הילדים איתי ולא בקיטנות מבחירה שלי..
כבר במהלך השבוע וגם לפני אמרתי לבעלי שאני צריכה אותו יותר במהלך החופש בעיקר בימי שישי אבל גם במהלך השבוע. ברגיל הוא עוזר במקלחת ארוחת ערב וכו.. אבל בחופש ביקשתי קצת מעבר כי בכל זאת הילדים קמים אצלי נורא מוקדם גם בחופש אז לא קל בכלל.. אתמול שאל אותי אם אפשרי שילך לאיזה מקום בצהרים אמרתי לו שנשכיב את כולם לנוח ואז בכייף. הבוקר הוא ביקש ללכת בעשר אז אמרתי לו שאני רואה שזה בדמו ואין לי מה להגיד מעבר..
אתמול בישלתי הכל היום היה לי רק חלות עוגה וכמה דברים ממש קטנים אפילו שטפתי את הבית בערב כי ידעתי שיש לי הרבה כביסה לקפל..
אני בתהליך גמילה עם אחד הילדים וזו ממש התחלה אתמול היה יום מהמם אבל היום פחות וצריך לרדוף אחריו הרבה שזה לא קל כי יש עוד תינוק בכיין ממש סליחה שככה אני אומרת אבל הוא בוכה מלא וסתם לא ישן בלילה ואני פשוט מותשת..
אז נחזור לבעלי שהלך ואמר שיחזור בערך באחד ביקשתי שהוא יהיה אחראי על השנצ של כולם ובשתים עשרה וחצי שלחתי לו הודעה אם הוא בדרך ענה שעוד לא ולמה.. לא עניתי לו מאז כל כך נפגעתי שהוא לא רואה את זה שאני בכל זאת מאפשרת לו ללכת כי אני יודעת כמה זה חשוב לו והוא גם בדרך כלל באמת עומד בזמנים שאומר ומפצה אח"כ כשחוזר ונותן יד אבל עכשיו עוד לא הגיע כמובן אני דאגתי למנוחה של הילדים כבר וארוחת צהרים וממש עצוב לי. לא רוצה לריב איתו על שטות כזו אבל באמת כואב לי שהוא לא רואה כמה אני מותשת.. בקיצור סתם פרקתי ובטח זה נשמע שהוא מפלצת אבל הוא לא סתם זה נקודה רגישה שיש לנו ומדי פעם עולה בנקודות שבר שכאלו..