'זו בכל רגע נתון ''אולי נעשה אוריגמי''. כל דבר אטרקטיבי מניחים במשבצת קבועה וזה עושה סדר ונחת.
רעיונות- אוריגמי...(יש המון סרטונים ביוטיוב, וזה כיף)
בריכה
סרט
אפיה
ביקור משפחתי
קומזיץ
בנית אוהל וארוחת ערב באוהל
עוד רעיון- לפי הא''ב. א- יום אבטיח, אוכלים אבטיח עושים יצירה של אבטיח, קונים קרטיב אבטיח, וכד'

אפשר להכין להם משחקים כמו חפש את המטמון, כתבי חידה,
ימים עם נושא: יום בלונים, יום ירושלים, יום צבעים, יום חושים, יום חסד, יום משפחה. יום ספרים, יום מדע, יום שמחה.

רעיון ליצירה- לאסוף המון גלילי ניר טואלט, אפשר להכין מהם הרבה דברים. יש ספר ''גלילונה של רינת הופר עם המוני דברים חמודים, ויש עוד רעיונות ביוטיוב.

בהצלחה!! חתיכת משימה..
כיווןאמא וגם
אפשר לבחור מסגרת לקיטנה
לדוגמא קייטנת החיות, הצבעים, האותיות
ואז לקשר את הפעילות ביום.
לדוגמה יום מים יהיה בצבע כחול, או במ' או בדג..
ככה יש מסגרת אחידה

ימים נוספים: יום בישול, יום ספורט, יום אוהלים, יום כלי תחבורה, יום דרמה
לספר סיפור בהמשכים– כל יום לקרוא פרק
לעשות סדר יום מובנה בשעות.
לדוגמא תפילה, משחק, ציור, ריכוז, פעילות מרכזית, משחק ספורטיבי, סדר, יצירה וכו.

בדיוק התלבטתי אם לכתוב בבלוג שלי רעיונות להפעלת ילדים בחופש ונראה לי שאעשה זאת
איזה כיף שפתחת!! רעיונות ושאלות בפנים...ספגטי מוקרם
אני גם השנה עם הילדודס בבית ובהתחלה רשמתי איתם כל מיני פעילויות שאנחנו רוצים לעשות..
אח"כ ראיתי שאם סתם נעשה פעילויות, זה יהיה קצת ריק בעיקר כי הגדול כן בקיטנה של הבי"ס בעיקרון..
אז חשבתי כן להכניס לתוך מסגרת של נושא וכך אפשר לעשות גם סתם פעילויות פשוטות אבל אם זה מגיע בתוך הנושא, זה יותר מגניב... (לדוגמא- קיטנת אותיות- ל- לאכול לימון, לצבוע את האות ל, להכין משו ללילה.. שסתם כך אין מצב לעשות את זה.. או נגיד קייטנת ארצות- להכין שרשרת מספגטי..)
הבעיה שלי שכבר עשינו אותיות בשנים עברו.. ובא לי לגוון, וארצות לא התלהבתי מהרעיונות.. ואין לי עוד רעיונות..
אז למישהו יש רעיונות?
וכמובן, מאוד חשוב בעיקר בשביל השפיות שלך, סדר יום מוגדר.. זמן משחק חופשי, זמני ארוחות וכו....
בהצלחה
צבעים?אמא וגם
חיות?
ערים בארץ?
שירים?
סיפורים?
וואי! חשבתי שאני המשוגעת היחידה.... השנה לא מתאפשר לי קייטנוOrit39
מבחינה טכנית.... ורק מהמחשבה על כך התחלתי להזיע 😓
אז תודה על השרשור המעודד!
עוד רעיונות?
- קודם כל קונים חוברות עבודה לחופש לפי גילאים ומבטיחים פרס למי שמסיים אותם. ככה פותחים כל בוקר אחרי תפילה וארוחת בוקר.
- אם יש אפשרות לבריכת פעוטות - פעילות ליום אחד. אם לא אפשר בגיגיות פעילות מים. כל מני כילים לשחק איתם במים. סבון ובועות....
- הכנה לשבת בימי חמישי- אפיה של עוגות, הכנה של מפיות שולחן מיוחדות, תסרוקות..
- יום תיאטרון בובות. מכינים בובות יד מגרביים ישנים ובסוף עושים הצגה.
- יום טבע. הולכים לטיול בטבע, אוספים עלים, איצטרובלים, פרחים, אבנים, חול וכו' ואח"כ עושים מהם יצירות.

