סקר? סקר! אלפאחורס.
1.איזה רגש מעוררת בכם המילה לשלוק (ש.ל.ק, שליקה, נשלק, שלוק וכיוצא בזה )? פרטו!
2.איך אתם אוכלים את האיגלו שלכם? (חותכים את הלמעלה/ עושים חור קטן בפינה/ לועסים אותו עם העטיפה וכו' כיד הדמיון הטובה עליכם)
3.אנגלית או מתמטיקה?
4. לקלל או לגדף?
5. מקק או תיקן?
6. מהי תחושת ברירת המחדל שלכם בימי שגרה (קרי- אני מרגיש בד"כ כך וכך כשאני יוצא לעבודה/ללימודים/..)
7. מה הייחס שלכם לאנשים שמנסים לפגוע בכם?
8. מה החזון שלכם לעולם מתוקן?
9. השלימו -"לכאב בטן שמן קיק, לקדחת חינה, בליבי כאב עתיק ____ _____ ______?"
סקר!!!🥳Golden Boy
איזה רגש מעוררת בכם המילה לשלוק (ש.ל.ק, שליקה, נשלק, שלוק וכיוצא בזה )? פרטו!
לא משהו נעים במיוחד... בלשון המעטה.
שלוק זה עוד קצת יותר טוב.
2.איך אתם אוכלים את האיגלו שלכם? (חותכים את הלמעלה/ עושים חור קטן בפינה/ לועסים אותו עם העטיפה וכו' כיד הדמיון הטובה עליכם)
נותנים איתו בום על המקרר או על השיש עד שהלמעלה נפתח... בדרך כלל זה נפתח מיד
או חור בפינה.
3.אנגלית או מתמטיקה?
אנגלית, קל.
4. לקלל או לגדף?
לגדף.
5. מקק או תיקן?
תיקן.
6. מהי תחושת ברירת המחדל שלכם בימי שגרה (קרי- אני מרגיש בד"כ כך וכך כשאני יוצא לעבודה/ללימודים/..)
ממ... זה לא קבוע ב כ ל ל
תלוי מאוד במי ואיך.
אנשים שהם אנשים... ברי שיחה.
9. השלימו -"לכאב בטן שמן קיק, לקדחת חינה, בליבי כאב עתיק כי אכלתי טחינה (בעע)
אלפאחורס.

ככה זה יותר טוב- "הזנב לחמורים לגמלים דבשת, בליבי כאב עתיק כי אכלתי טחינה מקולקלת?\מפולשת?

..רצה לאש
1.איזה רגש מעוררת בכם המילה לשלוק (ש.ל.ק, שליקה, נשלק, שלוק וכיוצא בזה )? פרטו! 🙄 אני שומעת לשחוק רואה ביצה קשה מגולפת. רגש? אממ.. וואי לוידעת.
2.איך אתם אוכלים את האיגלו שלכם? (חותכים את הלמעלה/ עושים חור קטן בפינה/ לועסים אותו עם העטיפה וכו' כיד הדמיון הטובה עליכם) חור קטן בפינה
3.אנגלית או מתמטיקה? מתמטיקה
4. לקלל או לגדף? לגדף נראלי. יש הבדל בכלל?
5. מקק או תיקן? מקק
6. מהי תחושת ברירת המחדל שלכם בימי שגרה (קרי- אני מרגיש בד"כ כך וכך כשאני יוצא לעבודה/ללימודים/..) אני רק מתעוררת, לא מספיקה יותר מידי לחשוב או להרגיש
7. מה הייחס שלכם לאנשים שמנסים לפגוע בכם? כעס
8. מה החזון שלכם לעולם מתוקן? אממ
9. השלימו -"לכאב בטן שמן קיק, לקדחת חינה, בליבי כאב עתיק ____ _____ ______?" בואי נאכל קלמנטינה
עונהשוליינית
זה מעורר בי רגשות עזים ומנוגדים מצד אחד האושר והאהבה מציפים אותי כי לשלוק זו מילה ככ משולקת, שמעלה בי אסוציאציות משולקות. מצד שני הקנאה והשנאה צצות גם הן כי הרי כמו שאמרתי, לשלוק זו מילה ככ משולקת.
סתם סתם. מה זה רגש ומה זה לשלוק?
2.איך אתם אוכלים את האיגלו שלכם? (חותכים את הלמעלה/ עושים חור קטן בפינה/ לועסים אותו עם העטיפה וכו' כיד הדמיון הטובה עליכם) מחכה קצת שיהיה ברד ואז חור בקצה.
3.אנגלית או מתמטיקה? אנגלית
4. לקלל או לגדף? לגדף
5. מקק או תיקן? ג׳וק
6. מהי תחושת ברירת המחדל שלכם בימי שגרה (קרי- אני מרגיש בד"כ כך וכך כשאני יוצא לעבודה/ללימודים/..) אני מרגישה בדכ שיעמום ועייפות וחוסר מוטיבציה כשאני יוצאת ללימודים.
7. מה הייחס שלכם לאנשים שמנסים לפגוע בכם? אף אחד לא מנסה לפגוע בי מאחר ואני לא מנסה לפגוע באף אחד.
8. מה החזון שלכם לעולם מתוקן? שהתיקנים משפריצים עלינו K300
9. השלימו -"לכאב בטן שמן קיק, לקדחת חינה, בליבי כאב עתיק ____ _____ ______?" חייב?
חח 1אלפאחורס.

לשלוק כזה- מצוטט-

הדרך הכי קלה לשלוק 12 ביצים בבת אחת • צפו:

"ביצה עלומה" היא ביצה שנשלקה במים בלי הקליפה והתוצאה המדהימה היא מרקם חמאתי ויציב מבחוץ ותוך נוזלי טעים מבפנים, והיא מוסיפה הרבה סטייל לאירוח • אז איך שולקים 12 ביצים בבת אחת? צפו בטריק הגאוני. ויש גם מתכון (אוכל)

כיכר השבת

|

ו' בשבט תשעה   13:53  26.01.15 

א

"ביצה עלומה" היא ביצה שנשלקה במים בלי הקליפה. אם עושים את זה טוב, התוצאה המדהימה היא מרקם חמאתי ויציב מבחוץ ותוך נוזלי טעים מבפנים.

הביצה העלומה (שלוקה) מוסיפה הרבה סטייל לאירוח ומשדרגת את החביתה הרגילה, וכל זה עם כ-80 קלוריות בלבד, כך שכל הצדדים מרוויחים.

אז איך שולקים 12 ביצים בבת אחת? צפו בטריק הגאוני של השף ג'סטין צ'פל מערוץ האוכל Food&Wine

אוי בעע זה דוחה

חולה עליך,,,,,,,,אחרונה
טאדםמתנחלת גאה!

1.איזה רגש מעוררת בכם המילה לשלוק (ש.ל.ק, שליקה, נשלק, שלוק וכיוצא בזה )? פרטו! סלידה
2.איך אתם אוכלים את האיגלו שלכם? (חותכים את הלמעלה/ עושים חור קטן בפינה/ לועסים אותו עם העטיפה וכו' כיד הדמיון הטובה עליכם) חור קטן בפינה ואז לעיסת העטיפה
3.אנגלית או מתמטיקה?
מתמטיקה ברור
4. לקלל או לגדף?
חס וחלילה. לא זה ולא זה
5. מקק או תיקן?
לא משנה העיקר שישמרו ממני מרחק
6. מהי תחושת ברירת המחדל שלכם בימי שגרה (קרי- אני מרגיש בד"כ כך וכך כשאני יוצא לעבודה/ללימודים/..) אחלה לגמרי
לא נעים
עולם לפי התורה והקדוש ברוך הוא
9. השלימו -"לכאב בטן שמן קיק, לקדחת חינה, בליבי כאב עתיק ____ _____ ______?" רפואה מהירה ושלמה
מהה.. ממך צפיתיאלפאחורס.
ובכן,גלים.
1.איזה רגש מעוררת בכם המילה לשלוק (ש.ל.ק, שליקה, נשלק, שלוק וכיוצא בזה )? פרטו! רגש שַלוּק
2.איך אתם אוכלים את האיגלו שלכם? (חותכים את הלמעלה/ עושים חור קטן בפינה/ לועסים אותו עם העטיפה וכו' כיד הדמיון הטובה עליכם) צופציק בפינה
3.אנגלית או מתמטיקה? אנגלית
4. לקלל או לגדף? לברך בסגי נאור
5. מקק או תיקן? ג'וק
7. מה הייחס שלכם לאנשים שמנסים לפגוע בכם? ממ. התעלמות?
8. מה החזון שלכם לעולם מתוקן? גאולת עולמים
9. השלימו -"לכאב בטן שמן קיק, לקדחת חינה, בליבי כאב עתיק ____ _____ ______?" אותו ילדה הכינה
עונהכיפת ברזל-סרוגה
צמא או בחילה

הופך את זה לברד עם השיניים ועושה חור קטן בקצה ושותה..

3.אנגלית או מתמטיקה?
מתמטיקה

4. לקלל או לגדף?
לקלל

5. מקק או תיקן?
מקק

היה לי באסה ללכת לבית ספר, אבל עברתי אז. קם בשמחה יחסית..

תלוי כמה מנסים ובאיזה אופן..

בלי שחיתות,רדיפת בצע,כבוד,רוע וכו׳

9. השלימו -"לכאב בטן שמן קיק, לקדחת חינה, בליבי כאב עתיק ____ _____ ______?"
אין לי שמץ
עונהבועות סבון

1.איזה רגש מעוררת בכם המילה לשלוק (ש.ל.ק, שליקה, נשלק, שלוק וכיוצא בזה )? פרטו! שהכהן שולק ומולק לציפור את הראש עם הציפורן.
2.איך אתם אוכלים את האיגלו שלכם? (חותכים את הלמעלה/ עושים חור קטן בפינה/ לועסים אותו עם העטיפה וכו' כיד הדמיון הטובה עליכם) עושים חור עם השיניים,אבל חור גדול,לוחצים על הלמטה של השלוק כדי שהוא יצא,ואז מוצצים את התרכיז, ואז כשהוא נגמר אז לועסים את הקרח.
3.אנגלית או מתמטיקה? מתמטיקה
4. לקלל או לגדף? לגדף
5. מקק או תיקן? מקק
6. מהי תחושת ברירת המחדל שלכם בימי שגרה (קרי- אני מרגיש בד"כ כך וכך כשאני יוצא לעבודה/ללימודים/..) בסדר-אין כח-עמוס-משהו מתפספס פה.
7. מה הייחס שלכם לאנשים שמנסים לפגוע בכם? תלוי.(לא תרתי משמע בדרכצוחק,ב"ה)
8. מה החזון שלכם לעולם מתוקן? לאיודעת
9. השלימו -"לכאב בטן שמן קיק, לקדחת חינה, בליבי כאב עתיק ____ _____ ______? פרדס חנה בנימינה

נממברזי
1.איזה רגש מעוררת בכם המילה לשלוק (ש.ל.ק, שליקה, נשלק, שלוק וכיוצא בזה )? פרטו! להרוג כזה לא יודעת זה עושה לי שיפודים של מנגל😅
2.איך אתם אוכלים את האיגלו שלכם? (חותכים את הלמעלה/ עושים חור קטן בפינה/ לועסים אותו עם העטיפה וכו' כיד הדמיון הטובה עליכם) לא יודעת ואמא שלי הפסיקה לקנות כי זה לא בריא ויש בזה חומרים משמרים
3.אנגלית או מתמטיקה? ממ
4. לקלל או לגדף? לגדף
5. מקק או תיקן? מקק
6. מהי תחושת ברירת המחדל שלכם בימי שגרה (קרי- אני מרגיש בד"כ כך וכך כשאני יוצא לעבודה/ללימודים/..) רשע גוי
7. מה הייחס שלכם לאנשים שמנסים לפגוע בכם? שיתפוצצו וייכחדו במהרה בימנו אמן
8. מה החזון שלכם לעולם מתוקן? אמת
9. השלימו -"לכאב בטן שמן קיק, לקדחת חינה, בליבי כאב עתיק ____ _____ ______?" לא הבנתי
לקריאת כל התגובות (7)
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך