אני ממש מסוכסך עם ההורים, לא ראיתי אותם מאז ליל הסדר של שנה שעברה אצל האחות, והייתי מוותר על גם על זה בשמחה. ובחורה עם שכל שמבינה שאם אני הרבה זמן לא עובד אז החסכונות שלי מתרוקנים (עדיין רחוק מאוד מהמינוס ב"ה, לא לדאוג) וכדאי שאפילו יהיה לי עסק מצליח בשביל לחפות על זה שאני לא הולך לראות שקל מההורים (מבחירה, עניין של כבוד עצמי, אתם מוזמנים להיכנס למשתמש שלי ולראות את המצב שלי מול ההורים) ואולי היא אפילו תעריך מי שיש לו עסק משלו והצליח להתגבר על האמא שלמען החינוך ובשביל להוציא ממנו את המקסימום השאירה אותו תחת הרושם שהיא תרעיב אותו (לא קרא, אבל בתור ילד בגיל 9 לא יכולתי לשער זאת בעצמי...)
אממה, ניסיתי להקים עסק ולהיות מנעולן, התגלו הרבה קשיים ונראה שיקח הרבה זמן עד שיבואו לקוחות, הם מעדיפים לשפץ את הבית, לפעמים כמה חודשים,לפני שהם מחליפים צילינדר. מצד שני, יש תוכנית גיבוי אם זה לא יעבוד, חשבתי להיות מורה פרטי למתמטיקה, אני גם מאוד שולט בחומר לבגרות, אבל עכשיו החופש הגדול ולא תיהיה לי עבודה מזה חודשיים שלוש לפחות. מה שכן, יש כבר סטודנטית אמא לילדים בגיל בית ספר שמוכנה לארגן לי תלמידים בתמורה שאהיה המורה של הילדים שלה ואעשה לה מחיר, וכבר פרסמתי את עצמי בגוגל ובקלות הגעתי למקסימום של היעילות של הפרסום. (הרבה יותר קל ממנעולן, הבעייה שנזכרתי שבוע לפני המועד ב שכבר התקיים...)
מה אתן אומרות, לחכות עוד כמה חודשים בשביל שיהיה לי עסק מצליח/עסק מנועלנות חצי מצליח (שאפשר לשלב עם שיעורים פרטיים במתמטיקה)? מסכימות באופן כללי עם הגישה? יש לציין שמהסיבה הנ"ל לא יצאתי עם אף אחת כבר שנה שלמה, ויש לי סבלנות ואני לא ממהר לשום מקום. ואל תגידו לי שאני אפסיד כלום, לא רוצה לצאת לקשר רציני ופתאום הבחורה תפחד או שמשפחה או חברות יפחידו אותה שלא יהיה לנו ממה לחיות.
עוד משהו לציין, כל החברים שלי מהתיכון גרים עם ההורים או מקסימום ההורים מממנים להם בית ולימודים והם באים אליהם כל שבת, ומצד שני הם כולם רווקים חוץ ממי שהיה קצין בצה"ל בעברו (ללא חלוקה למי דוס ומי פחות)
תודה על הסבלנות וסליחה על האורך