בס"ד
מתבצרים בלבבות
"אתם לא עושים כלום" "העיקר "אריאל" דוסים שמענו עליכם כבר"
מוכר לכם המשפטים האלה?! לי בכל אופן קורה מלא פעמים שאני מסתובבת בעיר שלנו וצועקים לי "הי, את עם החולצת תנועה של "אריאל" בואי מה אתם עושים כאן? מה הקטע שלכם? כמעט לשום דבר אתם לא מגיעים, צניעות יותר חשובה מעשיה?! אם אנחנו "הצופים" ולא "אריאל" אז אנחנו כבר לא בפונקציה שלכם?! אחרי זה תלכו לעשות "פנים אל פנים" ולא תבינו למה מגרשים יהודים מאדמתם, לכו, תסגרו בתוך עצמכם, אח"כ תתחרטו אבל אח"כ כבר אפח'ד לא ירצה להסתכל עליכם." לכולנו ברור שצריך להיות חלק מהעם ישראל, להיות שותף אליו, לתת לו יד, חזק, להחדיר בו תורה, אהבת ישראל וארץ ישראל, אבל בשביל זה חייבים להתעורר "עדיף מאוחר מלעולם לא" עדיין לא כ"כ מאוחר, עמ"י עוד קורא לנו, אני חושבת שזאת אחת מהנקודות בהן צריך להתעורר עכשיו, אחרי הגרוש הנורא מהגוש, אחרי הריסת הבתים ותחת איומי גרושים נוספים. אם נתבצר בלבבות טוב וחזק, כמו שאנחנו יודעים לעשות, שום יס"מניק, מג"בניק, חייל, סוס, פרש ואלה לא יצליחו לגרש אותנו מהלבבות, עמ"י צמא לראות אותנו לא כמו שהתקשורת מציגה, צמא לשמוע אותנו, יש בו עוד ניצוץ יהודי. חייבים להתעורר לפני שיהיה מאוחר מידי, לפני שהלבבות יסגרו לגמרי ולא יהיה אפשרות אפילו להסתנן ולהתבצר בהם.
מהריסת הבתים בעמונה חרוט בי המשפט:"חבר'ה, היס"מניקים רצים אבל אנחנו רצים מהר יותר."
כשאני חושבת קצת יותר על המילים האלו אני חושבת שהמשפט הזה יכול להיכנס כמעט לכל תחום בחיים שלנו. הם רצים להשמיד את רוח התורה אבל אנחנו חייבים לרוץ מהר יותר, לא לרוץ סתם, לשום מקום, אלא לרוץ למטרה, להתחבר לעם ישראל ולגרום לו לרוץ יחד איתנו ואם עד עכשיו לא רצנו מהר, עכשיו אנו חייבים לעשות זאת ואם לא נרוץ
עכשיו ומהר,נפספס וכוח הרשע שהיס"מ החדיר בגרוש ירוץ מהר יותר ויחדיר בעם שנאה. נראה לי שדווקא עכשיו המטרה שלנו היא לרוץ מהר אל העם, להתבצר בלבבות ולא להרפות, כי אם לא עכשיו זה עלול להיות מאוחר מידי...
קל לדבר וקשה לעשות, אבל זאת בדיוק העבודה שלנו.
אם כבר מדברים על עשייה והתחברות כל הכבוד לכל הבנות שהתחילו לפעול בסיירת מתחברים של אזור ירושלים. "ישלם ה' שכרכן ותהי משכורתן שלמה מעם ה'"
שנזכה לגאולה שלמה במהרה בימנו.
ומי שרוצה ליצטרף- אפשר לפנות אלי בכיף!!!
אני חושב שרוב הדברים כאן נכונים, אך אין קשר בין השמירה על צניעות לזה שאין אנו מתחברים לעמ"י