קודם כל ליבי איתך! מבינה אותך ואת המחשבות והמצוקה שלך.
נראה לי שאם בעלי היה בעבודה כזאת הייתי מגיבה כמוך.
אני זוכרת שבשרשור הקודם מישהו שאל אותך- הרי הקורס לקח זמן, ובוודאי ידעת לאן הוא הולך ןמה המשמעות... אז זה לא הפריע לך?
סתם מעניין לשמוע מה השתנה...
אולי זה המקור לתשובה...
בנוסף, זה שאת אומרת שמצוותים כל פעם מחדש- זה הרבה יותר מרגיע...
ובלי קשר לכלום. אני חושבת שמאוד חשוב לשדר לו שאת בוטחת בו וסומכת עליו. תתפללי על זה. תפילות זה הדבר הכי טוב והכי חזק בעולם.
לעניות דעתי, עם כל הקושי, מריבות לא תורמות בשום צורה.... זה שתריבו לא יגרום לשום דבר טוב.... רק הפוך. אז ממש להמנע מזה....
העבודה הזאת בצורה צמודה עם נשים היא קבועה? או שזה זמני לשנה נגיד ואז יוכל להתקדם/לדרוש להיות רק עם גבר?
לדעתי. שווה לנסות תקופה של חודש חודשיים בלי מריבות, להשתדל לתת אמון. ליצור אווירה טובה ואוהבת. כמה שפחות לריב, ואפילו בכלל לא לדבר על נושא הזה. ואחר כך לראות איך את מרגישה עם זה.
אולי תרגישי טוב? אולי הכל ישתחרר? אולי מעצמו הוא ישתף אותך במחשבות שלו בנושא?
לפעמים מרוב לחץ של אחד מבני הזוג השני מתבצר בעמדה אפילו שהוא לא רוצה בה... רק מרוב הלחץ. אולי זה ישחרר אותו והוא יתחיל לספר לך מה הולך, איך הולך, מה דעתו...
אבל חייבת להוסיף, שאם בסוף בסוף, אחרי הכל את בכל זאת מרגישה שאת מתפוצצת בפנים וזה מציק לך מאוד- את האמת? אני הייתי מבקשת שיעזוב.....
הייתי מדברת על זה בנחת ומתוך האהבה שניסיתי לעשות באותה תקופה.
הייתי מסבירה לו, שאני מאוד רוצה שיתקדם, שיצליח, שיגשים את החלומות שלו. אבל גם מסבירה שאני פשוט לא מסוגלת.... מסבירה לו את ההשלכות- כלומר, את העצבים שזה מביא לי, חוסר נחת, חוסר פניות, חוסר אהבה.
הייתי אומרת שכמו שהוא לא היה רוצה שאסתובב יום יום עם גבר אחר צמוד (אי אפשר להיות עם מישהו יום שלם בלי לדבר..) אז גם לך זה קשה המחשבה הזאת.
והייתי מסבירה שזה לא קשור בו. שאת סומכת עליו. ומאמינה בו ולו. אבל את, קשה לך. וניסית להתגבר על זה, אבל את לא מצליחה, ואת רואה שזה מזיק לזוגיות ולחיים ולאהבה... ונראה לי שהחיים שווים יותר מאשר העבודה..
בקיצור. מציגה את זה מתוך האמון המוחלט בו ובטוב שהוא רוצה עבור הבית שלכם ועבוך את! ומציגה את הקושי כקושי *שלך*. שמכייון שמשפיע על ההתהלות שלכם- וניסית לשנות זאת בכל כוחך- ולא הצלחת.הרי שהדרך היחידה שנותרה על מנת להמשיך את החיים הטובים שלכם- זה שינוי עבודה...
אלו הן מחשבותיי.... תקחי רק את מה שטוב לך. מה שלא- זרקי לפח.
העיקר שיהיו לכם חיים טובים!! נגעת בליבי❤