אבל קיבלתי מכאן כל כך הרבה טוב ואני רוצה להמשיך את השרשרת הזו במיוחד בנושא הזה..
אז קודם כל מדהים בעיני החקירה ולקיחת האחריות, עד כדי פניה לאנשים אחרים שיעזרו
למרות הקושי והבושה שנלווים לכל ניסיון- ובפרט לזה!
תהיות והבנות שעזרו לי להתקדם בעניין-
המושג אהבה הוא כל כך עדין, וטהור, וזך ואמיתי. מלא בכל כך הרבה טוב ואור! כשרואים מראות מהסוג הזה המושג מקבל משמעות אחרת, לא תמיד נעימה, בעצם תמיד לא נעימה! כי אהבה צריכה להיות דבר יקר. שנמצא רק בין בני הזוג. ולאף אחד אין רשות להסתכל ולהיות חלק ממה שקורה בינהם.
אז הנפש שלך ניזוקה בממד הפשוט ביותר- הערך של פנימיות וצניעות הקשר בין בני הזוג מתעמעם ומתכהה..
וממילא האהבה יורדת ממדרגתה אם היא לא נעשית בזמן הנכון ובמקום הנכון. (והרבה פעמים גם לא עם האיש הנכון)
על אחת כמה וכמה אם מוסיפים את היחסים שבד"כ מוצגים בצורה מעוותת. נותנים מקום למידות לא טובות, חוסר רצון להשתפר, ותאוות עצמיות בטענה מקודשת- שהכל למען האהבה. והרי אהבה שכזו היא שקר! אהבה אמיתית היא ללא תנאי. היא הנתינה למען מישהו אחר כפי מה שהוא צריך, ולא מה שאני רוצה בשבילי. והיא נעשית על ידי עשיית טוב, התחשבות, מידות מתוקנות ואמיתיות.
והרי מגיעה לך כל האהבה הזו, וכל הטוב הזה. בעצם בראיית פורנו הקשר עם הנשמה, שיודעת שכל זה צריך להגיע אליה, מתכהה.. שהנשמה- כולה נתינה ואהבת אמת. ואת עלולה לשכוח למה את ראוייה!!
ולבסוף אכתוב, אנו ראויים ליותר. אנו מסוגלים לכל ניסיון, וכל התקדשות והתגברות בנושא מעלה את העולם למקום אמיתי וטהור יותר.. בעז"ה שנדע מעלתנו וכוחנו (אם כולם היו מודעים להשפעתם ויכולתם לעשות טוב והיו לוקחים אחריות על מעשיהם מתוך ידיעה שהם יכולים- העסק הזה היה נראה אחרת)
המון המון הצלחה! מחזקת את ידייך