--בזרימה
עבר עריכה על ידי בזרימה בתאריך י"ד בתמוז תשע"ט 21:25

סתם אנטר

עוד אנטר כי זה לא קשור לדיקלום שמופיע כאן

וסיימנו עם האנטר.

אח, מחיאת כף. איזה שידעך. איכות בידיים, עוד חיוך של ניצחון, טינינייניי חזק בלי המשך וריקודון.

ובמבה. ועוד במבה.

ו- . . . . . . . . . . !

~~~

פליי פליי 

גואו גואו 

טייק טייק 

א ***** נאווווווווו

~~~

בידיים כף כף כף

ברגליים כף כף כף

לה לה לה, לה לה לה, לה לה לה, לה לה לה. לה לה לה, לה לה לה, 

1-2-3!

חגגו לי היום יום הולדת!!! עברתי בגשר וקיבלתי איחולים וציורים וברכות שאהיה צדיקה ושאעלה בסולם המצוות וכמעט שאחצה את הכביש רק עם אמא. אפילו בברכת שהכל ברכו אותי! |משועשע|

אם כבר אז כבר, הכרטיס האישי לחש לי היום שבאמת עוד רגע יש לי פז"ם 5000 בניק הזה. זה סוג של מומולדת וימותו הקנאים. ממש נבואה מין השמים החגיגה הזו. 5000. אני כבר באמת מרגישה קטנה. (ה5000 זה סתם עיוות של האפלקציה, אמא אמרה לי שאני בת חמש, הודיה ספרה לבד בשבילי בת כמה אני ואם כבר מתחילים להשוויץ אז לאבא שלי בכלל גם יש רובה!)

אני צריכה בגדי יום חול ושלושת השבועות כבר כאן עוד יומיים, שברתי שיא לא ברור ופגשתי בשבוע האחרון יותר מדיי אנשים חשובים שהתגעגעתי אליהם ולא ראיתי אותם יותר מדיי זמן אם בכלל. המדהים הוא ששום דבר לא היה מתוכנן והכל הגיע בהפתעה. את רבקי כפרעליה ראיתי היום ולא זיהיתי. מהלם לא זכרתי מה השם שלה ומה השם של אמא שלה. שוק טוטאלי. בערך שנה עברה. מ' הפתיעה אותי פתאום באוטובוס, וכשירדנו הופיעה משום מקום אחת המורות שגרה בישוב אחר. היא עצרה את הרכב לידינו ושאלה איך מגיעים לכתובת של הבית שלי. "מה? אבל זה הבית שלי." "נכון, לשם אני נוסעת." "עא?" "עא." אה, כן. היא לקחה אותי טרמפ והגיעה לכאן. אמא הייתה בכלל עם חולצה זוהרת של ספורט והתפדחתי בשבילה. 

שלשום ראיתי את הצפתיות בטעות בהיתקלות מקרית בסנטר. חישוב קצרצר העלה שככל הנראה לא נפגשנו מאז סיום החמישית. זה מלא כ"כ. המפגש היה מלהיב ומרגש. (באמת! עד עכשיו יש לי פיג'מה בשם ***** אימאלה, טאטע. מה קורה לי כאן.) וגם את אביגיל ראיתי במקרה ודבורה וחני (סוף סוף מישהי שזה היה בתכנון) וי' שזה בכלל היה הזוי בקנה מידה אחרר.

ובקיצור, שווה להסתובב בירושלים.

ועד כאן עוד שרשור מוזר שלא יאמן שיוצא לאור.

מזל טוב!חסוי מאוד

זה לא יום הולדת אמיתי 🙈בזרימה

לא היה אפשר לצאת לחצר בגלל השרב אז המצאנו לבנות שיש לי יום הולדת וככה העסקנו אותן במשך קרוב לשעה 

|ידפרצוף|חסוי מאוד

העיקר שנהנית...

חח אוי זה יצא נורא. אני לא עד כדי כך מחפשת שיחגגו לי בזרימה

זה היה ממש נטו כדי להעסיק אותן ולא היה לנו רעיון אחר

באתי לכתוב מזל טוב, ואז ראיתי את ההודעה שכתבת לחסויהר ומדבר
אין לי מושג איך, אבל שכחתי מה בניק הישן שלך!

שלום שלום!
אוה שלום וברכהבזרימה

לא נראה לי שהבנתי מה עם הניק הישן שלי

..הר ומדבר
כלומר?

*הניק
אוקיי, הבנתי.בזרימה

הוא דבר אפל בעיקרון שאנחנו מעדיפים להדחיק ולהכחיש את הקשר אליו, אז אפשר להגיד שעדיף שככה (;

סתם. לא באמת אכפת לי לכתוב, אבל לא כאן.

כולם מכחישים ניקים ישנים.הר ומדבר
האמת שאני לא כל כך, אבל כן הודעות ספציפיות.

נראה לי נזכרתי מה הניק.
יש בזהבזרימהאחרונה

אשריך!

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך