אני נשואה שנתיים עם תינוק מהמם
אבל מפורקת .
לא , הנישואים לא גרועים, אבל עובר חתול שחור כבר מדי זמן שאני לא מצליחה להעיף אותו..
המילה גירושים מתחלקת לה בכל ריב מחדש על הלשון , לא יודעת כבר מה אני רוצה
אני אשמה. המון מזה אני אשמה. אני אדם קיצוני, או אוהב או שונא
או חבר או שונא .
אין אמצע אצלי. אין . יש קיצוניות . או שאנחנו הכי מאוהבים בעולם או שאנחנו כמו חמאס-ישראל.
קשה לי, אני צעירה. הרוב בגילי לא נשואים עדיין . התחתנתי כי ככ כמהתי ליציבות, לבית חם ואוהב, לעבודת ה'.
ושם הייתי כשהתחתנתי. בדיוק בנקודה שבה רציתי להיות, אבל אחרי החתונה, משהו השתבש...
התחלתי לקנא בכל אחת שרזה ממני, מה שהוביל להמון כעסים בתוכי שנזרקו החוצה, חרדות, ריבים המון על בעלי.
ריב עם עצמי, עם הסביבה, נהייתי עצבנית, וחרדתית.
לא יודעת איך מצילים את הקשר הזה, אל תכתבו לי בתגובות בבקשה יעוץ נישואים. אני יודעת שיש את האפשרות הזו, אני יודעת שאני הראשונה שהייתי מייעצת זאת לעצמי.
אני ככ מבולבלת, מצד אחד מגעיל אותי איך שבעלי מדבר לפעמים , התנהגות שאני לא מבינה איך בכלל אפשר להתנהג ככה, אבל בינינו? גם אני לא מי יןדע מה.
אני רוצה להיות נשואה באושר. אני רוצה אהבה. הוא נותן לי, אני פשוט לא יודעת לקבל.
אני טובה, אבל אחרי ריבים כאלה אני מרגישה ככ רע, ככ רחוקה מאבא שלי בשמיים .
אני רוצה בית של תורה שתעשה אותנו מאושרים . לעבוד אותו עם שמחה בלב, לאהוב אותי ואת בעלי .
אז התחלתי לטפח אותי, החרדות שאבו ממני המון כוחות. המון .
וב"ה ה' מרפא אותי, את הלב שלי, אבל מה איתנו? מה עם האהבה שלנו? מה עם הזוגיות היפה הזו שיכולה להיות ,? לשנינו יש פוטנציאל ככ גבוה, ומה? מה עם זה?
יעוץ ..המון כסף, יותר מדי. ותשאלו אז רגע מה יותר שווה, ? הכסף או הנישואים.. שניהם .
אי אפשר בלי שניהם. או בלי אחד מהם.
אני מיואשת. כמעט. 9 באב, איזה צער על הבית , 2 הבתים...
חיבוק? עצה? מה עוד יש להגיד? אני הפסיכולוגית הכי טובה של כולן .. חיבוק? זה לא יחזיר את האהבה שלנו.
אתן יודעות מה הקטע? אני אפילו לא יודעת אם אפשר להחזיר את האהבה שלי אליו , כי יש ככ הרבה מילים לא יפות שנאמרו , התנהגויות .
אז מה עושים עם זה? איך סולחים? זו אולי השאלה הגדולה שלי..
ותצאו מנק הנחה שהוא בעל מקסים... כשאנחנו לא רבים.(ז"א גם כשרבים הוא דואג ,(כי אני מתעצבנת כל שני וחמישי) אבל אם הוא מתעצבן גם ...... אז שם מתחיל הכדור שלג של הריבים)