היי, אני ובעלי מנסים להכנס להריון חמישה חודשים, שמתוכם 3 חודשים ידענו בוודאות מתי הביוץ. אני יודעת שזה לא הרבה זמן וכביכול אין מה לדאוג, אבל בכל זאת רציתי להתייעץ.
לבעלי אבחנו ורציקולה בבדיקות לפני הגיוס, והבנתי שזה משהו שיכול לפגוע בפוריות. בנוסף, המחזור שלי לא הכי סדיר (בטווח של בין 32 יום ל240 יום) וגם אבחנו תת פעילות בבלוטת התריס, אבל אני נוטלת כדורים כדי לאזן את זה (עוד לפני שהתחלנו לנסות להכנס להריון ראיתי בבדיקת דם שזה התאזן)
ברור לי שגם לזוג שאין לו שום בעיה יכול לקחת עד שנה להכנס להריון, אבל אני עדיין חוששת יותר מהרגיל..
אז רציתי לדעת - האם יש כאן מישהי שהסיפור של הורציוקלה לא הפריע לה להכנס להריון בזמן סביר?
העניין של בלוטת התריס פחות מטריד אותי כי בדקתי וטיפלתי בזה וגם לגבי המחזור הלא סדיר הבנתי שזה לא בעייתי בכלל.., אבל אני לא חושבת שעד שתעבור שנה אני אשלח את בעלי לכל מיני בדיקות למינהן...
השאלה היא בעצם האם בגלל הבעיות הנ"ל אנחנו צריכים לנסות לבדוק כבר עכשיו האם יש בעיה? (כלומר, על אף שלא עברה שנה, אם יש מודעות לבעיה מסויימת, אולי זה קצת לטמון את הראש בחול כשאנחנו לא עושים משהו מעבר ללקיים יחסים בימים שסמוכים לביוץ והזמן עובר לו...)
תודה מראש
גודל הקיבה של התינוק, מה קורה לחלב שלנו ומתי הוא משתנה ובהתאם למה... איך שומרים על חלב ששואבים וכו'. יש גם כאלה שאם את יולדת אצלם אחר כך מחזירים לך את הכסף ששילמת על הקורס.