בקצרה: נשוי כבר כמעט חצי שנה, טרם ביצענו ביאה ראשונה
היא הייתה צריכה זמן והרגישה שהיא צריכה להתרגל ואחרי שהמון זמן היה תסכול בנושא מהצד שלי וחוסר רצון מצידה, כל פעם ניסינו מעט מעט.
נניח איך שהיא טבלה היא לא רצתה. כי חבל, רק עכשיו טבלתי.
אחרי זה כל פעם כשהיינו מנסים מחדש (בעיקר לקראת השלב שנהיה אסורים), זה לא היה עובד כי כאב לה.
מתישהו תודה לאל היא הפסיקה עם הגלולות שמסתבר שממש הורידו לה את החשק, ואז היא הייתה יותר בעניין.
כשגם אז שנייה לפני המחזור נכשלנו, הפריע לי שכל פעם כשיש בעייה בזוגיות, אני הולך ומברר ובודק איך אני יכול לשפר את המצב למענה, אבל כשיש בעייה מהצד שלה, ועוד בנושא שאמרתי לה מלא פעמים שזה מפריע לי, היא לא מוכנה ללכת לאיש מקצוע.
רק מציין שהיא ממש חששה ועודנה חוששת לפתוח את זה מול זרים, לא ברור אם מצניעות או פחד אחר. אני מאמין שזו הסיבה לעניין שרק אני הולך ומברר ולומד מה לעשות.
אחרי הפיצוץ ההוא, תודה לאל, היא הסכימה שנלך ליועץ זוגי.
עלו ועדיין עולים תובנות.
אצלי הבעיה היא בעיקר איך להפגין רגשות אליה בלי לפחד להיפגע (זה מה שאני מאמין שהבעיה אצלי).
כל ההקדמה בשביל החלק הבא:
חשבנו לקחת שבועיים חופש כדי להיות לבד ולשפר את הזוגיות.
לפני כמה ימים, מעט לפני שהטיול אמור להתחיל, היא חזרה מהמקווה והייתה בעניין מאד.
היא סיפרה לי שמעולם לא הרגישה כזה רצון להתייחד.
מאד שמחתי, אבל ידעתי שאם נצליח זה אומר שאנחנו אסורים ברוב המוחלט של הנופש.
שאלתי אותה אם היא מודעת לזה והיא אמרה שאין צורך, נעשה הכל חוץ מהחלק האחרון והכל יהיה בסדר.
אני עוזב את החלק שטיפה נפגעתי מהמשפט שלה (בעיקר כי היא נפגעה בענק אחרי זה), היא פשוט גילתה שבעייתי הלכתית לבצע את המשחק המקדים בלי שמנסים באמת, כלומר שזה אסור.
אני לא רוצה לתאר את מפח הנפש שעבר עליה וכמה שהיא בכתה בלילה (בסוף גם לא עשינו את זה, כי היא לא ידעה אם זה שווה את זה או לא) מהנושא הזה.
אני גם מצד אחד רוצה לפרוק על ידי שיתוף הסיפור. זה היה ממש לא נעים.
מצד שני, אשמח עד כמה שאפשרי לדעתכם, אם יש לכם רעיונות איך אני אוכל להרגיש יותר "חופשי" להביע רגש לאשתי.
היא באמת מקסימה, אבל יש לי נטייה לצערי (גיליתי את זה לא מזמן) להסתכל על זה כמו שותפות מוצלחת שמנסים ממש לעזור לשני, כשזה לא אמור להיות ככה באמת.
סליחה על האורך, מקווה ששרדתם.
ולא, אני לא טרול...

זה חמוד, כי זה משהו שמתאים לאישה לומר... תחליט שאתה מוכן להקריב את השבוע הזה בשביל שיהיה מותר לכם כל הזמן אחר כך במקום כל חודש להיתקע עם הקטע הזה.
תגובה נפלאה