כתבתי שהגדודים המעורבים נקראים "לוחמים"*, אז למה את חושבת שכתבתי שפלח"ץ לא לוחמים בגלל שזה מעורב? יש לך הגיון מוזר.
אז שמעת פעם אחת מאיזה ניק שאת לא מכירה שהיה ליד פלח"ץ פעם ואמר שהם עושים אותו דבר? אז אני (אני, לא מישהו שאולי אני מכיר) הייתי צמוד לפלח"ץ חצי שנה. ואני (שוב, אני) ראיתי עד כמה הם בדיחה, ועד כמה הבנות נפגעות פיזית ורוחנית.
אבל שוב, הם בכלל לא לוחמים. למה? כי לוחם זה מי שנלחם, והם אלו שהולכים להוציא את הלוחם הפצוע מתוך ההריסות. זה תפקידם, לא להילחם. הם לא יודעים להילחם.
וזה מצחיק, כי אני יכול להביא לך כל כך הרבה *מפקדים* שאומרים את זה. אבל אין לי עניין, כי בניגוד לטענות שלך אלינו שאנחנו מדברים "מהרבנים *שלכם* ומהתקשורת *שלכם*", בעוד אנחנו מדברים מהעיניים - את מדברת משמועות.
לא חושב שהבנת, כתבת שהרבנים שלי מבלבלים את המוח. זו פגיעה הרבה יותר חמורה מלומר שאני כזה, למרות ששניהם שטויות באותה מידה.
אמרתי מהתחלה שהדיון שלי הוא מעיניים חילוניות, כי הפן הדתי פחות מעניין אותך. ולכן, שוב, אני מדבר מהעיניים. מאיפה את יודעת?
ואם שמת לב, בינתיים את מזלזלת ברבנים שלי, בתורה, בי ובעיניים שלי, בזמן שאני מכבד אותך ואת דעתך. במי אני כן מזלזל? בבנות שמורידות את כל רמת המבצעיות וגורמת למוות של אחים שלי. בהן אני מזלזל. הן לא שומרות על עם ישראל, הן פוגעות בו ואני מתכוון ברמה הפיזית לחלוטין (וכמובן שגם רוחנית).
*ועכשיו אני קצת חוזר בי; לא ראוי לקרוא לגדודים המעורבים לוחמים.

הסבר?
- לקראת נישואין וזוגיות