פעם ראשונה שיצא לי גבוה מעל הנורמה!! ממש מבואסת... מניחה שצריכה עכשיו לעשות את ה 100 וממש מייאש אותי.. אף פעם לא עשיתי..
במיוחד שיש לי בעבודה פרויקט ממש גדול בשלושה שבועות הקרובים שאפילו צריכה להגיע לעבודה קצת יותר מהרגיל וממש לא מתאים לי לבלות בוקר מיותר בקופת חולים..
יש למישי טיפים איך לעשות את הבדיקה בשלום?
וחוצמזה כל המדדים של הברזל ממש נמוכים, וגם המגנזיום.. ואני שונאת לקחת ברזל!!! עד עכשיו לקחתי רק b12 וברוב ההריונות זה הספיק.. שונאת את ההשפעות השונות על מערכת העיכול..
וגם עוד כמה מדדים שאני לא יודעת מה הם יצאו חריגים.. צריכה לשאול את הרופאה מה הם אומרים..
מרגישה שכל הגוף שלי יצא מכלל תפקוד.. וגם ככה ממש השמנתי הרבה יותר מבהריונות קודמים ולא ברור לי איך אעבור את הקיץ והחופש הגדול בשליש שלישי..
ונכון, התזונה שלי בזמן האחרון מזעזעת!!! אני עייפה ממש ואין לי כח לכלום. הילדים אוכלים את מה שנשאר משבת ואח''כ מבשלים לעצמם המצאות או מאלתרים שטויות (מזמן מאוד לא אכלו אצלנו כל כך הרבה פסטה/פיצה/ציפס/טבעול/ סנדוויצ'ים וקורנפלקס במקום ארוחה וכל כך מעט אוכל מבושל אמיתי..)
אבל פשוט לא מצליחה לגרד את עצמי למטבח אפילו כדי לחתוך סלט..
הבית כל הזמן מבולגן אלא אם כן בעלי או מישהו מהגדולים תופס פיקוד.. ואני בקושי משתלטת על הכביסות וגם זה בעזרה של הילדים..
מרגישה שאני אמא מזעזעת כי פשוט כלום לא מתפקד ואני רק בשבוע 27!!!!
בקיצור סופריקה, וטיפים יתקבלו בשמחה..