לא הלכתי לקנות אותו, אלא ישבתי חיפשתי משהו טבעי, מצאתי המלצות על שיח אברהם - vitex, אחרי קריאה מעמיקה עליו החלטתי לתת סיכוי לפני שאתחיל עם כימיקלים.
התחלתי לקחת מהיום הראשון לש הוסת, הוסת הבאה הגיע בזמן (29 יום ולא אחרי 40-50) , המשכתי לקחת ואחרי הוסת השנייה נקלטתי ב"ה, המשכתי לקחת את הכמוסות עד שבוע 12, כמעין תמיכה כמו שנוהגים לתת תמיכה הורמונלית לנשים שעברו טיפולים.
בשני ההריונות הבאים נהגתי אותו הדבר, כשהגיעה הוסת הראשונה ( בדרך כלל כשנה אחרי לידה כי מניקה מלא) וכשהייתי מוכנה. להריון נוסף, הייתי מתחילה לקחת את כמוסות שיח אברהם נקלטת באותו החודד וממשיכה לקחת עד שבוע 12 לערך, ( לקראת הסוף הייתי מתחילה גצת לזייף, לפעמים שוכחת יום וכאלו)
ההריון הזה..עוד לא הייתי בטוחה שמוכנה, קיבלתי וסת ראשונה חצי שנה אחרי לידה- מוקדם מהצפוי...לא רציתי למנוע אבל גם לא מיהרתי להיכנס להריון נוסף, לכן לא התחלתי לקחת את vitex, ואחרי 6 וסתות נכנסתי להריון, ושמחתי בו
כיוון שלא לקחתי את הכמוסות מהתחלה אז לא ראיתי לנכון להתחיל לקחת עם גילוי ההריון...ובשבוע 8 ההריון נגמר, הדופק נעצר(((
אני אפילו יודעת בדיאבד באיזה יום, כי באותו היום פתאום הרגשתי רע במיוחד, חולשה נוראית, בחילות, כאילו הגוף השתגעה, ולמחרת הרגשתי יותר טוב, ויום אחרי כלום, כאילו אני אישה רגילה , לא בהריון, אין זכר לא לבחילות של הריון ולא לעייפות,
מן הסתם לא אדע מה הסיבה...אבל..ייתכן שההריונות הקודמים הסתיימו בשלום ובידיים מלאות בזכות זה שלקחתי את שיח אברהם...אולי יש לי איזו חוסר איזון הורמונלי, חוסר בפרוגסטרון, לא יודעת מה, שבזכות השיח אברהם הגוף הצליח להתגבר עליהם..לעולם לא אדע
מה שבטוח, שכבר מעכשיו, אני חוזרת לכמוסות שלי, מתחילה לקחת את שיח אברהם כדי להחזיר לגוף את האיזון ההורמונלי אחרי ההפלה , ובטח שהריון הבא, בעז"ה , אני אקח גם.
לא יכולה להמליץ לאף אחת מה לקחת ומה לא, אני לקחתי על דעת עצמי,
רק משתפת בנסיון שלי..
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..