הבכורה שלי בת חודש. לפני כמה ימים בלילה בעלי נרדם וגם היא סופסוף אז החלטתי שזה זמן טוב להתקלח.
ברגע שאני פותחת את המים אני שומעת אותה מתעוררת... ומתחילה לבכות. חשבתי שבעלי ישמע אותה ויתעורר אבל הוא כנראה ישן עמוק מדיי כי הוא לא שמע כלום. בינתיים הקטנה המשיכה לבכות ולאט לאט הבכי שלה התגבר והפך לצרחות שמעולם לא שמעתי ממנה עד אז... ניסיתי לתקתק את המקלחת הכי מהר שיכלתי ובינתיים אני צועקת לו בצרחות שלא הכרתי את עצמי "מאאאאאמייייייי!!!!!!!!!" פשוט הרגשתי חסרת אונים כי הוא לא שמע כלום ובנתיים היא צורחתתתתת וואי אני כולי בוכה עכשיו.... אמרתי כל השכונה שומעת אותי ובטח אנשים עוד שניה דופקים פה בדלת או מזמינים משטרה לפי איך שאני נשמעת... יצאתי אחרי עשר דקות שהקטנה בוכה את נשמתה וחיבקתי אותה כשאני כולי מתייפחת מבכי... ואני רואה אותו ישן במיטה לידה שנת יופייי לא שמע כלום...
סיפרתי לו אח"כ הוא לא האמין לי.
עד עכשיו כל פעם שאני מתחילה להתקלח אני בטראומה מהדבר הזה ואני שוב נזכרת איך היא בכתה ולא הייתי שם בשבילה.. אני מרגישה כל כך אשמה, לא הייתי צריכה להיכנס להתקלח לפני שאני מעירה אותו לוודא שהוא משגיח עליה.. זו היתה טעות והבטחתי לה שלא אחזור על זה אף פעם מסכנה שלי...
חייבת עידודים בבקשה😭😭