אז בואו ואגלה לכםחסוי מאוד

שעברה עלי יממה אחת הגרועות.

נתחיל מהלילה. התחמקתי מלעשות מטלה באיזה קורס, כך שהתחלתי לשבת עליו רק ב2 בלילה. (לא לפני שהילד פישפש על כל המיטה שלי). אני לא זוכר מתי נרדמתי, אבל כשקמתי לקחת את הילדים הייתי מעוך כמו יתוש.

אחרי זה, התחלתי לשבת על התרגיל הארור ההוא. אשתי מתקשרת מהעבודה. היא סובלת שם ממש ורוצה לעזוב.

אחרי שסיימתי את התרגיל ובישרתי לשמח אותה, הבוס קרא לה ואמר שלאור זה שהוא "לא עף על העבודה שלה" הוא יכול לתת לה שנה הבאה רק מספר זעום של שעות שבועיות, שעם גובה השכר לשעה יוצא הרבה פחות ממשכורת מינימום.

זה ממש מקומם כי אני יודע כמה אשתי קורעת את עצמה על העבודה המסריחה הזאת וכמה היא מקבלת בתמורה.

ואז קיבלתי מייל תגובה כלשהו, בו התבשרתי שלא קיבלו את פנייתי והקורס לא אושר, מה שאומר שסתם עמלתי על התרגיל שישבתי עליו אתמול עד שעה מאוחרת וסתם בזבזתי עשרות שעות במהלך הסמסטר הדפוק הזה שאני לא אעבור שום קורס בו.

הילד לא אכל בצהריים כלום. הכנתי לו היום איזה 3 בקבוקי שוקו. הוא התנהג ממש מפונק ולא-יפה. 

כל המתיחות הזו גרמה גם למריבונת בשלום-בית (דברים שבשגרה, אל תדאגו, אם ח"ו היה משהו חמור הייתם האחרונים לדעת).

אה, וגולת הכותרת. לפנות שקיעה, נזכרתי שלא הנחתי תפלין. מחמת הבושה (זה קרה לי כבר כמה פעמים בחודשים האחרונים) התעלמתי והדחקתי רק לכמה דקות.. פושע ישראל בגופי ממש.

ועכשיו שוב, קימות בלילה. שום הילד פישפש עליי. אבל זה כבר בקטנה.

וואי זה עצוב.מיכל318
ותודה שהזכרת לי לסיים עם העבודות, אני מזה מבינה את כל הסיפור הזה עם העבודות, זה אחד הסיוטים הכי גדולים שיש...
מבאס..Reminder
תמיד יש ימים כאלו שהכל מתפקשש,
מקווה שמחר יהיה יותר טוב
לא יותר טובחסוי מאוד

קיבלתי מייל שנכשלתי באנגלית.

להיפרד מ2000 ש"ח.

לא כיףמשה

הייתה לי תקופה שנראית ככה כשאיתן שלי היה ילד קטן יחסית. זה היה סרט רע שלא נגמר בכ"כ הרבה וריאציות.

אמא של אותו ילד רצתה רק לישון ואת הגוף שלה לעצמה, מה שגרר את זה שחלק גדול מהלילות הוא פשוט ישן אצלי בשמיכה, או עליי כשאני מול המחשב.

ואחר כך לקום בבוקר איכשהו כדי להגיע לעבודה.

מקווה שתשרוד. זה יעבור בסוף. הוא יגדל ואפילו יגמל מהחיתול.

בתמונה: איתן ישן  על אבא שבעבודה, טבת תשע"ג, בית אל

זה חשוב.בוז
הילדים זה פחות מה שהפך את היום הזה לקשהחסוי מאודאחרונה

אם כי נגיד הלילה האחרון היה ממש סיוט: תוסיף למה שכבר אמרתי כאבי שיניים לילדה.

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך