שכנעה אותי לבוא אליה קצת לחופש כי גם אני בחופש
אני אומרת לה אמא עזבי הם סתם ישגעו אותך ויהרסו את הבית , לא בכוונה כמובן (נכדים...).. אמרה תבואי תבואי אני אשמור עליהם ,אני לבד תבואי...
בסוף כל פעם שאני באה אני מרגישה שהיא מתחרטת ... היום אמרה לי ״ ואיי הם עשו שריטות בקיר אחים שלי יתחילו לדבר שעשו שיפוצים ועכשיו הורסים ווזה..״ ( הבית שהיא גרה בו הוא חצי שלה חצי של אחותה ורשום רק על שם אחותה והם כל פעם מנגנים על זה) אז אמרתי לה אז למה אמרת לי לבוא.
אמרה כן אבל צריך לשמור עליהם שלא יהרסו . כאילו סליחה?! מה אני ירדוף ואלך אחרים בכל הבית?! ( ושלא תטעו אמרתי לה שאני לא מתכוונת לרדוף אחריהם לכל מקום)
באלי לעוף מפה...
אחותה שומעת שאני פה כואב לה... אומרת שיבואו לעשות ביקורת בבית לראות שהשאירו נקי ( היא ובעלה שמה חולי נקיון)
ואני אומרת טוב אז אני כבר אלך מה באתי לפה כדי לרדוף אחריהם?! בבית אני לא רודפת אחריהם... כבר עדיף להתקע בבית מאשר לבוא לפה....
ואמרתי לבעלי לפני שבאנו שלא בא לי ללכת... אבל אני מרחמת על אמא היא לבד... ועכשיו היא אומרת ״ לא , תשארי״ ( אולי לא נעים לה להגיד לנו ללכת?! אז למה שכנעת אותי לבוא כל השבוע התקשרת מלא פעמים לשכנע?! כי את לבד ולא ראית אותנו הרבה זמן, אמרתי לך לבוא אליי ושהבית שלי פתוח בפנייך תמיד...
אני יודעת שהיא איפשהו בינינו לבין המשפחה הדפוקה שלה ששולטים לה על החיים כל הזמן אומרים לה -הילדים שלך לא באו לבקר אותך שהיית בבית חולים... ושאני בתור הבכורה הייתי צריכה לבוא ( אבל מה לעשות שהייתי בת 14 ופחדתי לראות את אמא שלי צועקת ומקללת את אבא שלי .. ולפחד לראות חולי נפש כמו שרואים בסרטים.. פחדתי... נשארתי באוטו והם אומרים לה שאמרתי ״אני לא רוצה לראות את אמא היא משוגעת״ בחיים לא אמרתי דבר כזה בחיים! פשוט נשארתי באוטו כי פחדתי ממה שאני אראה שם ואבא אמר לי מזל לא נכנסת!)
אז נכון התרפאת והכל טוב ועזרת לי מלאאא מללאא עם הילדים...
אבל דיי נמאס לי מהמשפחה שלך! נמאס לי שהם מכניסים לך דברים לראש, כל מה שקשור לילדים שלך כואב להם, אחותי חתמה חייל בודד כי הבית שלך לא היה פתוח בשבילה... בגלל... אחים שלך! שלא רוצים שהיא תגור בבית 5.5 חדרים עם גינה אחורית וקדמית שאת גרה בו לבד! מבקשים שתשלם לך 1000 ש״ח שכירות ( מחיילת!)...
נמאס לי כבר מהמשפחה הזאת...