בעקבות השירשור של "בקרוב קרוב" ובעקבות עוד מלא שירשורים על קשיים בזוגיות חשוב לי לכתוב משהו.
לפני כמה ימים קרה לי מקרה עם בעלי שהרגשתי לא בנוח ממשהו שהוא עשה, התלבטתי מאוד אם לשתף אותו ובסוף החלטתי שכן. וזה היה ממש לטובה כי הוא ראה את הדברים בצורה אחרת ותמימה לחלוטין. אני מכירה את בעלי וסומכת עליו והעניין עבר בטוב! רציתי לשתף את זה כדי להראות את החשיבות של הדיבור בין בני הזוג. אבל ברגע האחרון החלטתי לא לשתף לגמרי מחשש מתגובות של נשים אחרות שיכולות לראות את מה שבעלי עשה כדבר נורא ואיום..
וזה מה שקשה לי!
אנחנו לא מכירות את ההיסטוריה הזוגית אחת של השניה. רוב הפורום מורכב מנשים במצבי הורמונים קשים🙈 שלפעמים רוצות רק לשתף ולפרוק ולקבל מילה חמה והתמיכה וירטואלית... אבל יש הרבה נשים שממהרות לשלוף נשק על הצד השני בלי להכיר בכלל! וזה יכול להיות ממש גרוע! להכניס נשים לסרטים קשים יותר.
הרבה פעמים בשעת משבר הדברים נראים קשים יותר, אבל כשעובר יום ונרגעים דברים נראים אחרת. אבל תגובות יכולות להשפיע ולהיתקע ממש חזק.
אנא בנות, היזהרו במה שאתן כותבות. אתן לא יודעות מי נמצא בצד השני של המקלדת!!
נכון, יש מקרים שהמצב נראה ממש נורא, ואז אולי נכון להפנות ולהמליץ על טיפול. אבל נראה לי לא שייך "לקבור" את הצד השני!!
בואו נתמקד בלתמוך ולפרגן אחת לשניה (וגם לבעלים שלנו! זה גם ממש חשוב) ולא להפוך לייעצות זוגיות לזוגות שאנחנו לא מכירות בכלל!!
זהו, עכשיו אפשר ללכת לישון🙃
כיף להיות חלק מהפורום הזה😘