בשבועיים האחרונים השתבשה עלייה דעתה פתאום היא השתנתה ... ההורים של בעלי מגדלים נכד בן 4 שלהם, לפני שבועיים הילד בכה לבורקסים מאחר ואין לי תנור בבית נסענו לגיסתי להכין לילד בורקסים .. אין ביצים אין מברשת ואין שומשום ובעלי הציע שנעבור להורים שלו להכין שגרים בדיוק בניין ליד .. בעלי והאחיין שלו עלו קודם ואני 5 דק אחריי .. שהגעתי למאוחרי הדלת שלהם שמעתי את חמתי צורחת שנמאס לה לארח אותנו כל לילה נמאס לה מה חשקים שלי והיא מצטערת שעברנו לגור לידה שהיא לא רוצה קשר אלינו בכלל כמו שההורים שלי התנתקו מאיתנו ככה היא גם רוצה ונמאס נמאס נמאס לה .. סימסתי לבעלי שאני מחכה לו באוטו שישאר שם את אחיין שלו וירד למטה כמובן שהוא התפרץ עליה!
מפה לשם .. שחמתי הבינה ששמעתי את מה שאמרה התקשרה אלי לסדר בנינו את הדברים כמובן שנפגעתי ממנה מעמקי נשמתי .. היא גרמה לי לעבור לעיר אחרת, ליישוב שאין בו שום כלום שכל דבר מצריך נסיעה ברכב לעזוב את מקום העבודה שלי אחרי הלידה חודש 9 אוגוסט הורמונים ומה לא! היא עשתה ממני משוגעת לגמרי .. פתאום היא לא אמרה את הדברים האלה בכלל והפילה הכל על הנכד שלה, על אוגוסט ועל אחת הגיסות שלי שהמצב הנפשי שלה על הפנים כי קנתה נכס .. והחליטה להוציא הכל עליי
אז נשארתי גם בלי המשפחה שלו! אני לא מצפה לכלום מאף אחד לא לעזרה ולא ליחס .. בטח שלא יעזרו לי אחרי הלידה אבל למה ההתנהגות המגעילה הזאת????

. עדיין מספיק קרוב בשביל תחומי עניין משותפים וחוויות מחברות