- שולחים לסבתא....😜😜😜😜
גם אני לא רשמתי לקייטנות... כמה רעיונות בפנים-צביה22
אצלנו בדרך כלל היינו עושים בערך פעם בשבוע יציאה (למקום שרוצים לבקר בו, או לביקור אצל סבא וסבתא) ושאר השבוע פעילויות בבית. לרוב אחה"צ יוצאים לגינה או מזמינים חברים אז אני צריכה לתכנן משהו נחמד בעיקר לבוקר עד ארוחת צהריים.

כמה רעיונות שהיו לנו טובים:
לעשות פיקניק בגינה, אפשר להביא גם כדור או בועות סבון.
לבנות אוהל בסלון (ארבע כיסאות וסדין גדול פרוס מעליהם, הילדים מוסיפים מתחת משחקים שמתאימים)
להכין דברים במטבח ביחד
למלא אמבטיה או גיגית עם מים והרבה קצף ולתת להם לשחק עם כלים של משחק בחול (דלי, כיף, משפך, אפשר גם סתם קערות וכוסות מהמטבח).
להכין קישוטים יפים לסוכה
להדפיס דפי צביעה ולצבוע (אצלנו אנחנו מכינים לכבוד קרובי משפחה שיש להם יום הולדת, בוחרים תמונות מתאימות ואחר כך כותבים ברכה)

רעיון נחמד שעזר לי בשנה שעברה היה לכתוב על פתקים המון רעיונות שאפשר לעשות וילדים בתוך קופסת 'משעמם לי' וככה כל פעם כשמשעמם אפשר להגריל פתקים ולבחור משהו נחמד לעשות לפי מה שיצא.

ועוד דבר שעשיתי זה להזמין מעלי אקספרס חומרי יצירה שווים יותר (בשביל הקישוטים לסוכה ובשביל דפי יום הולדת), וגם יצירות פשוטות, זה ממש בזול ויותר מוצלח וכיף.
הנה כמה קישורים שהזמנתי השנה (עוד לא השתמשנו אבל כבר הגיע אלינו ונראה טוב)-
₪ 3.65 17%OFF | 6 יח'\חבילה מעורב קריקטורה בועת מדבקות תחבורה מכוניות ילדי ילדי בנות & בני קריקט

₪ 3.65 17%OFF | 6 יח'\חבילה מעורב קריקטורה בועת מדבקות תחבורה מכוניות ילדי ילדי בנות & בני קריקט

₪ 2.08 16%OFF | Creative שאינו ארוג תיקון ילדים בעבודת יד פאזל חומרים כותרת כתר דפוס ילדים תיקוני תפירת

₪ 3.57 35%OFF | עץ צביעה מפרשית צעצועי הרכבת ספינה דגם ילדים התאסף עץ סירות DIY בניין ערכות שיט ד

₪ 3.47 29%OFF | 1 PC DIY בעבודת יד חיות מצוירות לא ארוג בד כפפת ילדים אצבע חינוך למידה קרפט צעצועי כי

₪ 1.83 21%OFF | יד קטיפה מעוות מקל פרח סירי גן ילדי DIY פרח קרפט צעצועי פאזל הורה לילד בעבודת יד ער

₪ 6.43 35%OFF | EVA קצף נייר פאייטים כתר פרחי Creative כוכבים דפוסים אמנות גן ילדי DIY קרפט צעצועי מסיבת קי

₪ 3.57 37%OFF | HL 50 PCS מיני פרחים מלאכותיים ראשי להפוך סאטן סרט ורדים בעבודת יד DIY מלאכות לחתונה קי
עוד רעיונות.להשתמח
עוד רעיונותלהשתמח
במקום יום אוכל אפשר לחלק:
יום פירות- קוראים מי בשקיק, צובעים פירות, קונים פירות, משחילים פירות יבשים על שיפודים, מכינים סלט פירות,
יום ירקות- גם סיפור קשור, לצבוע, משחק טעימות, להכין פלקט עם תמונה של עץ שיוצא מהאדמה ולעזור לילדים למיין בין פירות לירקות- אח"כ לתלות שילדים יוכלו לבדוק מה לברך, עץ או אדמה. אפשר אפילו לקנות זרעים ולזרוע איזה ירק, או להנביט שעועית בצלחת.
יום חלות- להכין חלות, סיפור על אשת רבי חנינא בן דוסא ומאכלי השבת, לצבוע/ לצייר חלות
יום חלב- לדבר אילו מוצרים מחלב, להכין שוקו, להקריא את הסיפור של הפרה מבנימינה, ליצירה אם לגזור חלקים מרופדת קוטג' לצייר עליהם,ולשים בטוסטר אובן- זה מתכווץ ממש מגניב , אפשר גם לקחת קרטון חלב שטוף ולקשט, לעשות ידיים ממנקי מקטרות ופנים עם עיניים זזות ופונפונים
יום שוקולד- לראות את הסרט סוד השוקולד איך יוצרים שוקולד , לגזור ולהדביק חלקים מעטיפות שוקולד, להכין כדורי שוקולד, משחק טעימות אם מבדילים בין שוקולד צ'יפס לבן וחום
יום משקאות- להכין לימונדה, יצירה מבקבוק שתיה קלה להכין אדמית או למלא במים, נצנצים ודגים מסול כמו אקווריום,
יום קריק לעשות ניסוי שששמים מלח על קרח ורואים איך נדבק לחוט, תחרות להעביר קרח מכוס לכוס בידיים, לצייר על בריסטול עם קווים רטובים בעזרת קרח, להכין ארטיק קרח, להקריא סיפור על קרח או שלג
ועוד ימים-
יום חיות-למצו סיפור מתאים על חיות, משחק פנטומימה חיות וצריך לנחש, להכין חיות מפלסטלינה, או יצירה להכין חיה ספציפית, תחרות מי מוצא הכי הרבה חיות בחוץ משחק המישוש עם בובות חיות, למיין בין חיות בית, חיות חווה, חיות גונגל.
יום מדענים- יש ניסויים מותאמים לילדים כמו מה קורה כשמערבבים חומץ וסודה לשתיה? יש ספר עם מלא רעיונות לילדים, לא זוכרת איך קוראים לו..
יום לילה- לשחק פרה עיוורת, להכין יצירה עם ירח כוכבים, לאסוף את כל המשחקים המאירים/ נוצצים בחושך ולשחק בחדר חושך, להכין יצירה עם ירח כוכבים, עוגיות עם חותכן בצורת כוכב
יום צבעים- לשחק תופסת צבעים, לצבוע עם צבעי גואש לערבב וליצור את הצבעים השונים, אפשר לשלב את שיר הילדים על ערבובי צבעים, למיין משחק הרכבה לפי צבעים, להכין אוכל צבעוני עם ירקות בצבעים שונים

👍 רעיונות יפים!Orit39
לגזור ולשמור!!עטרה12

לי יש להציע לוח חופשאמא וגם
למי שרוצה להוריד ולהדפיס..

לוח חופש תשע"ט
עלה לי רעיון לפעילות למחר באוירת השרב הכבדOrit39
עבר עריכה על ידי Orit39 בתאריך י"ד בתמוז תשע"ט 10:30
להקים את האוהל של אברהם אבינו בסלון הממוזג... להזכיר לילדים שהשם הוציא חמה מנרתיקה כמו היום, להכין פיתות (לי יש מכשיר אופה פיתות, אפשר גם בתנור, או להוציא את הבצק לבחוץ לכמה דקות עד שנאפה), אני מתכוונת לראשונה להכין בקלאוות, להזכיר להם על מידת החסד של אברהם ועל הכנסת האורחים שלו (אפשר גם להזמין אורחים...) ואפשר גם לחפש אותם לאברהמים ושרות עם מטפחות וסרטים.
יום נעים וממוזג לכם.....
הפעלות לחופש הגדוליהושבעט5
אנחנו לא שלחנו את ילדנו לקייטנות בעיקרון (גם היינו בחופש)עשיתי להם תוכנית חופש מפורטת.
בגלאי גן וכיתות א-ב .לקחנו ארגז ענק של מקררהן קישטו אותו וצבעו בכל מיני חומרים נפסדים.
ציירו,בפנדות,גואש לבית היה גם גג.אני לא זוכרת כבר את כל מה שהן עשו כי עברו בערך 11 שנה
שנה אחת עשיתי קייטנת מדע לקטנה.
וואו, תודה מקרב לב על הרעיון המדליק!<מריומה>

אימצתי, והיה ממש מקסים.

שמחה!🙂 גם לי הלך טוב....Orit39
מה זה המכשיראמא וגם
שמכין פיתות??
קיבלתי משומש מחמותיOrit39
כלי נירוסטה עגול, עם מכסה שמורכב עליו גוף חימום. את שמה את הבצק ומכסה עם הגוף חימום. אופה צ'יק צ'ק!
אה מכירה!אמא וגם
זו מחבת שכזו
אבל צריך אש מלמטה, לא?
מלמעלהOrit39
נחמד מאד!אמא וגם
תהנו! היה לאחותי כזה כנראה...
צבעי ידיים- פשוט להיט!אנונימית לרגע1

יורדים בבגדים

והילדים נהנים להתקשקש

לצאת לגינה עם בריסטול ענק

או לצבוע עלים שנשרו..

בעקבות סיפור- הילדים קוראים סיפור או שאת קוראת להם והם לוקחים נייר פרגמנט(אפייה) ומעתיקים חלקים מהספר,

צובעים ומקשטים

לוקחים את כל שאריות הצבעים שנשארו ומחדדים

ואח"כ מדביקים בדפים בצורות שונות

לצאת לגינה עם כולם, לפרוש שמיכה, להביא בקבוק מים גדול וכמה פירות

הילדים נהנים לא פחות מהחוויה

יוווו! החידודים של הצבעים- כמה נוסטלגייעל מהדרום
לק"י

תודה על הרעיון!
הרעיונות ממש יפים! אבל יש לי שאלהכדי להגיב
איך מסתדרים עם הפער גילאים בין הילדים??
כי זה לא כמו גם שכולם באותו גיל ואפשא לעשות את אותם דברים לכולם ביחד....
וגם- איך אתן עושות את הרעיונות האלה? קוביות מראש מה יש בכל יום או זורמות?
אני עשיתי טבלה עם פעילות לכל יוםOrit39
שסדר היום הוא קבוע (תפילה, ארוחת בוקר, עבודה בחוברות לחופש ואז הפעילות).
וזה מסתדר מצויין עם ההבדלים בגילאים. הקטנה שלי בת שנתיים והגדולה בת 11.5. הגדולים פשוט עוזרים לקטנים. לדוגמא אם עושים יצירה מסויימת, ברור שלקטנות היצירה פחות מורכבת וגם עוזרים להן. תנסי!
מקפיצה-רעיונות לפעילות בהקשר של ירושליםעטרה12אחרונה
גלאי 11-8-5
עשיתי חפש את המטמון עם ציורים של שכונות והם גילו ...

להמשך תיכננו ללכת לאמת הביאר
ולמנהרות הכותל....

מחפשת רעיונות ללמוד תוך משחק
השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה
מעון/משפחתון תורני מומלץ בהדר גניםאושי 9
בננו הבכור יהיה בספטמבר הקרוב בין שנה ותשעה חודשים. אנחנו אמורים לעבור להדר גנים, פ"ת. יש למישהו המלצות על מעון/משפחתון תורני ואיכותי?   הרף המינימלי, שתהיה למקום כשרות בשרית למהדרין. 
יש ברחוב בגין מעון חסידימתיכון ועד מעוןאחרונה
שנראה לי די מוצלח, המינוס העיקרי זה שיש בו המון ילדים, מנהלת ממש משקיענית ואכפתית
איך נותנים לילדים הרגשת יציבות בתקופה כזאת?מתוך סקרנות

אני מרגיש, שאת הילדים מטרידה בעיקר ההפסקה הפתאומית (מבחינתם) של פעילות מסגרות החינוך, כשבינינו אף אחד לא יודע מתי יחזרו.

לכל השאר הם יחסית מתרגלים ומסתגלים...

,למישהו יש טיפים איך לתת להם בטחון בנושא זה (יש לילדה אחת לדוגמה עוד חודשיים יום הלדת בגן, וכבר עכשיו מוטרדת האם יתקיים או לא...)?

אפשר לשתף את הגננתמענין

שתדבר איתה בטלפון. שכשיחזרו לגן יחגגו לה.

אצלינו משתדלים להתקשר לילדים, ולשלוח סרטונים כדי לשמור על קצת תחושת חיבור כמה שאפשר בין הגן לילדים.

באמת תקופה מורכבת לילדים, מחפשים את השיגרה ואת הביטחון שהם רגילים אליו. 

רעיון, תודהמתוך סקרנותאחרונה
סיר בישול איטיטרכיאדה

בעקבות המלצה פה של @פשוט אני קניתי סיר בישול איטי. 

