סקר/ שאלה/ דיוןהשקט הזה
מה מידת הקשר שצריכה להיות לדעתכם בין הדייט הראשון לשני?

ואני אסביר.
באחד הקשרים שלי היה בשל אילוצים טכניים רווח של כמעט שבועיים בין הדייט הראשון לשני, ובגלל זה התכתבנו מעט אחרי, וסיכמנו לדבר אחרי שבוע כדי לקבוע לפעם הבאה.
ובעיני זה היה מצוין.

בשני מקרים אחרים הבחורים הרגישו צורך להתכתב איתי קצת יותר וגם להתקשר בין הדייט הראשון לשני, לא רק כדי לקבוע לפעם הבאה אלא גם כדי סתם לדבר.
ושמתי לב שאני פשוט לא רוצה לדבר איתם כי זה מרגיש לי מאולץ מידי ואני עוד לא מכירה את הבנאדם אז למה שאני אשתף אותו עכשיו באיך היה לי היום, והבנתי שזה פשוט גורם לי להתבאס ולא לרצות להגיע לדייט השני.. כאילו מוציא לי את החשק כזה..
אני מעדיפה להשאר עם התחושה הנחמדה והטובה שיצאתי איתה מהדייט ולא להוסיף כרגע תחושות אחרות בגלל שיחת טלפון או משהו כזה. מעדיפה שנדבר טכנית על מתי וכו' הפעם הבאה וזהו.

מה אתם אומרים/ חושבים/ הוגים על העניין הזה?
מסכימהברוקולי
אלא אם אילוצי הזמן גורמים לכך שיש פער גדול ואז כן כדאי לדבר

ובעיקר זה תלוי באינטראקציה כל פעם מחדש
אני חושב שזה פער גדול בין דייט לדייטאחיה1
אתה צודק. גם אניברוקולי
אבל גם שבוע זה הרבה
לי אישית - מאד תלוי סיטואציהultracrepidam

ותזכרי שיש גם צד שני, ואם יש לכם דרכים שונות לפתח קשר, אז גם הוא צד בענין (ואת רוצה שהוא יהיה צד בענין).

האמת היא שאני לא לגמרי מבין את מה שאת כותבת - לא מה הם הרגשות שאת מתארת של אחרי דייט ראשון (זה מאד תלוי את מי פוגשים, איך הקשר נוצר, ועוד המון דברים), ולמה לדבר בין הראשון לשני הורס אותם...

אני מניח שאני לא היחיד שלא מבין את זה, ולכן אני מתחבר יותר למה שאת מתארת שהבחורים שפגשת עשו... אולי צורת חשיבה גברים מול נשית, אולי סתם סגנונות שונים

מה שכן, זה נכון שבמיוחד כשלא מספיקים להכיר כל כך בפגישה הראשונה, כדאי שהפגישה השניה תהיה יחסית מספיק קרובה. סוג של מסלול המראה. אבל אם מסיימים מסלול המראה בסיסי בפגישה הראשונה, ממש אין סיבה לא לנהל שיחות מאד מלאות וטובות מיד אחרי. יצא לי לנהל שיחות עמוקות ואישיות מאד עם בנות אחרי פגישה אחת (וכאלה שזה לקח הרבה יותר זמן)

אני אנסה לענות לך מסודרהשקט הזה
ראשית לגבי העניין של שני הצדדים בעניין. וודאי שיש פה שני צדדים, אבל בהתאם לכך יש עניין לנסות להתחשב בשניהם. ולכן אם הוא רוצה לדבר בטלפון ואני לא אז נראלי שצריך למצוא איזשהו אמצע ולא להתחשב רק בו (או רק בי)

לגבי שאלתך השניה אני אנסה להסביר.
בעיני קשר נבנה בפגישות. טלפון הוא אמצעי לשמירה על קשר ולא ליצירת קשר.
כשאני מכירה חברות חדשות, סביר להניח שניפגש כמה פעמים, ואז אחרי כמה פעמים אנחנו נרצה כנראה לשמר את הקשר ונעבור גם לפלטפורמות אחרות.
אני לא משווה בין קשר עם חברות לקשר עם בחור, רק רוצה לקחת את העיקרון, ששיחת טלפון (בעיני, חשוב להדגיש) נועדה לחזק קשר קיים ולא ליצור קשר.

יכול להיות שאתה בחור מיוחד והבחורות שנפגשת איתן מיוחדות והצלחתם אחרי דייט ראשון להגיע לשיחת טלפון עמוקה.
אני גם אחרי שלושה חודשים של קשר את שיחות העומק העדפתי לשמור למפגשים איתו, לראות את הבנאדם בעיניים ואת מה שהוא לא אומר יותר ממה שהוא אומר, ושיחות הטלפון היו בעיקר על איך עבר לנו היום.
ולכן יש בזה משהו שמרגיש לי מאולץ, לדבר עם בנאדם על איך היה לי היום או על נושאים שטחיים אחרים. עוד לא הספקתי להכיר אותו. בסה"כ נפגשנו לכמה שעות וזה לא טבעי לי לשתף אותו כרגע באיך עבר לי היום.

