לפעמים אני חושבת שעדיף לחזור אחורהריעות.
היה נחמד שם, בתקופה שלפני כיתה י'. כלומר, כלום לא היה שמח והרבה דברים הכאיבו, אבל לפחות הכול היה ברור. הקבצה א באנגלית ומתמטיקה, דתיה בדיוק באותה מידה כמו כל השאר, לא מבריזה משום שיעור, מגיעה לסניף באופן קבוע, שחנשים רק עם אימא, שלמה ארצי באוזניות, בכי של "אני כל כך בוגרת והחברות שלי כל כך ילדותיות אני לבד בעולם ואף אחד לא מבין אותי", הגאווה של סבא וסבתא, לא מכירה אף אחד מבני הדודים שלי וגם את רוב הדודים לא, לא מכירה מושגים שהיום אני שוחה בהם, טיפול היה רחוק ממני כמו שהחיים ההם רחוקים ממני עכשיו, חלום לפתוח בית להומלסים, רשימה של 17 הילדים שיהיו לי (שהתארכה אחר כך ל24 ילדים) ובעיקר שקט. כי לא דיברתי, לא שמעתי, לא הייתי חלק. וזה כאב ובכיתי וזה היה רע ולא נכון, אבל ידעתי מה מצפה לי.
ואז קמתי יום אחד אחרי שהכול נהיה קיצוני והחלטתי שמספיק. אבל הייתי בת 15 ולא יכולתי לעצור את הרע ולהתחיל טוב, כי הטוב נראה לאחרים כמו משהו לא נכון ובכנות לא ידעתי אז מה טוב לי, אז במקום לנתב את החיים שלי למקום אחר פשוט עצרתי. ולא הלכתי ללימודים או לסניף או להרבה מהמפגשים המשפחתיים ולא נפתחתי לחברות כמו שכל השאר עשו ושיחקתי טמפל ראן ושיחקתי בנדמה לי בפורום שעד אז היה רק מקום לבקר בו מדי פעם.
וארבע שנים למדתי מושגים חדשים ושחיתי באבחנות ובדברים שאני עדיין לא מסוגלת לקבל והלוואי שלא אהיה מסוגלת לקבל אף פעם, והתחלתי לשמוע אביתר בנאי אבל בעיקר האלבום הראשון, והכול קרס ואז נעצר באמצע הקריסה.
וכשאמרו לי מבחוץ שאם את קורסת אז בואי נהפוך את הקריסה למסגרת, פתאום שמתי לב שאני יודעת מה התשובה והנחתי את כל השברים על אדמה טובה והתחלתי לנסות לחשוב מה עושים.
ולפעמים אני עדיין רק חושבת. אני מסתכלת על חתיכות יפהפיות שהן אני ומנסה להבין מה אני עושה איתן עכשיו ואיך אפשר להפוך אותן לאישה שמתקיימת בעולם.
וחלקן כבר מחוברות, אני לא ערימה של שברים. אבל הלוואי שלא הייתי לבד בזה. הלוואי שהיה אדם שאפשר להראות לו את כל הצדדים, לא רק אחד או שניים.
והלוואי שלא הייתי כותבת את זה כאן משתי סיבות חשובות, אבל בשביל השפיות צריך להציף את השאלות ועדיף כאן ממקום אחר ובעיקר כשאחרים מציפים את השאלות אז אני מרגישה צורך להשאיר הכול באותו מעגל.
ואני אלך לישון אבל הלוואי שיכולתי לעשות את זה אחרת. ובאמת, השם, באמת שאני צריכה עבודה טובה. ואם בצומת ספרים לא צריכים עובדים אז כנראה שזה לטובה, אבל אני צריכה עזרה בלמצוא מקום אחר ואני מבקשת עזרה ובתמורה הם שותקים. אז מה עוד עושים עכשיו כי זה טוב שאני נלחמת על עצמי אבל אי אפשר להילחם לבד
ואווו דבר ראשון את כותבת פשוט מהמםמשקפת
הצלחת לגרום לי להתחבר לטקסט בלי שיש לי מושג מי את או מה קרה לך בחיים באמת שאתה מוכשרת!!!!
אין לי כול כך מה להגיד חוץ מזה שאת חייבת להיות חזקה ולהמשיך להתקדם עד שתמצאי את המקום שלך אם האנשים שלך העולם לא יהיה אותו דבר עד שתמצאי את מה שצריך להיות שלך
לילה טוב והמון בהצלחה
תודה ריעות.אחרונה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך