ממש באלי ליצור סרט איכותי עם תוכן אבל סמויייי
דרוש תסריט לשיפוצים והוצאה לאורבימאית דמיונות
ושלא יהיה בלי סוף טוב וחזק או פואנטה רציניתבימאית דמיונות
ראיתי כמה וכמה סרטים באיכות מעולה,
שחקנים,תפאורה,צילום,מתח,צחוקים. הכל 10,
אבל תסריט בלי עלילה.
וגם אם יש עלילה הסוף או פתוח או חלש מידי
אולי....בימאית דמיונות
פרולוג:
הכל טוב,חיים מצויינים.יש משהו קטן,שקט,עומצתי ומרושע שלאט לאט גדל והורג,הורס. קורה משהו (מישהו נוגע בו,מתחבר אליו וכו'),והכל מתפרץ.בכל העולם מתפזרות מילוני חתיכות, שעציין מזיקות.
העלילה הכללית:
מסע של כמה חברים שמגלים שיש להם כוחות קסומים ומדהימים,לטוב ולרע, והם מגלים כמה חתיכות וגם מגלים שיש את הכח המרושע,שעכשיו הוא פועל בשקט בשקט, ורק הם יכולים לעצור אותו.
בשביל שהם יוכלו לעשות את זה הם צריכים לעבור מבוך\מסע (נחליט אח"כ) כדי לשפר וללמוד איך להשתמש בכוחות האלו, וכדי לאסוף כלים ורמזים (אולי קמעות כאלו....או את החתיכות),וללמוד עוד על האויב,כדי שבסוף המסע, כשיגיעו לאיפה שהכל התפוצץ ושם ה"לורד" נמצא הם יצליחו להביס אותו. ויש הגבלת זמן.
לפני תחילת המסע הם פוגשים עוד כמה אנשים שיודעים על האופל הלז, ורק הם יודעים עד כמה הכח שבידי החברים חזק מסוכן,ועד כמה הוא יכול להועיל ולרפא.והם גם יודעים שעם הכח הזה הם יצליחו בטוח,השאלה היא כמה קשה זה יהיה.(הם לא הלכו לשם כי אין להם את היכולות האלו)
כמה חכמים משם,שיודעים הרבה על המצב מדריכים אותם בדרך לתחילת המסע,מסבירים להם את מה שהם מספיקים, עד שמגיעים שליחים של ה"לורד" (ממש נחמד לי לקרוא לו ככה) והם כובלים אותם(או שאם אני ארצה להתאכזר אליהם,סתם,אם זה יתאים,הם הורגים אותם או את חלקם).
החבר'ה חייבים להתחיל במסע.
המסע ארוך ומסוכן, יש מקומות שאפשר לטעות בדרך,סומונים לא ברורים,מלכודות,מקומות שאם נכנסים אליהם אי אפשר לצאת.
הם אוספים,נלחמים,לומדים,
ביאזה שלב כמה נאבדים, עוד כמה מתפצלים,בלאגאנים.
יש כמה זוגות שנולדים להם ילדים.
הם מסבירים להם מה הם עושים, על הכוחות שלהם, על הדרך,על האויב.
מלחמות,חלק מהראשונים נהרגים או נכלאים, כמה טועים בדרך.
רוב הילדים נשארים לפליטה.
מלחמה אחת ענקית,באלאגנים איומים,
באותו זמן 2 הילדים הכי קטנים מצליחים לברוח.(הם קיבלו את הכח הכי חזק,לא מודעים לזה עדין. לא הספיקו ללמוד הרבה).
השאר לא.
הם יודעים הכי קצת,הכי מעורפל.
לא מומחים בלזהות את הסימונים והם נמצאים הכי קרוב.
הם נכנסים כמה פעמים למקומות שאי אפשר לצאת מהם, ואיכשהו יוצאים עם הכח, ולא מודעים לעצם העובדה שהם לא יכלו לצאת.
בטוחים שהם הלכו לאיבוד,כי מולם יש חומה ענקית שמסתירה הכל,והם חושבים שזה עוד מבוא סתום.
זאת הטירה של הלורדדדד
הוא מזהה אותם.
שולח שליחים לנסות לשכנע אותם שהם הטובים, ושההורים שלהם הביאו אותם לדרך הזו מרוע.
הילדים כמעט מאמינים, עד שהם פוגשים בלורד.
קרב.
ניצחון.
"קרסה טירת החול".....
בתוך יש את כל האנשים שנכלאו בדרך,הפצועים.בכוחות האלו מרפאים אותם ויוצאים למסביב לעולם לאסוף עם כל העולם את השברים,ולהשמיד אותם.
אפילוג:
בטקס ההשמדה (איזה נוראי זה נשמע)
של הרוע (אההה...איזה טוב)
עומדים בחור ובחורה,אחרי מסע ארוך ומסוכן,
אחרי ניצחון בכלל לא מובן
ובעולם שעכשיו כולו מתוקן.
....
(אשמח לתגובות
)בימאית דמיונות
וואהוהוהו יצא לי ארוך
אבל כבר עשו סרט על הארי פוטרבוז
לאאאאאבימאית דמיונות
זה לא הסיום שרציתי וגם לא בדיוק העלילההה
וגם לא ההתחלה.
הוספתי לעצמי במחשבה אח"כ עוד אלף פרטים,
ושיניתי המוןןן
ושיניתי לעצמי פתיחה.
אני רוצה סוף טוווווובבבבב
אני מתלבטת אם להעלות כל פעם עריכה או לשמור לעצמי...בימאית דמיונותאחרונה
בדיקהטיפות של אור
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
בדיקהטיפות של אור
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד
~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
חורף בריא לכולם
- לקראת נישואין וזוגיות