התחושה שנוצרה לי במקרים שהזכרתי, היא שהדייט זרם, ויצאתי ממנו בתחושה טובה ואז הגיעה שיחת טלפון שהרגישה לי מאולצת יותר וככה במקום להשאר עם הטעם הטוב שיצאתי מהדייט נשארתי עם הטעם הפחות טוב של שיחת הטלפון.

לא הבנתי אם האמירה שלך לגבי המרחק בין הפגישות הייתה לגבי הסיפור שלי שעם הבחור הראשון שהוזכר היה רווח של כמעט שבועיים, כי אם כן פספסת את המשפט שזה היה בשל אילוצים טכניים, וזה לא הפריע לנו להמשיך לצאת אח"כ עוד שלושה חודשים ולדייט השני להיות לא פחות טוב מהראשון.

לא התחברתי לדימוי של מסלול ההמראה. אבל אם אנחנו כבר בעולם התעופה, אני מסתכלת על דייט ראשון כעל הביקורות בכניסה לשדה התעופה. צריך לעבור את זה ולרצות להמשיך כדי להגיע לדייטים הבאים שהם מסלול ההמראה שציינת.
ולכן, בגלל שבעיני עוד לא המראנו, אין סיבה להמשיך להחזיק את המטוס באוויר בכוח. פשוט כי הוא עוד לא שם.

ולסיום אני אגיד שבאופן אישי אני פשוט לא אוהבת לדבר בטלפון, עם כל בנאדם.
גם כי אני פשוט מעדיפה מפגשים, זה אמיתי הרבה יותר, וגם כי אני פשוט לא אוהבת. לפעמים אין הסברים לזה.
יש אנשים מעטים שאני מדברת איתם בטלפון.

מתוקף העובדה הזאת רציתי להבין האם ה"בעיה" של התחושות שנוצרות לי בעקבות שיחת טלפון בין הדייטים, היא רק שלי או שגם אנשים אחרים, שהם בסדר עם שיחות טלפון באופן כללי, חושבים ככה.
כמובן שלא צריךחלל הפנוי
לעשות משהו שהוא לא נעים לך אבל כמו שאמרת צריך למצוא משהו באמצע אז איך עושים את זה?
וגם אישית אני מרגיש הרבה פעמים שעולם הדייטים הוא משהו מאוד מאולץ שעושים כדי להגיע לשלב של קשר... תמיד יהיו את רגעי השתיקה ונסיון לפתח שיחה... זה ממש מאולץ. במצב אחר לא היינו עושים את זה.. אז זה שזה מאולץ לא אומר שזה לא נכון.

אני חושב שיש כמה סוגים של אנשים ולכן אין באמת חוקים של מה נכון ומה לא...

אני אגיד שאחד הקשרים הרציניים שלי התלבטתי אם לשלוח הודעה אחרי הדייט להגיד שנהניתי ושתודיע לי שהיא הגיעה הביתה בשלום. ואז רץ לי בראש מה היא תחשוב?? אני לוחץ? רגע רק השניה נפגשנו וכו.. קיצור מלא מחשבות.. וסתם.. בסוף אמרתי שאהיה עם האמת של הרצון שלי ולכן שלחתי הודעה. וההודעה הזאת גרמה לה דווקא לצאת איתי עוד פעם (לעומת מה שחשבה אחרי הדייט שהיא רצתה לחתוך. והיא לא הסכימה ךהיפגש מאי נעימות אלא ראתה את זה בתור משהו חמיד או משהו כזה , כבר לא זוכר מה היא אמרה חח)
כמובן שהיה למישהי אחרת מלחיץ אבל בסדר. אני חושב שאדם צריך להיות נאמן ואמיתי עם עצמו בלי לחשוב על יותר מידי חוקים. וכמובן לעשות בחירה שתתאים לשתיכם. ואם לצד אחד זה יותר מידי או קצת מידי, אז לשתף.. ויכול להיות שזה לא מתאים אבל לפחות תדעו את זה ולא סתם במחשבות...
בדיוק בגלל שהוא עולם מאולץהשקט הזה
אם יש משהו שאפשר לעשות קצת פחות מאולץ זה נחמד.

אין לי בעיה עם הודעה אם הגעתי הביתה, או אם יש שבת באמצע אז שבת שלום.
אני לא אומרת להעלם לחלוטין ולהפגש רק בדייט הבא.

פשוט אני גם לא רואה לנהל שיחה של ארבעים דק' עם בנאדם שאני עוד לא ממש מכירה.
תודה על הפירוטultracrepidam

כמה נקודות שהעלית: כמובן ההמלצה לצופף פגישות בתחילת קשר לא דיברה על המקרה שלך, כתבת שזה היה אילוצים טכניים. יצא לי מקרים עוד פחות נוחים (שבועיים מהטלפון הראשון עד לפגישה).

מה שכתבתי על יכולת לנהל שיחות עמוקות בשלב מוקדם - כן, אני אכן פוגש בנות מיוחדות מאד. יכול להיות שלחלק גדול מהן היה "כשרון" של ליצור שיחה עמוקה בטלפון. אבל התרשמתי שזה לא כל כך נדיר.

באופן טבעי גם אני לא אוהב לדבר בטלפון, לקח לי כמה שנים להכנס לזה. שלא תצטרכי, אבל תדעי שזה דבר שמגיעים אליו. ובכל מקרה אחרי שתתחתני תוכלי לנהל שיחות עם בעלך (כשלא שניכם בבית) וקרובי משפחה אחרים וחברות. כלי ששוה לרכוש.

---------------

והחלק המהותי יותר, להבנתי:

הדימוי של מסלול המראה - זה דימוי שמתייחס לשני שלבים בקשר. הראשון הוא יצירה של הקשר והשני הוא ניהול של הקשר.

בשלב הראשון, אנחנו לא יכולים לנהל שיחה כי אנחנו לא יודעים מה נושאי שיחה שיכולים להיות משותפים, אני לא יודע איזה דבר שאומר פוגע במקום שלא הייתי צריך להתקרב, ועוד. השלב השני הוא סוג של "חברות", אנחנו נפגשים כדי שיהיה כיף ביחד וכדי להפוך את הקשר לחזק יותר, משמעותי יותר ועמוק יותר. בשלב הזה (שיכול לקרות לפחות באופן חלקי כבר אחרי פגישה אחת) שיחות טלפון ארוכות הן דבר הגיוני. 

ובעיני דייט ראשון הוא ממש לא הביקורת. הביקורת זה כשקראתי את הפרטים, דיברתי עם מי שצריך, והחלטתי שאני הולך על זה. ברגע שקיבלתי מספר טלפון ואישרתי שאני הולך להתקשר אליה, אני בקשר במאה אחוז.

אז אני חושב שיש ביננו הבדל מהותי, ולכן לא הבנתי אותך.

בקשר ל"שני צדדים בקשר" - את הצד שלך הצגת, אבל הצגת כאילו את תמהה על זה שבחורים לא מבינים את זה. לכן ציינתי שהם (וגם בנות שיצא לי לדבר איתן על הנושא) חושבים ומרגישים אחרת. אז אם לא תגידי, הם לא ידעו. הם יתנהלו כמו שטוב להם. ואז את יכולה לספר להם מה נוח לך (לא יודע אם הייתי מספר להם שהם בסך הכל עברו את הביקורת אבל עדיין לא "בקשר"), והם אולי יגידו שהם מעדיפים אחרת, ותמצאו דרך אמצעית שנוחה לשניכם. יצאתי עם בנות שהיה חשוב להן לנהל את הקשר בדרך מסוימת ולי היה חשוב דרך אחרת. כרע זכור לי מקרה אחד שהיה לה נורא קריטי משהו מסוים אז קיבלתי את זה, ופשוט השלמתי עם זה שאחד הכלים שאני משתמש בהם כדי לפתח את הרגש יהיה חסר (וזה היה אחד הקשרים הטובים שלי, אם מעניין. זה שמשהו עוזר לנו לא אומר שלא נוכל להסתדר בלעדיו)

תודה על התגובההשקט הזה
כנראה שלא נסכים וזה בסדר שכל אחד מתייחס לקשרים שלו בצורה שונה ויש לו דרך שונה לבנות אותם.

לא האשמתי את הבחורים על זה שהם לא מבינים את זה. חלילה וחס.
באתי לשאול האם המחשבה שלי לגיטימית או שאני היחידה ששיחת טלפון בין הדייטים הראשונים מפריעה לה.

ומהתשובות כאן ניכר שכמו כל דבר בערך- זה אינדוודואלי
קודם כלחדשכאן
זה ממש תלוי בן אדם. אז אם זה מה שמרגיש לך שטוב, אחלה.
לדעתי (מקצת ניסיון שהיה לי) חושב שיש הבדל בנושא בין בנים לבנות. מה שאת מרגישה מאוד מובן..
כשיש מרחק מאוד גדול (יחסית) בין הדייטים הייתי חושב שכן יותר מתאים לדבר כדי שבכל זאת ישאר חיבור בין הפגישות.

