בכל תקופת הדייטים שלי תמיד ביקשתי תמונה, לא חיפשתי דוגמן או משהו, אבל כן זה היה לי חשוב לראות שהמראה החיצוני לא מרתיע, שהוא נראה טוב וכו' וכו'. כשחברים שלי הציעו לי את בעלי, הוא לא ביקש תמונה. והבנתי גם שזה לא הסגנון של האנשים שמאוד בעד לשלוח תמונות כחלק ממהצעה. אז התלבטתי המון כי חששתי שהמראה החיצוני לא יהיה לטעמי ובסוף החלטתי לא לבקש ולצאת איתו כדי לכבד את מי שהציעו לי ומקס' דייט אחד חפוז וסיימנו.
כשנפגשנו לראשונה הוא הקסים אותי, בלטו לי במיוחד העינים שלו, וכן, הוא היה נראה טוב מאוד בעיני, משהו פנימי פשוט כבש אותי בו. הוא היה נראה לי חתיך הורס!
מה שכן, אם הייתי רואה תמונה שלו לפני, בחיים לא הייתי יוצאת איתו!! לא יכולה לחשוב על האפשרות הזאת בכלל שאולי הייתי מפספסת אותו..
היה לי גובה מסויים שרציתי, והוא היה בדיוק הגובה הזה. אם הייתי יודעת לפני שזה הגובה שלו, זה היה מוריד לי נק' אצלו עוד לםני שבכלל נפגשנו, ואז איך היתה נראית הפגישה? מסתבר שסתם הצבתי לעצמי ס''מ מסויים בלי בכלל להבין שאין לזה כל משמעות. ולא, בעלי לא נמוך מאוד, פשוט לא מהגבוהים.
בתחילת התקופה שיצאנו דיברתי עם חברה שמכירה אותו, איך שהיא שמעה שאני יוצאת איתו היא אמרה לי, אה זה עם האוזניים? ואני כאילו מה? לא הבנתי על מה היא מדברת. היא אמרה לי 'נו יש לו אוזני פייפר' אני לא הבנתי על מה היא מדברת, ואשכרה הייתי צריכה להסתכל בתמונה הראשונה שהייתה לנו כדי להבין שיש לו אוזניים קצת בולטות. אני אשכרה לא ראיתי את זה! ועד היום אגב, אני פשוט לא רואה את זה. אני צריכה להתמקד באוזניים שלו כדי לראות שהן בולטות. איך אני מסבירה את זה? בתמונה אתה רואה חד מימדי, במציאות אתה רואה רב מימדי, ולרוב רב מימדי זה יותר נאה, אתה רואה את הבנאדם באופן שלם. מה גם, במציאות אתה רואה אישיות, והיא הרבה יותר יפה ומורכבת מתווי פנים של תמונה.
עוד משהו מטורף, בתק' האירוסין וגם אחרי החתונה מלא אנשים שרואים אותנו אומרים לו יואו איזה חתיך ואיזה בעל מהמם יש לך והוא גבר הורס הוא וכו'. תבינו, לפני זה, בחיים לא אמרו לו שהוא חתיך, הוא לא היה בתודעה כזאת בכלל. ופתאום בתק' שיצאנו וכו' הוא מקבל מלא מחמאות! מסתבר, שהפנימי משפיע על החיצוני, כשאדם שמח, אוהב ומרגיש נאהב, מרגיש שלם יותר שמצא את החצי השני שלו, זה מקרין החוצה. זו לא קלישאה! אני תמיד שואלת אותו, מה תמיד אמרו לך שאתה חתיך? והוא אומר לי חח בחיים לא רק אמא שלי (אבל אמא שלך לא אובייקטיבית!) ופתאום שכנות מבוגרות שלי, חניכות שובבות בגיל ההתבגרות ועוד. זה פשוט מטורף! ולא, הוא לא עשה ניתוח פלסטי או טיפולים קוסמטיים, הוא פשוט יותר שמח ושלם ואוהב. ואת זה בתמונות לא כ''כ רואים. אני כל פעם נחרדת מהמחשבה שהייתי רואה תמונה. בעלי לא ממש אוהב להצטלם, ולכן גם ברוב התמונות שלו הוא לא פוטוגני בכלל. איו מה לעשות, התמונה מראה לנו את הבנאדם, אבל לא מאפשרת לנו לפגוש אותו. ויש הבדל בין לראות חיצונית ללפגוש פנימית.
זה בטח נשמע התחתנתי עם אחד מכוער אבל אני אוהבת את המידות שלו אז הוא גם יפה בעיני, או תתפשרו על היופי זה לא מה שחשוב... לא. בעלי חתיך הורס באמת, פשוט יש דברים שלא עוברים בתמונות. ויופי ומשיכה זה מאוד חשוב! אם הייתי באה לפגישה הראשונה עם מידע של: הוא בגובה כזה וכזה, יש לו אוזניים בולטות והוא לא נראה טוב בתמונה, לא יודעת כמה הייתי מצליחה לפגוש את האדם שבו ולאהוב עם המראה.
בהצלחה לכולם
עוד נקודה בתגובה