דוח'פיםפנאט2

למה אנחנו כתנועה לא נדחפים לכל מקום כדי להפיץ את האור

צריך ללמוד מבנ"ע הם הצליחו להפיץ את האור במקומות שרגלו של אריאלניק לצערנו לא תדרוך, וזאת למרות. לא בגלל אלא למרות שבנ"ע היא תנועה מעורבת

למה אין סניפים בדרום ז"א דימונה, נתיבות, ירוחם במקומות הללו יש מספיק גרעינים תורניים כדי לקיים סניף של אריאל

צריך לפעול למען עמ"י.נקודה.

גמני מצטרפת אליו..פלונית 2
נגד!שחר

תבסס את התנועה, ואז תלך איתה למקומות אחרים.

יש מספיק מקומות שיש בנ"ע, ואין צורך להוסיף שם אריאל.

מסכימה עם "שחר"!שלומית16

לפני שאת הדוחף את עצמך למקומות בהם מתאים יותר בנ"ע ויש שם כבר סניף מבוסס

שתדע שאתה מוכן ב 100% לצאת החוצה ולהיות משפיע בלבד ולא מושפע...

לידיעתךפנאט2

רוב סניפי הפיתוח של בנ"ע נפרדים

ואם תשאלי יותר בשביל מה צריך אריאל שם הרי בנ"ע נפרד

אז רואים שאת לא מכירה כלל את המצב והגאות יחידה שלך על הקנטים ובגלל זה לא אכפת לך אם יהיו יותר או פחות סניפים

אין לי שום דבר נגד בנ"ע אבל איני יכול לסבול שאנו לא עושים כלום עם התנועה

בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים

התנועהפנאט2אחרונה
מספיק גדולה כדי להדחף, ואם לא היינו נדחפים לכל מקום לפחות 5 סניפים לא היו נפתחים ... אה סליחה אם לא היינו נדחפים התנועה לא היתה קמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ת'אמת!ענת=)

ממש מעצבן אותי שכל הזמן חושבים שב"ע עושים יותר כי הם גדולים, רבים וכ'ו... תגידו איפה בכלל הגאוה התנועתית שלך?!?!

כך אני לא יתחיל תהתקפות נגדך למרות שאני יכולה לעשות  זאת טוב מאוד! אני שפוט יסביר לך את המושג של ההפצה אצלנו בתנןעה או לפחות לפי ראות עיניי, בשביל לקרב רחוקים או להגביר תורה אין צורך בלהקיים פרויקטיים ענקים או להרים מבצעים בעלי כוח רב (לא שאני מזלזלת בכך ח"ו!) אלה היא יכולה לבוא גם בדרך יותר שקטנה ןפחות בולטת לעיין, אני אתן לך דוג': השכנים ממלנו הם אנשים "מסורתיים" (כיניתי אותם כך למרות שאני ממש נגד ביטויים בחדיי שתבינו) ולפני כל חג/שבת הם דופקים אצלנו שביל לברר את זמני הכניסה/יציאה של המועד, וכן הם ניגשים לשאול אתנו לעיתים קרובות שאלות הלכתיות בכל מגוון הנושאים.. יום אחד לא מזמן דפקה השכנה ושאלה בפיה, לאחר שהשבעתי את רעבונה התשובה היא שאלה אותי.. "תגידי, מה נעשה כשאתם תעזבו אותו, אך הייה מי שיפתור לנו תשאלות?!" -באותו רגע עמדו לי דמעות בעניים! עד אז ממש לא הבנתי את גודל השליחות שלי בעולם בכלל! (בסופו של דבר הרגעתי אותה והדרכתי אותה שיש את הרב של השכונה וכ'ו...)

בתקווה שתבין ת'רעיון ובשורות טובות..

לפני שאתםפנאט2

לפני שאתם תוקפים את הגאוה התנועתית שלי תבדקו מה עם שלכם שכן אני חושב שכן צריך להקים יותר סניפים ואם הייתם\היינו חושבים שלא הכל מסתכם בכמה סנפים של אריאל יש והיינו נאמנים לאידאוליגית תורת חיים בעוז היינו מקימים יותר סניפים שגם זה דבר חשוב מאוד

נ.ב כך הוקם סניף ראשל"צ וכך נוצר קידוש ה' למרות שהיו בנ"ע

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך