לקראת סטאזאמא שלה.
לא לראשי בבקשה

אז סיימתי 3 שנות לימודים אינטנסיביות והגיע הזמן לחפש סטאז'.
מחפשת מקומות, שולחת קורות חיים, הולכת לראיונות
ו...או שפתאום צריכים רק 10 שעות, (קשה להם לתת לסטאזרית משרה קצת יותר מכובדת, אולי בצדק, ומצד שני... ממה אמורים לחיות בשנה הזאת?? ממשכורת של 1800 שח?)
או- דממה. לא חוזרים אלי. זה מקובל? אני אמורה לחזור אליהם? מרגישה שקשה לי 'להדפק על הדלתות' ומצד שני, אין לי כרגע שום דבר ביד.

לא יודעת מה אני בעצם שואלת, האם להתפשר על שליש משרה? האם להתקשר ולשאול מה המצב? (ולמי להתקשר? לרוב המזכירות מזמנות לראיון, ואין מספר של המנהלת)

בכלל התחלתי לחשוב על כיוון של לא לעשות סטאז', וללכת על עבודה בלתי פורמלית שמעניינת אותי, אבל לא יודעת עד כמה זה רעיון מוצלח.

בקיצור... אני מבולבלת. אשמח לקצת סדר בדברים ועצות טובות,
אם יש למישהו רעיון לבית ספר דתי בירושלים וסביבתה, שמחפש מורה/מחנכת, מא-יב-לא משנה, אשמח אם תשלחו לי בפרטי.
כן. קחי שליש משרה ותעבדי בדברים אחריםהפואנטה
במה למשל?אמא שלה.
עבודות משמעותיות שאני מתעניינת בהן דורשות 4 ימים בשבוע לפחות.
עם יום בשבוע במכללה לסדנת סטאז' - לא נשאר זמן לסטאז עצמו.
נכוןהפואנטה
חפשי משרות סטודנט או משרות אחה"צ
זאת באמת התלבטות..שמחה!!
לדעתי לא כדאי לוותר על סטאז.. ובאמת בהרבה מקומות מציעים שליש משרה בהתחלה ולדעתי זה דווקא טוב.. ככה לאט לאט להשתפשף במערכת.. ולגבי המשכורת.. זה בהחלט נקודה מבאסת, אבל זאת שנה אחת ואחכ דברים משתפרים.. בהצלחה!!
לא יודע אם רלוונטי עדייןקן ציפוראחרונה
בס"ד
אני התלבטתי עם לעשות סטאז בשנה הרביעית(הקרובה)מסיבות אחרות וקראתי באתר של משרד החינוך שאם עושים את הסטאז אחרי זכאות לתואר כלומר אחרי השנה הרביעית, אז כבר מגיע שכר מלא(כמובן צריך להוכיח שאכן יש זכאות וכו)
אז אם ממש לא מסתדר לך לעשות סטאז השנה אולי עדיף באמת..תנסי לברר גם עם המכללה שבה למדת..(מאמין שברגע שגם יש זכאות מלאה לתואר יש יותר רצינות מאשר בסיום השנה השלישית)

קישור
לקראת התמחות
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך