אני נשואה באושר כבר מספר חודשים, וב"ה נכנסתי להריון מיד אחרי החתונה.
כבר תקופה ארוכה שבעלי מאד רוצה לספר להורים שלו, אבל בהתחלה נמנענו כי רצינו לשמור את זה לעצמנו(שיתפנו כמה אנשים שתמכו בנו וליוו אותנו, בניהם ההורים שלי ואחותי הגדולה, אבל בתור סוד) ובשלב כלשהו הסכמנו שזה מתאים לספר להם. אבל בעלי כבר לא כל כך רצה, כי המצב הזוגי בין ההורים שלו הדרדר והם נכנסו ללופ מאד מכוער ביחסים שלהם שהשפיע ומשפיע עד היום גם על הילדים שלהם..
בשבוע האחרון הוא החליט לספר להם, ואני העדפתי שזה יהיה בלעדי, כי כל התקופה מאז החתונה הם לא ממש יצרו איתי קשר והרגשתי לא בנוח לנכוח שם.. אז הוא סיפר להם וחזר הביתה(במוצש)וסיפר לי שהם שמחו לשמוע וכו' וכו'. אז.. הקטע זה שהם לא מסרו לי מזל טוב, הם לא דיברו איתי מאז בטלפון, לא שלחו הודעה.. שום כלום. הם הזמינו אותנו להצטרף לארוחת ערב שהם עושים וגם לטיול משפחתי, אבל ממש לא בא לי לבוא, אני מרגישה איתם תמיד תקועה ולא שייכת.. אני יודעת שיהיה לי לא כיף כי כבר באירועים אחרים של המשפחה זה היה ככה.. אני מנסה להתעלות על עצמי בשביל בעלי אבל כבר קצת נמאס לי, וזה ממש פוגע בי שככה מתייחסים אליי כאילו אני רק אובייקט בכל החיים שלו, ולא חלק מהם ממש... כאילו הנכד שלהם רק חי בתוך הבטן שלי אבל אין לו ממש קשר אליי. נמאס לי פשוט נמאס לי, וזה לא שהם מתעלמים ממני, הם דווקא כן מתייחסים, אבל תמיד זה יחס מעצבן כזה: "וואו איזה שמלה יפה. אבל למה את קונה, אפשר לתפור כזאת בקלות.." (אמא שלו, אבא שלו לא אומר כלום מעבר לשלום ומה נשמע.)
אני מגזימה? זה פשוט לא הכל . זה אלף קטנות כאלה.. לאידת איך להסביר לבעלי שלא בא לי ללכת לדברים האלה בלי שיעלב ממני.. בלי שירגיש נקרע

תגובה נפלאה