באופן אישי לא הייתה השנה הכי טובה שהייתה לי למרות שבבית היה לי קשה. היה לי שנה נהדרת, חברויות התחזקו, חברויות נוצרו, מבחינת תיכון היה לי שנה מהממת ממש. למרות שהיה לי סיפור עם ההנהלה.
וזה בסדר להילחץ, זה לא מוכר ולא ידוע וזה תמיד מלחיץ. גם אני לחוצה מוות לקראת שנה הבאה וזה הכי בסדר שיש. רק צריך לקחת את הלחץ בפרופורציה נכונה, שלא ישתיק אותך.
לגבי הלימודים כמה דברים, דבר ראשון בגרויות חיצוניות ופנימיות זה שני דברים שונים, בערך כמו ההבדל בין בוחן למבחן. חוץ מזה שחיצוני בודקים חיצוני ופנימי בודקים צוות שמכיר אותך ולא תמיד מפרגן.
דבר שני, בעיני תורידי ציפיות. גם ככה הכל קשה והם מצליחים לעשות את הכל קשה יותר, אין צורך להילחם גם הציונים. 87 זה ציון מהמם בחלק מהמקומות והלוואי שהייתי מקבלת ככה בחלק מהדברים. יכול להיות לך הרבה בכי, ותסכול, לייאוש אבל הכל סבבה, עוברים את זה ובסופו של דבר את תותחית ותעברי את זה פצצה
חוץ מזה שבגרויות זה רק סופשנה, יש לך עוד מלא זמן להיות לחוצה מזה ולשכוח מזה בכלל. בגרויות זה תקופה מהממת, אל תחשבי על זה עכשיו.
נשנה הבאה יהיה מליון שינויים, ותודה לאל שגמרתי. אפרופו שינויים יש לי משו להגיד לך אבל לא פה.
וכתבתי כאן מיליון, וחפרתי, וכתבתי גם ממש מבולגן ומבולבל אז מקווה שתביני משהו
ואני תמיד פה, גם שנה הבאה.