(בפעם שעברה אמא שלי אמרה שיש מלא ניו-בורן בבית, וגם 0-3, אז חבל לקנות, היא תכבס כשאלד ותביא לי. נשמע אחלה ממש... אז הייתי רגועה. קיצר - הבגדים אמנם ישנם, לא בכמות שחשבתי, אבל ניחא, אבל - נראים כאילו עברו את כללל האחים שלי (בלי עין הרע, מספר דו ספרתי) + כל האחיינים שלי (כנ''ל). הבדים כבר לא נעימים בלשון המעטה, בחלקם יש חורים, כתמים שלא יורדים וכו'. כשהיא הביאה לי לבי''ח אחרי הלידה, פשוט התביישתי. התביישתי שזה מה שהבת שלי לובשת, לא היה לי נעים מאמא, ממני, מהבת שלי... אני לא הייתי לובשת כזה בגד - לא נעים, לא אסתטי ולא מכובד בעיני. אז נסענו, וקנינו כמה בגדים חדשים, אבל לא הרבה, לא רצינו לפגוע באמא (שקצת נעלבה בכ''ז..).
בלידה הזו בעז''ה בעלי לא יוכל לרוץ לקנות, לכבס ולייבש כי התל''מ הוא בתחילת הסמסטר שלו (לימודים עמוסים) וכי הוא יצטרך גם לטפל בבכורה שלנו... וגם- אין מייבש, יקח לבגדים זמן להתייבש...
ובעיקרון עקרוני שכזה, גם המשפחה שלו, גם שלי, וגם בעלי - מעדיפים שלא לקנות ולהתארגן מידי לפני הלידה. אני כן מעדיפה שיהיה לי מינימום, ובעלי מבין כמובן

מבחינת ביגוד- מה צריך? הלידה בעז''ה בסוף תשרי/סוף אוקטובר. איזה עובי? וכמה? ובהנחה שאנחנו זוג סטודנטים שלא עובדים וכו' - איפה לקנות בזול אבל לא זבל?

מדברים