סוף סוף מרגישה שיכולה להשאיר את זה מאחורי ולהסתכל קדימה
אז לטובת הכלל- , הפסקת דופק בשבוע 8+3, ציטוטק, 2 מנות בהפרש של 5 ימים, דימום / כתמים שממשיכים שבועות
הרופאה אומרת שיש איזו שארית ברחם, לחכות לוסת, ואם לא מגיעה- ללכת להיבדק
הוסת מגיעה דווקא בזמן (29 יום, לדעתי בזכות שלקחתי את שיח אברהם)
אבל הוסת הראשונה שונה מוסת רגילה, היא מועטה, נמשכת יותר ימים.
אחריה בדיקה- נשאר ממצא כלשהו ברחם, שולחים לאולקרסאונד show ( דופלר) . הרופא המבצע דווקא אופטימי, לדעתו הכריש דם שנשאר לא מדאיג ובטח יצא לבד. רופאת הנשים דווקא פחות מוכנה לחכות, ונותנת הפנייה להיסטרוסקופיה אבחנתית, מפחידה שאם אכנס להריון עם הדבר הזה- "זה חרה". אז קובעת תור להיסטרוסקופיה,בינתיים מגיעה הוסת השנייה, וסת ממש טובה, כמו שצריך, עם זרימת דם מבורכת, שמנקה את הרחם. כל כך שמחה בה. ביום השישי לוסת חוזרת לרופאת נשים, וסוף סוף שומעת שהרחם נקייה! שסיימתי עם התהליך הקשה נפשית ופיזית ושעב ממני את כל האנרגיה בחודשיים הללו.
לקח קצת יותר מחודשיים. היה לא פשוט, עם טלטלות נפשיות לא פשוטות. אבל, הייתי בוחרת שוב, לעשות את זה עם ציטוטק כי..זה פחות מזיק לרחם, לצוואר הרחם, זה לא פולשני, ללא הרדמה כללית, כי גם אחרי גרידה יכולות להישאר שאריות, הרי הרופאים מבצעים את הגרידה/ ואקום על עיוור. כי גרידה שזה סוג של ניתוח, עם כל הסיטואציה של חדר נותוח, הרדמה, חשיפה, חוסר שליטה על הגוף שלי בזמן שאני מורדמת ולא יודעת מה ואיך עושים בי- כל זה היה משאיר בי יותר "נזק" נפשי מאשר התהליך עם הציטוטק.
זהו, בעז"ה יכולה, לנסות לפחות, להשאיר את ההפלה הזאת מאחורי ולהמשיך הלאה ,בעז"ה.
@ליהיא44 - מקווה שגם את❤️
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..