אם את רואה שזה פחות מתאים לך, לגיטימי להראות או להגיד שזה פחות נוח לך. הצד השני לא ידע מה מתאים לך (כי באמת כל אחת רוצה משהו אחר..) בלי שתגידי לו או שיהיה לו ניסיון מפעמים קודמות.
תודה על התגובההשקט הזה
אני חושבת שפשוט לקח גם לי זמן להבין מה מתאים לי ורק אחרי המקרה השני הבנתי שיש פה משהו שחוזר על עצמו, ולכן החלטתי שמעכשיו אני אגיד את זה.
בהצלחה רבה!חדשכאן
מרגע יצירת הקשר, יש קשר ובנייה של הקשרים...

וזו היא ההתנהלות וההכירות היא בשיחות כל יום

באמת שאני לא מבינה את אלה שיכולים לא לדבר בין פגישה לפגישה ואחרי חודש/חודשיים להחליט להתחתן- על סמך מה, איזו הכירות כבר יש ביניהם

נראלי שטיפה נסחפתהשקט הזה
לא דובר פה על לא לדבר בכלל בין דייטים.. וודאי שזה נצרך ומעבר לזה, מגיע השלב שבו רוצים בזה.
דובר ספציפית על הזמן בין הדייט הראשון לשני
מה ההבדל בין דייט ראשון ושני לשני ושלישיים...

אני נשואה ב"ה, ומה שלמדתי הוא שהקשר מתחיל עוד בשיחת הטלפון הראשונה

ואפילו בהודעה הראשונה, וכבר לשם צריך לבוא מתוך כוונה רצינית לקשר ולהיכרות

כשאני קוראת את מה שהיא כותבת זה נשמע לי כאילו משהו עוצר אותה מלהגיע למקום הזה, של קשר רציני

אז למרות שהיה נחמד, היא דוחה את זה במקום ללכת על זה

נו באמתחדשכאן
הקשר מתחיל כבר מהטלפון הראשון, אבל ברור שיש הבדל וההרגשה משתנית ככל שהקשר מתקדם. יכול להיות שבשלב מוקדם יותר יהיה פחות נוח מדברים שמרגישים מתקדמים מדי. (ובנינו, סה"כ מדובר על פגישה ראשונה-שניה..)
הכוונה במחויבות וברצינות שצריך כדי להיכנס לקשר מלכתחילהים...
עבר עריכה על ידי ים... בתאריך ט' באלול תשע"ט 16:18

מה מידת הקשר הטובה לך?יודו ל-ה' חסדו

במה יקדמו אותך תוצאות הסקר?

הקושי הוא כמובן (כמו שקרה לך) כשלצד השני יש מינון שנכון לו. וכאן מאד חשוב למצוא את שביל הזהב לשניכם.

לגבי התגובה שלך, חבל שאת נותנת לזה להוריד את החשק שלך לדייט הבא. יש לך יכולת  להיות מושפעת בצורה שונה מהטלפון. הרגש השלילי הוא תוצאה של הפרשנות הפנימית שנתת למעשה, לטלפון שהוא הרים יום אחרי דייט 1. 

כדאי לך לעבוד על המקום הזה בנפש שמוריד לך ממנו, מבעס אותך ומוציא חשק. כי חשוב כ"כ לבוא לדייט עם לב פתוח, וזה קשה כשאת מבועסת עליו... 

מממממלב נתיים
נפגשנו יום כן יום לא והיום לא הזה היה הרבה מידי זמן בשביל לא להיות בקשר - אמרנו את זה אחד לשני כבר בדייט השני... ואנחנו חיים ביחד ובאושר כבר כמה שנים ולא מסוגלים להיות לא בקשר יותר מכמה שעות (ורק כשזה חובה) 😝

כנראה כשתמצאי אותו תביני😍
מה שאת מתארת מדויק לך ועובד לכם נפלא ב"היודו ל-ה' חסדו
עבר עריכה על ידי יודו ל-ה' חסדו בתאריך י' באלול תשע"ט 17:32
זה ממש לא מתכון יחיד
ויש, סיכוי גדול שהיא ואחרות יתחתנו בלי להבין את זה...
יהיה להן קשר מעולה עם בן הזוג, ויקח זמן עד, שירגישו רמת חיבור כזו.
או לחילופין בתוך קשר הנישואין המצוין תהיה להם נפרדות גדולה ודווקא הזמן ללא היחד יחזק את האהבה והחיבור...
כשאת מציגה את הקשר כדרך אחת בלבד, זה יכול למנוע מהרבה בנות להרגיש בטחון בקשר שלהן, שנבנה אחרת.
נכוןים...

אנחנו נפגשנו בערך פעמיים בשבוע

לפעמים היו שבועות שיותר, כשהתאפשר

ודיברנו כל יום

מסכיםאנונימי פלוסאחרונה

טאקט, אינטואיצה זה שם המשחק

מצאתי מקור חדש לגביי דיון עתיק שלי פהאני הנני כאינני

והאחד שהשקעתי עליו הכי הרבה מאמץ...

מלאכיות או רגלים על הקרקע? - לקראת נישואין וזוגיות

מאיפה המקור?פצל"פ
הספר 'אהבה' של הרב גינזבורגאני הנני כאינני
יפה, במיוחד לאנשי פרק ב' כמונו שכבר "ריאליים"מתוך סקרנות

ו"לא מתלהבים משטויות"...

הכי טוב זו מלאכית עם רגליים על הקרקענוגע, לא נוגע
אני לא אוהב את זה בכללמשהאחרונה

כלומר, ברור שיש בזה אמת ולא קטנה בכלל, מצד אחד. אבל המשמעות של זה היא שאני עכשיו צריך להגיע לקשר כשאני "מושלם" (או לפחות עוטה מסכה של כזה). וזה לא נכון, כי החסרונות שלי והדפיקויות שלי יצופו בקשר כל עוד הוא קרוב מדי. למעשה, זה במידה רבה מבוא למערכות יחסים קצרות ומתחלפות כאשר עולה פגיעות או חיסרון.

זה בסדר לרצות להשתפר כדי להיות בן זוג ראוי יותר. אבל זה לא בסדר לצפות "למושלמות". אנחנו לא. לעולם לא נהיה. מלאכים יש בשמים ואמא שלי טוענת שאם בן הזוג טוב מדי אז אלוקים לוקח אותו.

מקומות "חוויתיים" בבית שאןאני הנני כאינני
מחפשים מה לעשות ברביעי בבית שאן, אטרקציה זוגית שווה/מעניינת וכדומה. עדיפות למקום סגור.

רעיונות?

חחחחחחחחחחחחחחחחח אין כאלה 😂צדיק יסוד עלום
בפרטי
חחחחח זה היה באינסטינקט שלי להגיב והתאפקתי פתית שלגאחרונה
היה איתי בצבא מישהו מצחיק שגר שם אם זה עוזרנוגע, לא נוגע
זה נהיה טרנד?הפי

לדבר עם בחורה ולברוח?

2 נשים שלוותי השבוע היו מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי.

אם אתם לא מתכוונים לצאת לדייט תגידו את זה מראש

ולא ברור לי איך גבר שמגדיר את עצמו דוס עושה שטויות כאלה.

ובעצם דוס או לא לא מתנהגים ככה

לא סתם שולחים הודעות בוואצפ לבחורה שהעבירו לך את המספר בשביל שידוך ..ואז בורחים .

איך זה גורם לשדכן גם להרגיש?

ולא סתם קובעים עם בחורה דייט ומבטלים באותו יום

שלא נתחיל לדבר על שגרירים/ שליש/ וחבריו

ששם בכלל פותחים הודעות מדברים ואז יום אחרי נעלמים .

מדוע?

אני תמיד אומרת אף בחורה לא כועסת שלא רוצים אותה בחורה כועסת כי הראו לה שרצו אותה (בואי נקבע דייט )

ובסוף הלכו בלי הסבר בבום

אני כבר התרגלתי לזה שיש כאלה שדיבורים לחוד ומעשים לחוד ..

ואני אומרת את זה בכאב אם אדם בוחר להתנהג ככה או ניצלתי.. עוברת הלאה ..

אבל לא כולן לוקחות את זה ככה

יש בנות שלא רוצות לשמוע על דייטים בזמן הקרוב בגללכם..

באמת קחו אחריות.

גוסטינג זה גועל נפש

אתם גועל נפש

השרשור מופנה לאדם שבורח/ מבטל דקה 90 בלי לזכור שיש צד שני לסיפור.

אדם אשר לא יודע לבטא את רגשותיו ..

נכון לא תמיד אפשר להביע מה אתה מרגיש אבל אפשר שיהיה לך עמוד שדרה . אל תגיד סתם דברים .. מזה??

(אפילו הודעת נימוס יהיה מתאים .. מצטער על הזמן שלך.. בכל זאת אני חושב שלא מתאים .קשה?

אפשרי גם אם לא מסתדר הכל בסדר .מידות יש פה צד שני לעזאזל 

דרך ארץ

כנל הפוך!! כלפי גברים

מעצבן ממשארץ השוקולד
פעם אחת קרה ליאביעד מילוא

התחיל איזה קשר והבחורה נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה

קרה גם הפוךבחור עצוב
דיברתי עם מישהי איזה שבוע ופתאום פשוט נעלמה מעל פני האדמה. לא הגיבה להודעות. כלום.

אחרי חודש פתאום שלחה הודעה משום מקום. הגבתי לה ביובש שתבין שלא מעוניין. 

תגיד לה ברחל ביתך הקטנההפי
ההתנהגות הזו של היבוש לפני חודש לא היתה לעניין
לא בא לחנך אותהבחור עצוב
רק חתכתי וזהו. 
הלוואי עליadvfb
אם אחרי כל הבירורים זה מה שהתגלהintuscrepidam

אזי צריך להודות לה' יתברך ששמר את נפשך.

היה כנראה צריך את הבירור בשביל שני הצדדים, אך ברוב חסדיו ה' חסך לך את כל הפגישות והסבל מהבחור.

ואני לא אומר את זה רק מהצד של הכל לטובה וכו', אלא פה באמת רואים את ההצלה עצמה ישר.

לדעתי החלק שקשה זה שבסיטואציה כזו אפשר לומר לעצמך למה אני שוב פעם בסרט של להתבאס מקשר שהיה רלוונטי והתברר שלא…

התופעה שנקראת "גוסטינג"משה

נפוצה הרבה יותר משנדמה לך. ולתחושתי נשים מעיזות להתנהג ככה יותר מאשר גברים. אבל זה בסדר לטעון גם הפוך.

נשים תמיד צודקות, גברים תמיד טיפשיםצדיק יסוד עלום
בעולם המודרני? כןמשה

בעולם הקלאסי זה היה הפוך.

יחי הפמיניזםצדיק יסוד עלום
אף אחד לא דיבר דווקא על שגברים עושים את זהמבולבלת מאדדדד

הפי כתבה בלשון שנוח לה לכתוב, כי בזה היא נתקלה.

וכנראה בגלל ההערות המעצבנות של כולם פה בפורום (לא דווקא אתה) היא גם כתבה בסוף במפורש שזה מיועד לשני המינים.

תפסיקו להיות מעצבנים ולצאת מנקודת הנחה שהבנות תמיד נגד הבנים. זה ילדותי ברמות. 

נשים עושות את זה גם וזה ילדותי ברמותהפי
זה אכן מזעזע, אבל תשמחו שלא התחתנתם/ן אתו/המתוך סקרנות

מי שלא מסוגל להיות רציני ולעמוד מאחורי מה שבוחר לעשות, לכאורה גם בנישואין יתנהג כך (גם בנישואין יש הרבה דרכים לעשות גוסטינג וד"ל).

" מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי."מוקי_2020

איך שלא מסובבים את זה,

זה אומר שהן עושות משהו לא נכון ( שזה -שונה- ממשהו שבאשמתן).

עכשיו אם אחרי שירגעו ויתאפסו, יעשו בדק בית ויגידו "אוקי, איך נמנעים מהקרקס הזה שאני מתפרקת בגלל בחור שאני בכלל לא מכירה" ויבצעו צעדים 1,2,3 שקרקס כזה לא יקרה יותר - מעולה. זה נקרא החיים.  יש תקלות. משתפרים ומשתכללים לפעם הבאה.

אבל...אם הן יהיו עכשיו בחרדה או בהפסקה ויתנו כ"כ הרבה כח לצד השני...

אז ...אולי באמת עדיף שקודם יטפלו בעצמן יסודית כי בזוגיות אמיתית המצבים יהיו פי 8000 יותר מורכבים מזה.

אה עכשיו זה המשחקהפי
שנתפסים על מילים מוצאים אותם מההקשר? 
הוא לא התכוון בכוונהקעלעברימבאראחרונה
תזכורתadvfb

גם לגברים יש רגשות

סופריקה

נכון ומדוייקאדם פרו+
קשקוש נאו-שוביניסטיצדיק יסוד עלום

תורידו את הראש בבקשה, בנות חוזרות מפורקות מעלבון אחרי דייטים

קצת יותר רגישות

נכון בנות יותר רגישותאביעד מילוא

אבל גם בנים רגישים אני אחרי הדייטים חזרתי  מפורק  מזה שלא התקדם

אני כמובן צוחק מגזים ומתמרמרצדיק יסוד עלום
בנות תבעו בעלות מלאה על הקושי שבדייטים. רק הן מסכנות ורק הגברים מזעזעים ולא רגישים
חד משמעיתהפיאחרונה
עד כאןכְּקֶדֶם

מי יודע כבר כמה קשרים הלב הזה חווה

וכמה אמרו לך שאתה זוהר ושאתה משהו אחר ושהעולם צריך אותך באמת. ואיך זה שאתה כזה כל כך? והלוואי שהרגע הזה אתה ואני לבד יהיה לתמיד.  ושאם היה אפשרי הייתי נשארת איתך לנצח אבל אנלא יכולה להקים איתך בית. ועוד אינספור פתגמים מאינספור שהלב שלי נתן להן להיכנס בלי מעצורים. והן הביטו ברהב ונגעו בקצהו ונחרדו ונעלמו.

ולהבדיל גם קשרים עם חברים טובים מאד שהחליטו שדיי.

אה וגם הוא, שאמר לעולם דיי. גם איתו רציתי להגיע הכי רחוק שיש יותר מהכל וגם אתה מתי שככ התקרבתי אליך טרקת לי את הדלת בפרצוף. כמו כל האחרים.

ואולי אני באמת תמים ונאיבי אולי לא הרגשתם אליי כמו מה שאני הרגשתי ומרגיש אליכם עד היום. אולי באמת ניצלתם כל רגע אתי רק כדי לחוות עוד קצת , כמה שמתאפשר.

אבל הגיע הזמן שלי. שעכשיו אני איעלם.

הגיע הזמן שאומר לעולם - דיי.

התוהו קדם לעולם. 

נוגע, לא נוגע

עצוב וכואב לשמוע

קצת מניסיון, יש אנשים שהעבודה הרוחנית שלהם זה להסתנכרן עם העולם וללמוד להתהלך בו. ואם זה מנחם, אחרי העבודה הזאת אתה מרגיש אחרת, טוב יותר ורגוע ושליו, ושלם עם עצמך.

שתרגיש טוב במהרה בעז"ה, ותמצא את מקומך ואת רעייתך

נעמת לנו… חבל שאתה מחליט לעזובפ.א.
וואלה לא קלטתי שזה שרשור פרידהadvfb
כתיבה יפהאדם פרו+
מבטאת את ההרגשה
כואב ממשארץ השוקולד
מאחל רק טוב
חבר יקרכל היופי

עוד לא הגיע זמנך להיעלם.

הלב שבע אכזבות אבל יום אחד יהיה טוב יותר ותמצא את מקומך.

הסימן הכי טוב בעיניי לטוב ולכנות - הוא אנחנו עצמנו.

האם אתה מרגיש טוב ואהבה כלפי אחרים?

אם כן, בוודאי שיש עוד כמוך שאינם רק נצלנים.

כל אחד מאיתנו מסתובב בעולם הזה עם שריטות וקשיחם משל עצמו, החיים מורכבים ללא ספק.

אבל יש ויהיו רגעי אור.

אנחנו נוטים להבליט את החושך כי הטוב הוא המובן מאליו, כי אנחנו בנויים להתגונן מהרע.

אבל מה שזה אומר בתכלס, גם אם לא תמיד מרגישים ככה, שהטוב הוא הרוב. מקיף אותנו בלי שנרגיש.

מותר ליפול לתהומות, זה בסדר להרגיש, אבל לזכור שיש אור בקצה, שהנפילה הזו לא תהיה לנצח.

חולה עליךךךadvfb

אחלה כתיבה

הצורך לשים גבולות הוא צרך הכרחי.

לאחרונה באמת עלתה התובה שזה גם נותן קרקע פוריה לדברים שיצמחו ויפרחו.

יש שני צדדים יראה ואהבה.

היראה שמתבטאת בשימת גבולות והיא נותנת בסיס יציב. 

על גבי הבסיס היציב אפשר לפתח ולהצמיח כל פעם את האהבה.

אז בהחלט - די! שמים גבולות! מתוך כך בעזרת ה' הרבה שפע ברכה והצלחה!!

בהצלחהברוקוליאחרונה
יש לי בכלל סיכוי?מה כבר ביקשתי

אני יודע שהשאלה בכותרת קצת חריפה מדי אז אסביר...

לא יודע אם זה שייך לפה או לאר"מ אז כותב בשניהם.

עברו כמעט חודשיים מאז שהיא חתכה אותי. (לא יצאתי מאז מסיבה טכנית שקצת מנעה ממני להיפגש, ואני מרגיש שאולי זה קצת הזיק לי שאותה גברת ישבה לי במוח כל הזמן הזה ומצד שני גם עלו לי הרבה תובנות לגביה שלא חשבתי עליהם קודם אז אולי כן היתה מזה גם תועלת...לא משנה, זה לא העיקר. וגם סרו המניעות אז בעז"ה ממשיך.).

הנקודה היא שאני מרגיש שאני אולי קצת רגיש מדי. בכללי בחיים. ובדייטים זה מתפרץ במאתיים אחוז. כבר כתבתי על זה פה פעם אבל אז זה היה בהקשר של פרידות. עכשיו אני מתכוון בהקשר של אישיות.

זה היה הקשר הארוך יחסית הראשון שלי. יצאתי עם כמה בחורות לפניה ועם אף אחת לא התקדמתי באמת וגם תכלס לא היה כל כך שייך. כבר שראיתי את הפרטים שלה בהצעה הרגשתי שזה משהו אחר. וזה באמת היה. הבעיה הגדולה היא שלא הצלחתי באמת לקדם את הקשר. בכל רעיון שעלה לי חששתי שזה ילחיץ אותה, שהיא לא תגיב לזה טוב וכאלה. מפה לשם היא הרגישה שאני לא מוביל מספיק ועל זה (לפחות ככה אמרה) חתכה. היתה לנו שיחה ארוכה מאוד לפני שהיא קיבלה את ההחלטה, והמסר העיקרי שקיבלתי שם הוא "אתה באמת אדם טוב. באמת. לא פגשתי הרבה בחורים כאלה וגם אומרים שזה די נדיר אצל גברים. באמת התנהלת מדהים במהלך כל הקשר. הרגשתי שיש מי שרואה אותי ואכפת לו ממני. גם עוד לא פגשתי מישהו שמבין אותי ככה. יש לך לב כל כך טוב, וזאת אחת ה-תכונות החשובות לי. לכן ממש קשה לי לוותר על זה. באמת רציתי שזה יצליח. אתה מה שאני מחפשת. אבל אני מרגישה שזה לא מה שאני צריכה בחיים. אני צריכה מישהו חזק, יציב, שאני אוכל לסמוך עליו. ומבחינת הרגישות אני מרגישה שאנחנו קצת דומים מדי. וזה לא מה שאני צריכה לפחות בשלב הזה של החיים...".

מה שאני שמעתי זה "היית יכול ממש להצליח בתור בחורה. אתה לא גברי, אתה לא מסוגל לספק לאישה את מה שהיא צריכה בחיים, אתה רגיש מדי, מי שאמור לבכות בבית זה לא אתה זו אני, אין לך ביטחון עצמי, אתה לא החלטי, ובקיצור- בתור חברות היינו יכולות להסתדר יופי, אבל בתור בעל? תשכח מזה."

וכאן אני שואל כבר חודשיים ולא מצליח לקבל תשובה- למה אני אמור לצפות? מאז שאני זוכר את עצמי זה מי שאני. רגיש, מתחשב, אכפתי, דואג, שמח בלשמח מישהו אחר, מתכלב בשביל שמי שאני אוהב יהיה בנוח, וכו. אני לא מחפש מישהי גברית ושנחליף תפקידים. יש בי את הרצון הגברי הבסיסי הזה של לספק משענת, להוביל, להיות הקול השפוי. אבל בפועל זה לא מתבטא. בפועל היא נפגשת מיד עם הלב הטוב שלי, זה משמח אותה שיש גברים כאלה בעולם, ובזה מסתכמת התועלת שלה מהקשר. ואני? אני רק מאבד עוד את מעט הביטחון העצמי שנשאר לי. מי תוכל לראות אותי מעבר? ומי תוכל לאהוב את התכונות האלה באמת? יש מישהי שתשמח בזה שאני לפעמים לוקח דברים ללב והם משפיעים עלי? שאני חווה את העולם בצורה יותר עמוקה? שהלב שלי לא מסוגל לשמוע מישהו ובמיוחד מישהי שמחמיא לי בלי שיעלו לי דמעות?

זה קצת מייאש כל העסק הזה ובמיוחד הכנות שבה היא אמרה שאני אשכרה מה שהיא מחפשת ולמרות זאת החליטה לסיים את זה...

ביטחון עצמי כן חובהזיויק
לדעתי
לבנותמישהי 1
אני מנסה לשדך כמה שרק אני יכולה ואם יש לי עצה בשבילכן היא שהתמונה שאתן מעבירות תהיה הכי וואו שיש
הרגע בדיוק הגבתישפלות רוח

שבתמונה רואים א' ובמציאות מקבלים ח' הנה, עכשיו אני מבין בגלל מי. אז לא בנות, אל תקשיבו לה, גברים לא סובלים את זה.

ולגבי להפסיק לבקש תמונה-בעד, מסכים שאין צורך בתמונה גם מונע הרבה עוגמת נפש(משני הצדדים), וגם נותן צאנס אמיתי להכיר

מכיוון שאינני ראוי להיות הגאון של הדור,חסדי הים

אני חייב להתחתן עם אשה שתהיה מוכנה לגדל את גאון הדור הבא.

"יִבְחַר לָנוּ אֶת נַחֲלָתֵנוּ אֶת גְּאוֹן יַעֲקֹב אֲשֶׁר אָהֵב סֶלָה".

אולי יעניין אותך