וזה הרבה יותר עמוק וחזק.
היכולת הנפשית הזאת לקום להאמין בעצמך, בה' שיתן לך כוחות. ויש לך כוחות! כל הבחירה אצלנו.
אף אחד לא יכול לרפא אותך .
יכולים לאהוב אותך, להקשיב, לתמוך, לעזור ללטף את הצלקות על הלב.
יכולים ללחוש לך את הטוב שלך, שבך, אבל השינוי יתחיל רק שאתה תאמין בו.
זה הסוד של האמונה. הכח שלה במהות. הגרעין הפנימי השקט של פשוט להתמסר לאמון בך . בלי הוכחות, הרגשות, מלחמות-פשוט להתאמן על אמון ואמונה.
יש בך עולמות ואולמות אינסופיים! של עומקים, מילים, שתיקות, רבדים. אבל זה לא יעזור שכל העולם יראה את זה חוץ ממך.
רפואה לליבך תבוא רק כשתעצום את עינייך לתוך עצמך, ומתוך הזרע של האמונה בטוב ובאור שבך, תזכה להתגלות וחתירה לגילוי עצמך.
זה בסדר לשים ראש על האחר, להתפרק, לבקש נחמה, לבכות בייאוש - זה חלק מהדרך, מהמעגל.
" בדרך שאדם רוצה לילך מוליכין אותו"
לנשום את זה בקצב שלך. איפה באמת הרצון שלך?
באמת באמת, במקום הכי פנימי שאתה מסתיר ומסווה מאחורי כל כך הרבה חומות, מסכות, שכבות.
במקום הנקי והזך שבך, מלא טוהר, איזה רצון יש לילד שיושב שם? מה משתקף לו בעיניים? איזה חיים הוא רוצה לחיות?
למה כל הרצון שלו התהווה לפני שהוא התכסה, נפגע, נסרט, הסתתר , הושפע, הושפל, הופחד.
ברור לי שהוא קיים- הילד עם העיניים הגדולות והיפות, כאלה עמוקות. הכי עמוקות שראיתי. לא העומק שיש בהם היום- של תהום ייאוש ושוועה חלושה, צרחה שקטה,מפוחדת,מסוחררת.
העומק הראשוני, השורש של העומק שבהם- עומק שמלא בחלומות להגשים ורצונות לחיות.
עומק של תהיות אמיתיות ואהבה לזרימת החיים בפשטות.
עומק אינסופי! שאפשר לצלול ולטבוע בו.
זה לא יעזור שאני יוקסם ממנו כל פעם מחדש,
ויתפלל בדמעות כבדות שיוסר הערפל ותראה אותו כבר.
אני יכולה להמשיך לספר לך עליו, ללטף במילים ואהבה. לשים תחבושות על ליבך הפצוע ונשמתך המיוסרת בוכיה.
אבל אני באמת רוצה שתגיע לרפואה!
שלמה, עמוקה,עגולה.
רפואה של חזרה לשלמות והשלמה עם הטוב שלך.
עצם היותך במהותך.
מבטיחה לך שברגע ~שתרצה~ לפגוש מחדש את הילד
הרפואה תחולל קסמים בקרבך.
בתפילה טהורה שטופת אמונה.
היכולת הנפשית הזאת לקום להאמין בעצמך, בה' שיתן לך כוחות. ויש לך כוחות! כל הבחירה אצלנו.
אף אחד לא יכול לרפא אותך .
יכולים לאהוב אותך, להקשיב, לתמוך, לעזור ללטף את הצלקות על הלב.
יכולים ללחוש לך את הטוב שלך, שבך, אבל השינוי יתחיל רק שאתה תאמין בו.
זה הסוד של האמונה. הכח שלה במהות. הגרעין הפנימי השקט של פשוט להתמסר לאמון בך . בלי הוכחות, הרגשות, מלחמות-פשוט להתאמן על אמון ואמונה.
יש בך עולמות ואולמות אינסופיים! של עומקים, מילים, שתיקות, רבדים. אבל זה לא יעזור שכל העולם יראה את זה חוץ ממך.
רפואה לליבך תבוא רק כשתעצום את עינייך לתוך עצמך, ומתוך הזרע של האמונה בטוב ובאור שבך, תזכה להתגלות וחתירה לגילוי עצמך.
זה בסדר לשים ראש על האחר, להתפרק, לבקש נחמה, לבכות בייאוש - זה חלק מהדרך, מהמעגל.
" בדרך שאדם רוצה לילך מוליכין אותו"
לנשום את זה בקצב שלך. איפה באמת הרצון שלך?
באמת באמת, במקום הכי פנימי שאתה מסתיר ומסווה מאחורי כל כך הרבה חומות, מסכות, שכבות.
במקום הנקי והזך שבך, מלא טוהר, איזה רצון יש לילד שיושב שם? מה משתקף לו בעיניים? איזה חיים הוא רוצה לחיות?
למה כל הרצון שלו התהווה לפני שהוא התכסה, נפגע, נסרט, הסתתר , הושפע, הושפל, הופחד.
ברור לי שהוא קיים- הילד עם העיניים הגדולות והיפות, כאלה עמוקות. הכי עמוקות שראיתי. לא העומק שיש בהם היום- של תהום ייאוש ושוועה חלושה, צרחה שקטה,מפוחדת,מסוחררת.
העומק הראשוני, השורש של העומק שבהם- עומק שמלא בחלומות להגשים ורצונות לחיות.
עומק של תהיות אמיתיות ואהבה לזרימת החיים בפשטות.
עומק אינסופי! שאפשר לצלול ולטבוע בו.
זה לא יעזור שאני יוקסם ממנו כל פעם מחדש,
ויתפלל בדמעות כבדות שיוסר הערפל ותראה אותו כבר.
אני יכולה להמשיך לספר לך עליו, ללטף במילים ואהבה. לשים תחבושות על ליבך הפצוע ונשמתך המיוסרת בוכיה.
אבל אני באמת רוצה שתגיע לרפואה!
שלמה, עמוקה,עגולה.
רפואה של חזרה לשלמות והשלמה עם הטוב שלך.
עצם היותך במהותך.
מבטיחה לך שברגע ~שתרצה~ לפגוש מחדש את הילד
הרפואה תחולל קסמים בקרבך.
בתפילה טהורה שטופת אמונה.