זה יהיה קצת ארוך אבל מקווה שתעזרו לי..תודה מראש
החל מסוף שבוע 5 התחילו לי בחילות ממש קשות לאורך כל היום
משבוע 6 זה הפך להקאות 3-4 פעמים ביום עד עכשיו(כולל בחילות קשות) למרות שאני על 4 כדורי דיקלקטין ביום
אז לצערי כנסתי את עצמי למצב חירום ואני כבר חודש בחופש מעבודה והמקום היחידי שאני נמצאת בו 24/7 זה המיטה. המקום היחידי שאני קמה אליו זה לשירותים/מקלחת/להקיא. (החלטתי על מצב חירום עם עצמי גם בגלל שאני בתת משקל רציני ולא רציתי לרדת עוד במשקל)
את כל היום במשך חודש העברתי במיטה בסבל שאין לתאר למרות 4 כדורי דיקלקטין הקאתי את נשמתי 4 פעמים ביום ובחילות מהבוקר עד הלילה שאין לתאר.. המצב הפיזי השפיע על הנפשי וכבר לא ידעתי איך אני יוצאת מזה..פחדתי להשתגע..
(ב״ה בעלי עזר לי המון אין לתאר כמה תמיכה פיזית ונפשית קיבלתי ממנו)
בקיצור בשבוע האחרון חל שיפור קל אני מקיאה פחות.. הבחילות טיפה נחלשו.. בעז״ה עוד קצת והשליש הקשה מאחוריי!
אני מעוניינת לחזור לשגרה וגם נאלצת לחזור לעבודה אבל מפחדת פחד נוראי! מפחדת להיות חלשה ברחוב ובעבודה,מפחדת להקיא ליד אחרים, מפחדת להתעלף מפחדת לרדת במשקל.. מפחדת שיפחידו אותי שאני נראת חיוורת וכו׳
בגלל שבחודש הזה 24/7 היתי במיטה מפחדת ששכחתי איך ללכת על הרגליים..
אשמח לקבל ייעוץ איך להתמודד נפשית ולנסות לחזור לשגרה למרות הפחדים !
האם הזקתי לעצמי בזה שהיתי כל היום במיטה? אמא שלי אמרה לי שמסוכן לשכב כל היום זה הורס את הריאות.. אני ממש מפחדת
לצערי לא היתה לי ברירה המצב הפיזי שלי היה גרוע ברמות שאין לתאר! לא מאחלת לאף אדם לעבור אפילו לא אחוז ממה שעברתי, לעולם!
תודהה מראש!