I'm gonna fly like a bird through the night, feel my tears as they dry
//מחשבות של לילה של חיים שלמים.
א.
בוואי וואי וואי הסבירו מה זה טינדר. אני לא יודעת מי הגאון שהמציא את זה אבל הוא גאון והלוואי שהייתי מכירה את זה קודם.
ידעתי מה זה טינדר. אפליקציית היכרויות בלה בלה בלה איזה יופי קולולולוש תודה שהשתתפתם בשמחתנו.
א-ב-ל
המנגנון שלה פשוט גאוני ברמות היסטריות.
הסבר כי הסבר: לאנשים מופיעים הרבה תמונות של פרופילים של אנשים אחרים (כן זה שטחי למי אכפת תתמקדו רגע בנקודה החשובה. תשארו איתי). כל פעם האדם המאפלקץ באפליקציה בוחר אם להחליק את התמונה ימינה או שמאלה. צד אחד זה כן= הבנאדם מצא חן בעיני, צד שני זה לא=הפרופיל נמחק מהתצוגה שלך.
הגאונות: אם שני הצדדים עשו כן, אז הם יכולים לפתוח צ'ט בניהם או משהו בסגנון.
משמע: בנאדם יכול להכריז על זה שהוא מחבב בן אדם אחר בלי המבוכה של הדחיה. אם האדם השני לא מעוניין, הוא אפילו לא ידע שצד אחד דווקא כן. אם הצד השני כן מעוניין- אז זה אומר ששניהם מעוניינים וזה כבר לא מביך.
הוא בעצם רוצה בלי לרצות.
ב.
טוב ועכשיו לנקודה שבאמת רציתי לומר.
כבר הרבה זמן אני חושבת על הנקודה של אם-הייתי-רושמת-מהניק-שלי-היו-מגיבים-לי-יותר.
אממה? אני לא רוצה להגיב מהניק שלי כי אני לא רוצה שידעו שאני כתבתי את הדברים האלה כי אני לא יודעת מה תחשבו.
וזה מצחיק, כי אתם הרי קוראים אותי עכשיו, נכון? אתם כותבים דברים שכתבתי פשוט אתם לא יודעים ש________ אחראית על כל הטוב הזה.
אני לא מפחדת לפרסם, אני מפחדת להיחשף. אני מפחדת לתת לכם נשק נגדי. אה, עם הנשק אין לי בעיה. קחו. תקראו, תתפנקו, אל תשכחו להשאיר טיפ. אבל נגדי? לא לא לא, התבלבלת חבר. אתה לא יכול להשתמש בו נגדי אם אתה לא יודע שהוא שלי.
ומה הקשר טינדר?
זה בול זה. זה הלרצות שתאהבו את זה בלי הסיכון שלא תאהבו את זה. זה ה"תקראו אבל אני לא קשורה לזה". זה ה"אם אתה אוהב אותי תגיד לי אם לא עדיף שלא נדע, בוא, אחי, שכל אחד ישמור את זה לעצמו".
ג.
הנה אמת שחלק מכם לא תאהבו:
הרבה מתוך הזוגות שמתחתנים צעירים משחקים בלהיות אמא ואבא.
כל הזוגות האלה עם הסיפורים של הם התארסו בשישית/שביעית/שמינית? חרטה ברטה. זה ששמת כיסוי ראש ועכשיו את יכולה לחבק את בעלך לא הופך אותך לאמא. זה שנכנסת להריון לא הופך אותך לבוגרת לגדל את הילד שיוולד לך, גם אם הוא הכי מקסים בעולם (ואני בטוחה שכן, בכנות).
האם הוא יגדל בסדר? כנראה שכן. יש אמהות דפוקות ממך בהרבה ויוצאים להם ילדים סבירים בהחלט.
אבל זה לא הופך את זה לתקין.
ד.
התחתנת צעירה בהגזמה. מזל טוב. את באמת חושבת שזה היה הצעד הנכון בשבילך.
אז לפחות, נשמה, קצת ענווה וקצת יותר מציאות. תפסיקי להכניס לראש של חברות שלך שאין עם זה שום בעיה ושזה הכי נורמטיבי שיש.
את גם עלולה להכניס אותן לצרה שלא בטוח שהן ידעו איך לצאת ממנה כמו שצריך וגם מכניסה להן תפיסות שגויות לראש שיבלבלו להן את כל התפיסה הנורמלית של זוגיות-נישואין-בשלות.
בתודה.
ה.
אמרתי לה שאני בוכה כבר יומיים רצוף. אני לא חושבת שהיא האמינה לי.
זו האמת.
ו.
אפשר שהשנה הזו תגמר כבר? אני רוצה תורה.
ז.
שתדעו, שיש אנשים שאשכרה מונעים מעצמם טיפול פסיכולוגי שהם זקוקים לו רק בשביל אחרים מרוב שהם אוהבים אותם. ומרוב שהם נותנים בשבילם הכל. ומרוב שאין זמן בגלל כל זה שבגלל כל ההקרבה שהם עושים
ואז האנשים האלה יורקים לנשמות הטובות האלה בפרצוף ושוכחים את יום ההולדת שלהם. ולקנות להם מתנה אחרי פרוייקט ענק. ובטח הם גם לא יקנו לנשמות הטובות מתנה לסוף שנה.
ח.
לילה טוב שיהיה לנו
ט.
אני דורשת מכם להגיב. כן אני צריכה יחס כי אני לא אעמוד בהתעלמות נוספת.
כנראה זה גם הקטע של הלילה...
- לקראת נישואין וזוגיות