אולי מהטוב. קיבלתי במתנה 5 ילדים. ה4 הראשונים באו בטבעיות, לכל ילד יצא לי לחכות קצת יותר חודשים מקודמו, אבל סביר. הייתי צעירה והאמת שכולם היו קטנים היה קשה ועמוס. ההריונות היו קצת קשים (ורידים, כאבי רגליים, כאבי גב, הקאות, צרבות... די רגיל) אחרי הבת הרביעית החלטתי לנוח ומנענו כמעט 3 שנים.
ואז התחילו הבעיות, לא הצלחנו במשך שנתיים כמעט להכנס להריון (עשינו בדיקות והכל יצא תקין) ואז הגיע הריון שנגמר בהפלה בשבוע 15 בערך.
חיכינו וציפינו שנה וחצי נוספות, חצי שנה מתוכם הייתי בטיפולים אלנטרנטיבים והגיע ההריון המיוחל שנגמר ב"ה בבריאות ובילד מהמם.
נורא רצינו ילד נוסף, אבל הגיל התחיל להציק לנו, לא רוצים להיות הורים מבוגרים מידי לתינוק, ומה יהיה כשהוא יגדל ויהיה לו הורים מאוד מבוגרים?
קבעתי לעצמי שמנסים עד גיל 40 שלי (בעלי כבר עבר את ה40 לפני כמה שנים) בגיל ארבעים גיליתי שאני בהריון, הקטן שלנו כבר כמעט בן 3, אבל ההריון נגמר בהפלה.
עכשיו אני לא יודעת מה לעשות. מצד אחד נורא רוצה עוד ילד. מצד שני אני יודעת שזה יכול לקחת עוד שנתיים גם עד שאכנס שוב להריון, והריון בגיל מאוחר זה הרבה סיכונים, גם מרגישה פיזית שכבר הרבה יותר קשה לי. הבית דורש אותי במצב תקין, אני עם 3 מתבגרים בבית וזה לא קל. וגם שוב הבעיה שיהיה הפרש גדול מאוד בינינו ובין הילד. בעלי כבר ממש מרגיש שהוא מבוגר מידי לתינוק. מצד שני ממש כואב לנו להיפרד ככה מתקופת הילודה. עם הבאסה שההריון האחרון נגמר בהפלה.
בקיצור לא יודעת מה לעשות. ההחלטה היא שלנו בסופו של דבר אבל אשמח לשמוע עידוד וכיווני חשיבה חדשים.
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..