שמתי בבוקר חלקי עוף ותפוחי אדמה, הוספתי תבלינים והדלקתי על החום הנמוך (יש שתי דרגות חום- נמוך וגבוה, ועוד אפשרות של שמירה על חום)

לאחר חמש שעות בדקתי וראיתי שהעוף לא מתחיל אפילו להיות עשוי, בעוד שעל החום הנמוך ההמלצה היא 6-8 שעות.

בהתייעצות עם גי פי טי הוספתי כוס מים והגברתי לחום הגבוה, חיכיתי עוד שעתיים, וכעת העוף מוכן בקושי, רחוק מאד מלהיות רך ועסיסי כמו 

שתארו לי. התפוחי אדמה מוכנים אבל מעט קשים. בקיצור, ממש לא מה שדמיינתי.

אשמח שתאירו את עיני איפה טעיתי, כי תוצאה כזאת יכולתי להשיג גם אם הייתי מניחה סיר עם עופות על האינדוקציה לכמה שעות (ואז החום היה הרבה יותר גבוה והבישול יותר טוב)

בנוסף, הנוזלים בתבשיל בקושי מבעבעים, זה נראה כאילו החום כל כך חלש!

אולי תשאלי בפורום מתכוניםיעל מהדרום
נראה שהיה חסר רוטבחילזון 123אחרונה

זה לא סיר לאפיה זה סיר לבישול

ואולי היה כדאי לכסות עם מגבת מעל

כשהאיש בעבודה בזמן המלחמהעקרת הבית

בימים הראשונים האיש שלי עבד מהבית, ועכשיו נוסע לעבודה.

מה אתן עושות כדי לגרום לאיש שלכן להבין שיחד עם העבודה, יהיה קשוב לצרכים שלכן ושל הילדים?

הוא יודענהג ותיק

שיש לך ולילדים יותר צורך ממנו בימים האלה?

אולי פשוט לדבר איתו על זה

אם יורשה לי (בתור מי שבעבודה, אמנם מהבית)משה

בטח שנסע לעבודה. יש לכם חשבונות לשלם ומשפחה לגדל. צריך להעריך את זה ולקבל את זה קודם כל.

אחר כך אפשר לאזן מחדש.

משתפים מהלבתהילה 3>אחרונה

היה לי ממש מאתגר היום הרגשתי פשוט אמא גרועה/

הייתי כל כך עייפה ורק רציתי שמישהו יחליף אותי ויהיה לי שקט לשעה

אני ממש צריכה שתגיע שעה מוקדם יותר/שתבקש לעבוד מהבית/שתיתתן לי שעה לנוח כשאתה בא כדי שאני אצליח לחזור לעצמי/שתראה את המאמצים שלי/שתיקח אחריות על x וכו

שלום מחפשת פסיכיאטר לילדים באיזור מרכזממתקית

או הסביבה, ירושלים, או כל מקום אחר.
לא דרך הקופה
מישהו פרטי שאני יכולה להתקשר אליו לפלאפון באופן אישי.
אשמח לטלפון בפרטי

בדרך כלל גם לפסיכיאטרים פרטיים יש מזכירהמתואמת

ולא מתקשרים אליהם ישירות לטלפון.

בכל אופן, עוד כחודש יש לנו תור לפסיכיאטר פרטי שקיבלנו עליו המלצות, והוא מקבל בתל אביב. אחרי התור אוכל להמליץ עליו באופן אישי כנראה...

לא נכוןאריק מהדרום
יש לי פסיכיאטר שאני מתכתב איתו בווצאפ ובמייל וזמין בטלפון, הןא מקבל גם באזור המרכז ובזום אבל הוא לא לילדים.
תודה אבל צריכה לילדים.ממתקית

אבלאם אפשר בכל זאת מספר...

זה יפה! ומעניין כמה זה נפוץ...מתואמת
בכל אופן, זה רק אחרי הפגישה הראשונה איתו, לא?
אז זה באמת יפה...מתואמתאחרונה
יש את ד''ר מרים פאסקיןמתיכון ועד מעון

את ד''ר ליעד רוטשטיין

ד''ר מאיה אליעזר

במרכז, פרטיות

אבל מה הטלפונים? אפשר בפרטי? בבקשה...ממתקית
אין לי בשלוףמתיכון ועד מעון
אבל יש בגוגל, בטוחה שיעלה לך שתכתבי את השמות

אולי יעניין אותך