היי לכן,
אשתף בקצרה ואודה למענה.
הגדול שלי בן שנתיים וחצי כמעט..התחלתי איתו גמילה לא מזמן, הולך מעולה מעולה! בבית אומר לי בכל פעם שיש לו ועושה לבד, ממש לא מפספס לרגע..גם בחוץ. יכולה לטייל איתו בהנאה בכל מקום והוא כל כך חכם ובוגר כפרה עליו שמשתף פעולה כזה יפה ..
עד שמגיע לגן................ הילד מפחד להיכנס לשירותים! ממש בוכה, לא מוכן.. בהתחלה אמרתי טוב בטח מתבייש הוא ביישן ..אבל גם אני באתי להיכנס איתו. והוא ממש בחרדה להיכנס לדלת של השירותים.
בעבר היתה לו מטפלת ספק מתעללת נפשית בעיקר( לא לשפוט בבקשה למה השארתי אותו זה סיפור בפני עצמו..) שהמטפלות הנוספות עד היום טוענות שהיו דברים ממש לא נעימים ולא חושפים לנו אותם. זה מלחמה שלא נגמרת...
אתמול נפל לי אסימון שאולי אולי..היא היתה סוגרת אותו בשירותים בעונש... לא הגיוני לי שבבית ילד גמול ובגן לא! במיוחד שגם בחוץ משתף פעולה לעיני כל חי...
שאלתי את אחת המטפלות והיא בתגובה כמעט בכתה..אומרת לי אני לא יכולה לענות לך על זה..את גורמת לי לבכות מהשאלה.. וככה ,ואני מהפחד להיכנס שוב לזה ולשמוע דברים שמפחדת אולי לגלות פשוט הלכתי..כמובן שלא אשתוק על זה ואפעל בכל צורה כדי שהאמת תתגלה כי חירטטו אותנו לחלוטין לכל מה שקשור למטפלת שהעיפו (אחרי 20 שנה!)
השאלה שלי... האם נשמע לכן הגיוני? ויותר חשוב... מה לעשות!??!
מתוסכלת מאוד..ובעיקר כואבת על עצם המחשבה שאולי הילד טראומתי..
יש לציין כי הוא היה המרכז אצל המטפלת ההיא שדאגה כל יום לספר לי כמה הוא מופרע וכמה הרביץ לכל הגן.. (היה בן שנה וחצי!!!!!)
אשמח לתגובות..פחות תוקפניות בבקשה ויותר יעילות.