בס"ד
הו אני כה חשאית! יאו שיאו יאו
1. אמרי/אמור מילה אחת בלבד שהמשמעות שלה היא בדיחה פנימית ואל תסביר/י
אבל אין לי מילה אחת |רוקע ברגליו| |מפר חוק| חכמה אבל זה לא מה שמאפיין אותי, מסית אותי לעשות דברים שלא באופי שלי, קדיש לקולה ואחרון לבינתיים- דברים שאין להם רגליים
2. באיזה פורום את/ה הכי פעיל/ה (שאיננו נב''ל)
האמת שאני לא ממש פעילה בפורומים אחרים.. לפחות לא בגלוי (כאן בא הצחוק המרושע ואתם מתמלאים במחשבות רודפניות ובצדק
)
3. סליחה על השאלה דמויות מופת בפורום- כתבי/כתוב את השאלות שלך ותייג/י דמות מופת שתענה עליה
מה הקטע עם הילדה סוכר? |אבוד| |חש ילד נטוש| @חן,
איך אתם מרגישים בנוגע לזה שהילדים שלכם ידעו מתישהו שכתבתם דברימים בפורום? @ניקים שהם גם הורים
למה כל פעם שאני באה אחריך לפלטפורמה חברתית אתה נעלם? (זה קרה כל הפעם האחת שזה קרה!) @ימ''ל
4. איזה אופנת/התנהגות פורום מעצבנת אותך?
הו מאיפה נתחיל? ניקוד, סיכומי מפגש (אבל רק כי אני זאת שצריכה לפתוח אותם בדרך כלל ולמי יש כוח?), הקטע הזה שכולם נשואים (כרווקה ממורמרת אני מוצאת את זה פוגעני) וגזענות וכל מיני אמירות שמוציאות אותי נוארת מחמד
5. אם הקול בראש היה נכתב עליך אלו רגשות דומיננטים היו בחדר הבקרה שלך?
עצב עצב עצב התלהבות פראית רגשות אשמה ויצירתיות (שהיא לא רגש אבל כל כך חלק ממני שהייתה משתחלת לחדר הבקרה)(היא אגב תהיה בכל צבעי הקשת ותלבש בגדים מטורללי. תודה ששאלתם
)
6. השנה היא 2389, האנושות עברה אפוקליפסה נוראית וכולנו שרדנו בתור מוחות בצנצנת. באיזה טעם יהיה המוח שלך בהנחה וקניבל יחליט לטעום? האם יהיה הרבה מוח או מעט?
חמוץ מתוק שזה אירוני כי בחיים אל נגעתי בדברים מהסוג הזה
ו..האמת האמת שיהיה שם הרבה מאוד מוח. כל כך הרבה ממנו שהוא יזלוג מהצנצנת. אבל אני צריכה להיות הוגנת ולהודות שזה יראה ככה רק כי המוח שלי מתנפח במים ואני אמרתי לעובדים להשרות אותו בקולה! למה אף אחד לא מקשיב לי בבית הזה? |נוחר בבוז|
7. עם איזה ניק את/ה הכי מזדהים באופי? והוא לא יודע על כך?
לא יודעת אם יודעת או לא יודעת אבל יש לי הרבה במשותף עם @ענבל
8. כתבי/כתוב את חלום חייך תוך שימוש בלא יותר מ3 מילים
בהתחלה היה לי משהו אחד ואז החלטתי שזה עצוב להגדיר את זה כחלום חיי. אז אני רק אגיד שזה חלום שכרגע מאוד מאוד מעסיק אותי- בלנסטון
9. מה בדיחת האבא שלכם שעומדת לשגע את המוח של הילדים שלכם?
אני עוד לא יודעת. הבדיחות אבא שלי מתבססות על לחרוש אמירות מוגזמות בריבים ולעוות אותן בשיחות שנעשות באווירה טובה
10. תייג/י ניק שיזרום למלחמת מים וניק שלא יזרום ואל תגלו להם מי זה מי
@רק בשמחה. @ציף
11. תייג/י ניק שלא כאן כתושב קבע ואתם רוצים שיבוא כדי להשאר
@מאיר. (לא סגורה אם הזה הזה עם הנקודה זה הנכון |מהורהר|)
12. אם נעשה מפגש פורום וכל אחד יעביר סדנה בהתאם לדברימים שהוא טוב בו מה יהיה בסדנה המעניינת שלך? ומה יהיה בסדנה המשעממת?
מתייגת שתי סדנאות ולא מגלה להן מי המשעממת ומי המעניינת
1. איך להפוך כל מחמאה לעלבון וכתוצאה מזה לתמרן אנשימים שינחמו אתכם ויביאו לכם דברים כדי שלא תצטרכו לקום מהכיסא יותר אף פעם
2. סדנת רכישת חברים עם מרצה אורח
13. אם יכלתם להיות שקופים ליום מה הייתם עושים?
הייתי מרביצה לכולם במאחורה של הראש ומסתכלת עליהם תוהים מאיפה זה הגיע להם
ממ מה עוד? הייתי מקשיבה לאנשימים מדברים עלי ומגלה מה הם באמת חושבים עלי (אבל אל באמת
אף פעם לא הייתי חטטנית)
הו! הייתי מביימת את המוות שלי ורואה אם אנשים מסוגלים להתמודד עם זה ואם כן אז הייתי מסיימת הכל! |עליז|