בס"ד
פריקת תסכול קצרה....
חברה טובה שלי החליטה שאני כבר רווקה זקנה (היא נשואה שנה בערך...) והחליטה שהיא צריכה למצוא לי מישהו.. (ואני בת 20... לא כ"כ רווקה זקנה אם נודה על האמת). היא הציעה מישהו אחד ותארה לי את האופי שלו וזה, ואז סתם בצחוק שאלתי אותה איך הוא נראה..
ואז היא התחילה לגמגם בטירוף... כאותה שנייה הבנתי שיש כאן משו..... אמרתי לה נו ברצינות, מה קרה, היא המשיכה לגמגם ואמרה לי שהיא לא רוצה להראות לי תמונה שלו כי מראש אני יגיד לו.. מסתבר שהוא שמן... מאוד... עכשיו ברור לי שזה יפריע לי (מה לעשות, אני בן אדם...) ואני לא אצא מראש עם אדם כזה.. (לא שזה אומר שהוא גרוע או משהו פשוט לי זה מאוד מפריע..). אז אמרתי לה שאני לא מעוניינת.
אחרי שבועיים היא באה אלי עם עוד הצעה, אבל הפעם הבחור יותר גדול ממני ביחסית הרבה... אז אמרתי לה שקצת נרגיע עם הגיל...
היא אמרה לי שהיא חושבת שאני מסננת יותר מדי...
כאילו מהזה עצבים....
אמרתי לה שזה לא נכון, כל אחד עם מה שמתאים לו ושתחשוב מה היא הייתה שמחה שמציעים לה. שאלתי אותה בשיא הטבעיות אם היא הייתה יוצאת עם אחד משני אלה שהיא הציעה לי..עכשיו ברור לי שלא.... היא התחתנה עם משהוא מהישיבה של אבא שלה ושההורים שלה הציעו לה אותו.. כאילו בחייאת שלא היו מציעים לה אחד כזה...
מאז היא לא מעיזה להגיע אלי עם הצעות![]()
![]()
הלווו אנשים אני לא רווקה זקנה.... אני רק בת 20.... נכון אני רוצה להתחתן וזה לא סוד אבל שימו לב למה שאתם מציעים ואם אתם הייתם שמחים לקבל הצעות שכאלה....
הכל בא מאהבה![]()