בעיר שלי אין גן מתאים אז שולחים לערים סמוכות. ביקשתי עיר ספציפית שהגנים שם טובים וגם מבחינת מרחק הכי קרובה. אממהה הם מקבלים מעט ילדי חוץ..
באגף החינוך הבטיחו שישלחו בקשה בכל זאת ואם לא יאשרו ישלחו למקום אחר. פחות טוב בעיני..
נדנדתי בטלפון לא ענו לי (הסתבר שהתחלפו שם העובדים באגף החינוך, גם כן מצאו זמן לעשות החלפות) בסוף לפני שבועיים תשובה שקיבלו סרוב מהמקום שרציתי. בעצת חברה התקשרתי אני אישית למקום ונאמר לי שכלל לא הוגשה בקשה עבור הבן שלי ושהם דוקא כן מקבלים ילדי חוץ. התקשרתי שוב לאגף החינוך אצלנו ושאלתי אם שלחו בקשה אמרו לי ששלחו מזמן. במשך שבוע אני מנסה להשיג אותם ואין מענה טלפוני בכלל. אז היום הלכתי עם כל ארבעת ילדי לשם ואמרו לי אין קבלת קהל עד שבאה מישהיא נחמדה והכניסה אותי. חיכיתי שעה שמזכירה תתפנה אלי. תכלס מסכנה חדשה בעסק וצריכה לספוג את כל הריקטשטים בגלל הבלגאן שהקודמות השאירו. ומה מסתבר שאכן לא הגישו בקשה לאן שביקשתי. ומה התירוץ? שהם אמרו לי מראש שהסיכוי נמוך שיקבלו אותנו אבל בטלפון הודאות אמרו לי שקיבלו סרוב. אז על מה קיבלו סירוב על זה שלא הגישו בכלל? עכשיו אמרו לי שיגישו אבל בטח ששבועים לפני תחילת שנה הכל מלא ואין מקום.!!לגמרע לגיטימי ולי אין למי לבוא בתלונות באותה עיר כי תכלס לא הגישו להם כלום וזה מבאס כי זה אומר לשלוח לעיר במרחק פי 2 ממה שקרוב ורמת גנים הרבה יותר נמוכה וכל זה בגלל רשלנות של העובדים שם. גם ככה עברתי סיוט לרדוף אחרי כל הטפסים והוועדות שלהם אז עכשיו זה?! די כבר מתלבטת אם לא להשאיר בבית עוד שנה וזהו... הוא בן 3 וזו תהיה שנה ראשונה בגן... 😟😟