כאילו די. מגזימים לגמרי. למה כל דבר צריך להפוך כל דבר להכי ראוותני שיש והכי יפה ומושלם?!למה כולם חושבים שאושר נקנה בכסף??? ואם יקנו לי עוד ועוד דברים אפילו שאני לא רוצה,אז אני יותר יעריך אותכם?? לא. אני יחשוב שאתם שווים יותר? לא. אני ידע שאתם חושבים שהחיים נקנים בכסף. ושהכסף הוא העיקר. ואם תיקנו לי רק איזה ספר קודש יפה אז זה לא ישמח אותי?? זה ישמח אותי הרבה הרבה הרבה יותר מדברים אחרים. ולמה אתם חושבים שמה שישמח אותי זה שתקנו לי דברים? אני ממש יכולה להסתדר רק עם איזה דיבור טוב, יחס נורמלי ומילה טובה. אני לא צריכה הוכחות שאני חשובה לכם.
כסף לא מראה לי שאתם יותר מעריכים אותי. הוא מראה לי כמה אתם מעריכים תכסף.
לא יכולה כבר עם זה.
הדבר היחיד שיכול לשמח אותכם זה אוכל? איזה מסעדה טובה ככה??
זה נותן לכם הרגשה שנתתם לי מעצמכם? כי זה לא נותן כלום. סבבה, אז טעים לי.
מילה טובה והתייחסות שווה הרבה יותר.
די להראות שכסף הוא חלק כלכך מרכזי. כן, כסף זה חשוב ונצרך. אבל לא להתייחס אליו ככה!!
אז יצאתם לבלות וזה שימח אותכם אז יצאתם עוד פעם וזה שימח אותכם ועוד ועוד ועוד. מה, אתם חושבים שככה זה עובד?? אם זה הדברים שגורמים שמחה אז יש פה משהו קצת משובש. לא קצת. הרבה. ומה, השמחה הזאת נשארה לכם בלב אחר כך? ממש לא. אז למה אתם מטעים את עצמכם עוד?? אתם רואים שזה לא נותן שמחה אמיתית ושכלום לא נשאר מזה.
ואם חס ושלום לא יהיה כסף? אויש, אז מה תעשו?! אויש, איך תשמחו?! מאיפה תשאבו כוח?!
ושלא נדבר על מה שקורה בעולם. עם כל הפלאפונים והתאוות והיצרים שאפחד לא שולט בהם. זה כל כך מגעיל. טיפה פרופורציות ופשטות לא תזיק בעולם הזה.