רק בעיה קטנה לא לוקח בקבוק גם לא של מים ולא מוצץ כך שכשבוכה אז הוא עושה את זה מכל הלב ומה שמגיע אותו זה רק ידיים והנקה.
הוא בוכה די הרבה והשעה הכי קשה שלנו זה ארוחת ערב. נורא קשה שהוא רוצה ידיים ובדיוק הגדולים יותר צריכים לאכול. אי אפשר להרדים אותו ואז לשבת איתם כי לוקח אצלו זמן כל העסק.
בעלי לרוב לא נמצא בשעה הזו כי זה זמן תפילה. נמצא לפני עוזר עם המקלחות לפעמים גם להכין את הארוחה אבל תכלס לשבת איתם זה אני.
ולא תמיד יכולה שיהיה בידים שלי בזמן האוכל כי אז אני לא פנויה לעזור לגדולים שתכחס עוד קטנים וצריכים את שרותי העזרה שלי.
היום אמרתי לבעלי שכל כך קשה לי שהוא ככה בוכה והוא אמר לי מה אני יעשה את רוצה שלא אלך להתפלל? אז כאינסטינקט עניתי שברור שלא אבל תוהה לעצמי אולי זה הפיתרון או שזה סתם פינוק שלי שאני צריכה אותו איתי ככה? כי באמת זו שעה קשה גם בלי הבכי של הקטן אני עייפה מכל היום הילדים עייפים גם וכל מה שכולם רוצים זה לישון. ואז בגלל הבכי אין לי לפעמים סבלנות לגדולים. היום כבר ממש בכיתי הקטן צרח גם בידים שלי. ילד אחר עשה פרצופים כי משהו לא מצא חן בעיניו ותכלס היה עייף ולי בגלל הקטן היה פחות פנאי להיות קשובה אליו. ואז הוא ניגב את הפסטה בחולצה וזה הדליק לי את הםיוז אמרתי לו שיש לו מפית אז למה לנגב בחולצה וממש התאפקתי לא להתעצבן ופשוט הלכתי לחדר עם הקטן ובכיתי ואחרי כמה דקות שנרגעתי יצאתי והרגשתי שאני קורסת שלא כייף לי להיות עצבנית מהבכי הזה. ובא לי להיות אמא מכילה וקשובה ואני לא מצליחה כי אני עייפה מדי. שבוע שעבר כשהרגשתי ככה אמרתי לבעלי שאם אני לא ישנה אני אקרוס ובאמת חזר מהעבודה ישנתי שעה ומשהו וקמתי חדשה לא ישנתי ככה כבר תקופה ארוכה. ואח"כ פתאום היה לי כוח לפנק ולהתייחס ואפילו לעשות דברים בבית בערב אחרי שהם נרדמו..
יצא קצת ארוך ומבולבל. העיקר שפרקתי...

תודה על התגובה!