מה צריך לארוז לפנימי'ה?בתוך בני ישראל
יש לי מצעים, בגדים, וסבון |תוהה|
לספרים נדאג אח"כ, כשלא י'היו כאן, אני לא יכולה לבחור כרגע
מגבתקיבוצניקית
מברשת
זה נכלל במצעיםבתוך בני ישראל
זה נכלל בסבון

אה, מחשב! ופיילוט! למרות שעט זה חלק מבגד
אז אין עוד משהו נראה ליקיבוצניקית
הכי נורא תביאי פעם הבאה שאת באה לאולפנא
⁦🤦‍♂️⁩ הפיילוטעמירם
אתה גם אמור להפוך לבייניש, תתחיל להתרגל קפיץ
'גם'?בתוך בני ישראל
|משועשע|
|לא מתייג את רגש כי מן הסתם נמאס לה@רגש|
רגש כאןרגע שלם

ביינישית אחת.

ואגב לא צריך מגבת

אני פעם אחת שבוע שלם התנגבתי בטישו

היו הרבה שבועות שהייתי בלי מגבתבתוך בני ישראל
שבוע ראשון, ראוי להקפיד, לפחות כי אמא רואה את הארון
אולפניסטיות רחפניות וכו.רגע שלם

מציאות, מה נעשהבתוך בני ישראל
רק בכביסה זה פחות הולך
טוב. רוצים לעזור לי?בתוך בני ישראל
אני לא זוכרת אילו ספרים קריטי ואילו לא. מה בשימוש תדיר יותר וכו
אז:
ארחות צדיקים, לוחות ושברי לוחות שלרב שגר, בלב פתוח, משנה ברורה כיס, ש"ס משניות כיס, ש"ס גמרא וחצי מתמידים, ארחות יושר, מסילת ישרים, קונטרס בנ"ה, איש האמונה שלרב סולובייצ'יק, מורא מקדש שלרב הלל בן שלמה, מסע בראשית, תפארת ישרא-ל ונצח ישרא-ל, ש"ס לבן, הסנגורי'ה במשנת הרב קוק, הרב קוק בין חסידים למתנגדים, למהלך האידאות בישרא-ל, מסלש סדר ויכוח +פרקים, הרב הנזיר קצת, ילקוט לקח טוב - אמונה ונחמה, שמונה פרקים בביאור הרב משה בלייכר, חובות הלבבות, מכתב מא-לי'הו א', תנ"ך מראות גדולות, תנ"ך, נפש שמשון - תהילים, נתבש פורים, נתבש שבת, תיקון קוראים, תורתך שעשועי, קיצושע, סמ"ק, שמירת שבת כהלכתה (א' חדש), הגיוני הלכה א', נפש שמשון - סידור, מי שטעם יין הונגרי, כששומעים סיפור זה אחרת (באדיבות תנועת אריא-ל), תיאום כוונות, אמת מארץ תצמח, צפי'ה ג', מצוות הארץ בהלכה ובאגדה, עולם הקרבנות, אסופת מערכות - הגדה של פסח, תשיב מקדש לדורנו שלאביעד גולדברג, הר הבית כהלכה, אם הבנים שמחה, הפסח כהלכתו, לשכנו תדרשו ובאת שמה, המקום אשר בחר ד', נויו של עולם, דרישת מקדש, עבודה לרמב"ם כיס א ב, נהלך ברגש, תכלית הכוסף, חומרי מורא מקדש, מקדשי תיראו 2, מקדשי תיראו 6, עוד חומרי מורא מקדש, מצווה להשתדל להקריב קרבנות בזמן הזה, קונטרס תכלת וארגמן, שלושה מאמרים בנושא התכלת, מאמר 'התכלת', משניות קהתי כיס תמיד מידות קינים, משנה תורה לרמב"ם טהרה א, שערי טהרה שלרב עזרי'ה, בית ד' נלך של מו"ר, א-ל מול פני המנורה של מו"ר, גור ארי'ה בראשית - דברים, גבורות ד', נתיבות עולם, אור חדש - נר מצווה - באר הגולה, דרך החיים, חידושי אגדות (מועד נשים / נזיקין קדשים טהרות), ביאורי סוגיות בבא מציעא, משניות קהתי מועד, כרם י'הושע, אילת השחר - קידושין, מלחמות השם, שב שמעתתא, אתוון דאורייתא, חפץ חיים, מורה נבוכים, נדרים א שוטנשטיין, בזאת תבחנו שלמרן איילת השחר זצוק"ל, מתיבתא מנחות א, הגדת הגיוני הלכה, הקודש והמקדש שלרב טאו, התוועדות שלרב עדין, פניני הלכה שבת ב' וליקוטים ג', הוכחת מקום המקדש ושיטת הרדבז שלמו"ר הרב ישרא-ל אריא-ל שליט"א ראש ישיבת ומכון המקדש
יש לי מקום בערך רק ל20, כולל כיס, מרוב חוברות המקדש יש לי כפילויות אז לא אכפת לי להשאיר באולפנה
תודה ותזכו למצוות וכו וכו
תכלית הכוסף

הלוואי שהייתי מספיק שמינית מזה

את ברצינות לומדת אתוון דאורייתא ושב שמעתתא?

לא, מה פתאוםבתוך בני ישראל
זא, באידיא-ל כן, אבל בפועל יש מגבלות זמן, ומגבלות נפש... למשל אורות הקודש, וודאי שלא לפני חתונה...
גם הש"ס... אפילו אני, שידועה לשמצה באי יכולתי להחזיק ראש רק במסכת אחת בפעם, לא התדרדרתי עד כדי כך... כמה שבאותו הזמן והשאר לפתיחת מקורות.

בנוגע לשב שמעתתא, מה נעשה וגם זה חלק מהש"ס... אבל לגבי האם לומדת וכו לא כאן
אשכרה כל זה רכושך הפרטי?חיוךך

וואוווווו

ואת לומדת את כל זה?חיוךך

שמעי, אשריך!

כמעט, ב"הבתוך בני ישראל
התמיד של אח שלי, ההגיוני הלכה ומורה נבוכים, ומכתב מא-לי'הו, של אבא שלי
וואו, מרשים אחותי.חיוךך

כל הכבוד ואשריך.

תקשיבי את לא מהעולם הזהאהבת ישראל בנשמה

באמת באמת אשריך. מזה לא מובן מאליו!

את וואו.רגע שלםאחרונה

אצלי זה מסתכם במסל"ש, שיחות הרצי"ה, כנפי רוח

ועוד קצת חינוך והכנה לחגים. זהו.

זה מטורף.

אשרייך תלמידת חכמים, שנזכה להיות כמעט כמוך.

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך