מתלבטת אם ראוי לפורום. במידה ולא, אנא מיחקו. אנסה לכתוב בנקודות כלליות גדי לשמור על הצניעות.
נשואה באושר ב"ה עם כמה ילדים נפלאים וב"ה בהריון בחודש שביעי.
לפני ההריון הזה הייתי עם סרזט תקופה ארוכה, הנקתי ועכשיו עם ההריון אז כל עניין החשק שלי נמצא תמיד בעליות ומורדות (בעיקר מורדות..) בעלי נפלא, מתחשב ומבין והשיח בינינו פתוח מאוד, גם בתחום הזה.
אתמול הוא שיתף אותי שממש קשה לו שאני לא אומרת לו שהוא מושך אותי. שאני לא מפרגנת לו גם בצד הגופני. אני ממש מבינה את הקושי שלו. באמת אני לא מספיק אומרת את זה, לא יודעת למה (אולי לא מספיק מבינה כמה זה חשוב להגיד לו, מרגיש לי מוזר, אין לי חסימה בקטע "הצניעותי" מדברים על הכל פתוח. פשוט משהו לא זורם לי בזה) הוא עצמו כל הזמן אומר כמה אני יפה בעיניו, כמה טוב לו המגע. מפרגן מאוד (ב"ה בכל התחומים)
אני קרועה בתוכי. עצוב לי לשמוע שזה חסר לו, אני מרגישה שזה לא הוגן כלפיו. מצד שני מרגישה מאוד מלאכותי להגיד את זה, במיוחד בתקופות שאין לי חשק.
מתלבטת אם להגיד "בכוח" ואחרי המעשים ימשכו הלבבות, אבל מרגיש לי לא אמיתי להגיד בכוח.
(אנסה להוסיף בצניעות- שבזמנים שיש לי חשק ורצון לקיום יחסים, אני כן מצליח גם לפרגן לצד הגופני. הקושי הוא ביום-יום כשלא תמיד יש חשק ועייפים...)