משהו בכתיבה שלך נשמע יותר רגוע ושלם! חיבוקים לך!
אני אוהבת שהכל עומד לי מאורגן פיקס בבית לתינוק. גם ככה קשה אחר כך. מכובס, בארונות.
הייתי קונה לפחות שתיים שלוש חבילות טיטולים ניו בורן ועוד שתיים מידה אחד (בפועל תמיד היינו צרכים עוד מהניו בורן מחליפים טונות טיטולים בהתחלה אבל זה תלוי בגודל התינוקת), משחת החתלה, הרבה מגבונים (ההגיס הכי יקר אבל יוצא אחד אחד ולא במאה בכל משיכה אז המסקנה שלנו לאחר ניסיון היא שזה עדיף), משטחים חד''פ להחתלה אם אין שידה וגם סתם נח לפעמים (יש בסופר פארם של לייף או הגיס, לא משנה). מספרי ציפורניים לתינוקות, בגדים- בערך עשר. לילדת ספטמבר שלי הלבשתי גופיה קצרה ומעל אובראול ארוך דק ושמיכה קלה במזגן לא מוגזם. גם כובע דק מכותנה לפעמים. תקני מוצצים ותרתיחי, שרוך למוצץ (בהשגחה). שניים שלושה סדינים למיטה ולעגלה. שמפו וסבון, אמבטיה, מגבת (לא ממליצה על הפיציות שמוכרים, נהיה קטן מהר). חזיית הנקה, רפידות ומשחת לנולין (זה כבר לבית חולים, וגם מוצץ). חיתולי טטרא לפליטות. ןמברשת רכה לשיער.
שיהיה בקלות!! שבעלך ינצל את זכויותיו (חמישה ימים חופשת אבהות, חלק על חשבון הימי חופשה, ואפשר גם שבןע מתוך החל''ד שלך אם יש לך שהוא ייקח במשותף איתך, לבחירתכם אבל המעסיק חייב לאפשר). ותתרגלו לאט לשינוי הסטטוס. צריך לדעת שזה קשה, הגוף מפורק, התינוקת דורשת וההורמונים משתוללים. כל זה נורמלי מאוד... תהנו מהרגעים הקטנים היפים ותדברו המון! תסמכו על עצמכם!! בהחלט לא פשוט ללא תמיכה אבל יש לכם את הכח!! לאט לאט, צעד צעד..