זהו שדה חובההנסיך הקטן.
ראיתי היום את דמבו החדש והוא גרוע ברמות שלא חשבתי שאפשריות. ומנהל הקרקס הזה היה לי מוכר באופן מטריד עד שנזכרתי שהוא אורח באיזה פרק נידח של פרנדס ואז היה משו מטריד בלגלות כמה פרנדס חלק מהחיים שלי
וסתם ככה לא כיף לי (אחרת למה אני פה). לא אוהבת סופים, לא אוהבת חברויות מסובכות ושאנשים מתעקשים לסבך אותן עוד יותר ע"י דיבורים על זה כל הזמן. די, צריך לדעת להרפות. אם חברות לא עושה לי טוב אז לא חייב. זה לא סותר אתהאבה והערכה שיש לי לבנאדם, פשוט משהו בחיבור שלנו פחות עובד. בבקשה תביני שזה לא משהו רע ובאמת שפשוט אין לי כח לדבר על זה שוב. חברות. זה בין הדברים היחידים שהבחירה שלנו בהן היא מוחלטת, אל תיקחי ממני את זכות הבחירה הזאת, בבקשה
וזה באסה כי זה לא כיף להיות בצד הפוגע, בכלל לא כיף. ואני בכלל לא רוצה לפגוע כי למה זה טוב. וכל השבוע אני רק בוכה על הפגיעה הזאת. זה לאפיר שאת שמה אותי במצב הזה. לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה
(בסוף אני מעדיפה לאבד אותך מאשר לאבד את עצמי)
איכס אני יוצאת כזאת רעה אבל די, אני מרגישה בכיתה ו עם כל הפיכסה הזאת. עוד מעט גם לא תזמיני אותי לבת מצווה
(וכן, גם אני נפגעתי אז, ברמה הכי עמוקה שיש. ואפילו לא התנצלת, לא הראת שאת מצטערת. שם החלטתי שכבר נמאס לי)
ובעניין אחר
בעע עזבו
למה אני כותבת כאן בכלל
אנימחכה לתשובה מחבצול עוד מעט כבר חודש. זה מתיש אותי נפשית ברמות. לא באמת נתתי לזה מקום עד עכשיו אבל כבר דייייייייי! עוד מעט זה חודש
קיץ עושה לי רע, אגב. לידיעה כללית
השבת הייתה השבת לפני אחרונה ואיך אני עומדת לעזוב את המקום הזה.
ה' תן לי כוחות לשנה הבאה, שהיא בכלל עוד שבועיים
לנשום עמוק. אללה ירושלים

ה' הוא טוב גמור, והוא בונה לנו מקדש כל יום מחדש. השאלה אם אנחנו מצליחים לראות אותו, רוצים בכלל לראות אותו

אני ישנה מלא, ובפלאפון עושה סודוקו כל היום
ואם אני לא מתחתנת לא יהיה לי עם מי לטוס וזה יהיה נורא נורא נןרא חבל. העולם כולו יפסיד אותי
אני חוזרת לגור בבית עם מטרה וכוונות באמת טובות. הלוואי שאני אזכור אותם ושה'יעזור לי שיהיה בסדר בסה"כ
יהיה בסדר. יהיה בסדר.
עוד שבועיים

מן עצבות שכזו
היו שלום ותודה על הפילים
..חולותאחרונה
הצלחות...
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך