"אחדות בין התנועות"שמעון

אני מבין שאתם עסוקים בבגרויות, מסכנים. לכן כנראה (אני מלמד פה זכות) אף אחד לא כתב פה על מה שכתב נפתלי נשר בטל שמיים האחרון על זה שמדריך מתנועה אחרת מנסה לדעתו לגנוב לו חניכים, ולכן לא עשה פעילות משותפת איתם. זה נראה לכם הקטע הפלגני הזה? האם גם אתם הייתם מסרבים לפעול לאחדות בתוך עמ"י מתוך חשש שהצד השני (גם יהודי, למי שמודאג) בעצם מנסה לסובב אותך?

קצת אמון, ידידים, קצת אמון. אם נחשוד כל הזמן אחד בשני לא נצליח לבנות את ביהמ"ק.

בדר"כ אני לא חותם, אבל הפעם אני מרגיש מוכרח,

בציפייה לבניין אריאל.

אני ממש מסכימה איתך..מייק

למרות שלא קראתי טל שמיים..

אני ממש מסכימה עם זה שצריך לעשות פעולות עם סניפים אחרים למרות

שהם עלולים "לגנוב" חניכים.. זה גם מגבש וגם מראה לחניכים שאנחנו לא

נגד סניפים/תנועות אחרות אלא אנחנו איתם וכל אחד יכול ללכת לאיזה סניף/ תנועה שנוח לו..

אני עשיתי לחניכות שלי פעולה עם הבנות של עזרא ולא רק שהיה מגבש,

הן הבינו שאנחנו לא נגד תנועות אחרות...

אני לא בהכרח מסכים איתך..עוזיה
ואני אפרט ממחשב. מפלאפון זה מעצבן.. הגבתי רק כדי שלא יווצר פה קונצנזוס נגד נפתלי נשר.
צודק!מיכל160

אצלנו בסניף עשינו פעילות עם השבט של חניכות שלי בבנ"ע (כמובן רק הבנות) והן לא הפסיקו לריב- מה יותר טוב ואיך יותר טוב. אח"כ כשניסנו לקחת לקחים היה לי ברור שלמרות המריבות זה היה שווה את זה וזה נפילה שלנו שאין אחדות אפילו לא בין תנועות הנוער שיש לנו את אותה תורה וכמעט את אותם אידיאלים.

כשאני שומעת שחניכות מהסניף עוברות לבנ"ע אני שואלת למה ואם הן אומרות לי שזה יותר נוח וכיף להן אז אני אומרת להן- ",אחלה, אז נממש תהנו ואתן מוזמנות לחזור עלינו בסיבוב..." ונראה לי שהאוירה צריכה להנות כזאת שכל אחד יהיה איפה שכיף לו ואיפה שהוא מרגיש שהוא שהכי מקבל. 

חזרתי בי.עוזיה
לאחר שיחת טלפון עם שמעון אמש, וקריאה נוספת של המאמר, אני רואה את צדקת דבריו של שמעון. מלבד זאת, הסיפור הזה ממחיש בדיוק איך עובר לשון הרע (על המדריך מהתנועה השנייה.) ומקלקל. לא הדבר שהכי הייתי מלמד אותו..
לאחר...ענת=)

קריאה של המאמר בש"ט יצא לי לחשוב הרבה על הדברים. ולאחר שנפתח כאן השרשור הנ"ל עוד יותר...

ולפי ראות עיניי והיוכחות בשטח אני אני באמת מרגישה אין אחדות בין תנועות הנוער! ואני רואה זאת בשכונתי בכך שיש ריחוק ואפילו די גדול בין בנ"ע לאריאל, זתומרת אם אני אפגוש אותם ברחוב/בהכ"נ אני אומר להם שלום/שבת שלום אבל לא יותר מזה ואמשיח לדרכי.. וזה המשהו שנראה לי שאנחנו (שתי הצדדים) יכולים להפסיד ממנו 

ובקשר לפעולות משוטפות של שני שבטים משני תנועות, אני רואה בזה רעיון ממש גאוני גם להראות לחניכים במוחשיות מהיא אחדות,

ואם במפני זאת החניכים יעזבו ויעברו לתנועה אחרת מפני ששם הם יותר נהנים, אז אני יכולה לומר לכם שכמו שהם הלכו הם יכולים גם לשנות את דעתם ולחזור. לאחר שסגרו לנו ת'סניף והחניכיות עברו לבנ"ע (מפני שהייה חסר להם מאוד הסניף!), יצא לי לשמוע מכמה מהם שבאריאל הייה להם מאוד כייף והלוואי והם יוכלו לשוב ואותם ימים...

אז שכל אחד יסיק את שסכנותיו...

,מיכל הפג"זית

ת'אמת לא הספקתי לקרא ממש לעומק, רק בריפרוף (הט"ש הלך לאיבוד...) אבל ממה שקראתי ממש התעצבנתי- אני למשל, רציתי ממש להוציא ת'חניכות שלי לפעילות עם אלו של בנ"ע ואני יכולה לומר שהמדריכה של בנ"ע כ"כ התלהבה וממש אמרה לי שזה יהיה טוב ושהחניכות שלי יכולות להשפיע לטובה על שלה...

(לומשנה שזה לא יצא בסוף כי סבא שלה התחתן... סיפור...)

אחד הדברים הכי יפים שקרו בשכונה השנה (לדעתי) שהלכנו- בנ"ע ואריאל בשמחת תורה ביחד בין כל הבתי כנסת

וגם, בשבת ירושלים גורי \(המזכ"ל של עזרא...) העביר פעולת ע"ש...

ובכלל אצלנו יש דברים משותפים לשתי התנועות ולדוג'- עשינו עונג שבת משותף ובזכות זה שאריאל היו שם היתה מחיצה!

אני בכלל בעד שיתוף בין התנועות (לא חיבור או איחוד) כמו שהיה עם הסרטים האדומים

בציפיה לבניין אריאל ולאהבת חינם ואחדות

נראלי לי שלקחתם את הבחור קצת בהגזמהראשון_בנשמ"ה
לא יצא לי לדבר איתו אבל אני חושב שהנקודה העקרונית שהוא ניסה להראות זה שבשביל אחדות לא צריך להתבטל כלפי תנועות אחרות או אנשים אחרים. אפשר לשמור על אחדות גם בלי לעשות פעילויות משותפות.

ככה לפחות אני הבנתי. בכולופן אני שמח שיש מקומות שיש בהם אפשרות לעשות פעילויות משותפות עם בנ"ע או עזרא.
מסכיםפנאט2

מסכים עם אליעד (ראשון בנשמה) די לא הבנתם

זה שהוא לא רצה לעשות פעולה משותפת עם מדריך בבנ"ע לא אומר שתנועת אריאל הוציאה את בנ"ע מחוץ ליהדות

ושמעון-תרגיע בבקשה אף אחד לא בא לפלג את עמ"י ואף אחד לא ממש התכון להגיד דברים נגד בנ"ע

"בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים ובחקותיהם אין אנו מתחשבים"

ש"ס לשלטון מימד לאבדון

סליחה על הבורות,מיתנחלת בכתום

אבל אני נתקלת כאן יותר ויותר במושג "טל שמים"

אז לכל הרוחות, מישו יכול לסביר מזה????

תודה

"טל שמים"יוכי
עלון של חב"ב שיוצא פעם בחודש....מומלץ בחום! באמת!
בני עקיבא ואריאל שוניםדינמית
בשבת נצח (סליחה על הנוסטלגיה) דיברו איתנו על מה שונה בנו מבני עקיבא/ עזרא וכו' אמרו לנו שהערכים שונים ועוד כל מיני דברים שכבר שחכתי.... אבל דוגרי,פעולה אחת עם בני עקיבא זה בסדר. רק שזה לא יהפוך להיות הרגל
רק שלא יהפוך להרגל?!אנונימי (פותח)
להיפך!
בעז"ה יבוא יום ונהיה מסוגלים שזה כן יהפוך להרגל!!!!
אולי עכשיו אנחנו לא מסוגלים לכך ואי לכך יש מקום לתנועות נוער שונות
א-ב-ל
כדאי שנתחיל להתפלל חזק שהיום בו נוכל לעשות פעולות משותפות יבוא ומהר!!!!
דבראשוןיוכי

איזה מגניב לראות שאנשים עוד זוכרים דברים משבת נצח...

דבר שני.. לוידעת... כל עוד השבט בבנ"ע הפרד, אפשר לעשות איתו פעולות... וגם.. כל עוד זה לא על הערכים של התנועה או דברים שנוגדים בין בנ"ע לאראיל.. נכון שחייבים דברים גם בתור שבט בתוך התנועה... אבל פעולות עם בנ"ע די יכולות להועיל לפעמים..

לפי דעתי-רחלקה
אם חניך הולך לבנ"ע אחרי שהוא היה באריאל (לפחות 3 פעולות), אז כנראה שהוא באמת יותר מתאים לבנ"ע וסתם חבל שהוא יהיה באריאל ויקלקל ת'חבר'ה שלנו... (אני מדברת על שבט מעפילים ומעלה...), לכן עפ"י דעתי אין כאן עניין של "גניבת חניכים" לכאורה...
טל שמים זה אניאנונימי (פותח)אחרונה
סתאאםת זה העלון הכי פיצוצי שיש,
ואני לא מבין איך אתם לא קראתם אותו,
או אולי אבדתם אותו,
אחרי שהפצנו אותו ברשת!
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך