לא רוצה להלחיץריעות.
@עלה שלכת
אבל האלבום יצא במלואו מוקדם יותר אעאעאעאעעעעעעעאאעעאעאעאעאע!!!!!!!!
יצא הקליפ של לובר ויצא כל האלבןםםם!!!!!! הוא היה אמור לצאת הלילה והוא יצא לפני שעתייםםםםם!!!!! יש הכול בספוטיפייייי!!!! עוד לא שמעתי הכול ועוד לא ראיתי את הקליפ אבל אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הצילוו!!!!
אעאעאע אל דאגה כבר סיימתי לשמוע את כל האלבוםעלה שלכת
אוי הכל כל כך חמוד וקיטשיייייי
אהבתי את התקציר לאלבום שהיא עשתה באינסטה, שהיא כתבה שהוא חגיגה של אהבה וכו זה היה מהמם😍😍

והקליפ של לובר חמודד😍 למרות שרציתי שהוא יהיה עם ג'ון אלווין.. אז קצת התאכזבתי מהשחקן.

סיימת לשמוע? כשתסיימי נדון מה אהבנו יותר ומה פחות
אני באמצע לשמוע אותו בפעם השלישית ריעות.
אהבתי את london boy כמו שצפיתי... ואת paper rings ממש. עוד לא הצלחתי לגבש דעה על כל השאר, אבל כולם חמודים בינתיים

אומייגד תראי את הלייב שהיה ביוטיוב. היא ביצעה שם את the archer בצורה *מהממת*, מבטיחה לך שבכיתי קצת. וגם מהסוף של הקליפ של לובר, קליפ נהדר למרות שמוזר לראות אותה עם מישהו שהוא לא ג'ו- אבל ראית שהם שמרו על גבול? זה היה כל כך כיף לראות את זה
אני אראה.עלה שלכת
אהבתי גם את london boy אבל גם את lover ו miss Americana and the heartbreak prince שאני חושבת שהוא ממש טוב.

פשוט אלבום מושלם. (למרות שלדעתי reputation יותר מושלם)
וואו lover מדהיםריעות.אחרונה
כן, miss americana גם מעולה. אלבום מדהים באופן כללי.

Reputation שונה מאוד ממנו. שניהם מדהימים, כל אחד בדרכו. מרגיש לי שהאלבום הזה הוא יותר טיילור ופחות משחקים בנדמה לי.
..זית שמן ודבשאחרונה

נסיון פעיל.

מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.

..זית שמן ודבש

אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון

שרשור חדשקפיץ

נסיון פעיל

תגובה תגובה תגובהקפיץ

לרגע קראתי את זהמשהאחרונה

תגובה תגובה תגובה קפיץ

נסיון פעילקפיץ

מאוד

קצת מכוער, אבל נתרגל

ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ

את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת